Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İnfiniti '98

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-iddia-ediyorum-bu-arac-karizmanizi-kat-kat-katlayacak-87379104/detay/

2005'de 2-3 ay kadar kullandım, unutamadım, unutamıyorum çok temizini yakından görsem dayanamam alırım korkusuyla yaşıyorum arkadaşlar :wacko:

Linkteki araçta hoşuma gitti, bu arabayla ilgili geçmişi olan, tanıyan, kullanan, benle onu konuşabilecek kimse var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok klas bir görüntüsü var, keyifle binilebilecek bir ikinci otomobil olabilir.

Valla alsam varya focusun yüzüne bakmam

Yanıtlama zamanı:

Bu aracın fiyatının bu kadar düşük olması garibime gitti piyasası böyle degil sanırım.

Araç tam uzun yol aracı.Şehir içi kullanımı içinde mercolar koccaman jeep tarzı araçlar kullanılıyorsa rahatca bu neden kullanılmasın diyebilirim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Piyasası aynen bu sekilde 15-18 bin arası daha dusugede var

Yanıtlama zamanı:

Aslında imkan varsa alınıp koyulmalı bir kenara ve şöylee can çektiğinde sürüp keyif almalı....peeeee :) (çok keyif adamı gördüm kendimi :P )

Yanıtlama zamanı:

Oldukça aykırı bir yaklaşımım var bu tür araçlara, evinin oturma odasına dört tekerlek takıp gezmek gibi düşünüyorum.

Benim otomobil sürme anlayışıma hiç hitap etmeyen zevksiz, ruhsuz, muhtemelen rahat ve konforlu araçlar.

Parça ve servis durumuna bakıp zevkine hitap ediyorsa almak için fiyat/kalite oranı iyi demekten başka yorumum olmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pek çok parçası Nissan primera ile aynı servis parça sıkıntısı yok gibi birşey, bu paraya böyle bir saadet yok, fakat bir 4000 TL lik Lpg masrafı var o da haftasonu keyif aracı olarak düşünüldüğünde gereksiz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.