Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123746 Aracımı ilk teslim aldığımda, göğüste yolcu tarafı hava kanalı plastiği çevresinde küçük kabarma mevcuttu. Geçenlerde yetkili servise uğramıştım. Fotoğraflarını çektiler ve gen.müd.lüğe gönderdiler. Sonuç olarak eğer istersem göğüsü garantiden değiştirecekler. Moralim bozuldu, yeni aracın göğüsünü değiştirme konusunda tereddüte düştüm. Orjinali gibi takılabilir mi? Ses ve görüntü problemi yaşar mıyım? Sizce değiştirmelimiyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123749 Ben herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, Cd çaların olduğu yerin üzerinde ufacık bir kabarma benimde var, çok göze batmıyor ama ilerleyen zamanlarda ilerlerse hiç düşünmeden değiştirtebilirim. Sonuçta serviste yapılacak işlem. Sorun olmaz diye düşünüyorum, heleki İzmir, İstanbul, Ankara gibi büyük illerin servisinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123758 Digerini de insan monte ediyor. bence tecrübe giriyor işin içine, o usta kaç kere söktü taktı onu düşünmek lazım, fabrikadaki adam günde kaçtane takıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123759 bence tecrübe giriyor işin içine, o usta kaç kere söktü taktı onu düşünmek lazım, fabrikadaki adam günde kaçtane takıyor. Sök tak abi bu kadar, kendini verirse yaparlar. Abartılı bişey değil bu. Fabrikada onlarca hata oluyor. k.k sorumlusu işine geleni çeviriyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123760 Sök tak abi bu kadar, kendini verirse yaparlar. Abartılı bişey değil bu. Fabrikada onlarca hata oluyor. k.k sorumlusu işine geleni çeviriyor! öyle tabii ama kendini verirse kısmı önemli, rahat eder. Yoksa eline tornavida alan herkesin yapabileceği bir iştir tabiki. Ben olsam ustayla muhabbet kurup hatta cebine 3-5 kuruş koyup başında durur muhabbet ederdim en azından içim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123763 öyle tabii ama kendini verirse kısmı önemli, rahat eder. Yoksa eline tornavida alan herkesin yapabileceği bir iştir tabiki. Ben olsam ustayla muhabbet kurup hatta cebine 3-5 kuruş koyup başında durur muhabbet ederdim en azından içim Etkili yöntem sigara paketi felan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123770 Karar sizin ama focus III ün kaç kere serviste göğsünü takıp takmışlardır,fabrikadaki adamla servisteki adamın el çabukluğu ve titizliği bir mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123774 Ya zaten fabrikada robot tutuyor adam yönlendirip takıyor ap-ayrı şeyler ama sonuç olarak sök tak hepsi düzgün yapılırsa bişey olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123775 elektrikçiler, klima ustaları son model karmaşık araçları 30 dk da söküp takabiliyorlar. Bence hiç sıkıntı olmaz, değiştirin derim ben. Aksi halde bahsini ettiğiniz kabarıklık her gün gözünüze gözünüze batacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123781 İşin uzmanı yaparsa üstündeki torpidoyu 30 dakikada söktükten sonra 30 dakikada yenisini takar bence.Her modelin klipsleri,bağlantıları,bağlantı vidaları farklı yerlerde olduğu için geçmişte Focus3 torpidosu sökmüş birisinin yapması işin seyri bakımından iyi olur.Usta ilk Focus 3 torpido değişimini sizin araçta yapmasın bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123788 Aklını çok kurcalayacaksa bırak böyle kalsın..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl Yazar comment_123850 Hevesim kaçtı iyice. Sıfır aracın göğüsü değişir mi hiç? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201213 yıl comment_123889 Değişir neden değişmesin. Benim sifir km focus 2 de volan dislisi değişecekti. Ha bugün ha yarın derken arabam pert oldu gerek kalmadı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın