Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121399 Merhaba Arkadaşlar, Focus 2006 TCDI 1.6 Ghia sahibiyim. Direksiyon üzerinde bulunan hız kontrol düğmelerini (SET, RES, +, -) kullanmam gerektiğinde gece sorun oluyor. Düğmelerin içten aydınlatması yok ve hangi düğmeye basmam gerektiğini görmek için araç içi lambaları sürüş halindeyken yakmam gerekiyor ve de tüm dikkatimi bir süreliğine butonlara bakmaya vermek zorunda kalıyorum. Acaba bu butonların aydınlatmaları var da benimkiler mi bozuk yoksa olması gereken benim yaptığım mı? Acaba geceleri hız sabitleyiciyi kullanırken sizler neler yapıyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121402 Maalesef aydınlatma yok. Elimiz alıştı artık. Birde kabartma var o yardım ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl Yazar comment_121406 Anladım teşekkürler. Bende alışmaya bakıcam artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121412 el alışınca hiç bir problem kalmıyor, hiç ışık açma ihtiyacı hissetmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl Yazar comment_121418 bu bütün focuslardamı böyle yoksa yalnızca benim modeldemi? Yeni focuslarda da aydınlatma yok mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121419 bu bütün focuslardamı böyle yoksa yalnızca benim modeldemi? Yeni focuslarda da aydınlatma yok mu? Yeni kasada var. Eski kasa focus ve cmaxlerde(ve direksiyonu aynı olan diğer modellerde yok) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 201213 yıl comment_121429 ne yazıkkı aynı problemi bende önceki arabamda (2011 focus titanyum bir önceki kasa) yaşadım .bu kadar basit bir aydınlatma olayını neden es geçmiş ford anlamak mümkün değil ..ama yeni kasa focuslarda bu problem yok .çok güzel bir aydınlatma sistemi var ,özellikle x paketli multi color aydınlatmalı olanlarda son kasadan önceki focusların hepsinde bu aydınlatma problemi var ,artık alışınca bu problemide çözmüş oluyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl Yazar comment_121502 ön panel ve gösterge ışıkları da zaten bence zayıf kalıyor. Bunları nasıl es geçmişler ben de anlamıyorum. Ama basit şeyler gibi görünse de alışana kadar çok can sıkıyor. Dikkati biraz trafikten arabanın içine yönlendirmek zorunda bırakıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl comment_121508 Sol'da reosta var belki kısık kalmıştır... Far grubunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl comment_121733 ön panel ve gösterge ışıkları da zaten bence zayıf kalıyor. Bunları nasıl es geçmişler ben de anlamıyorum. Ama basit şeyler gibi görünse de alışana kadar çok can sıkıyor. Dikkati biraz trafikten arabanın içine yönlendirmek zorunda bırakıyor. muhtemelen Yakup'un yazdığı sebeptendir. anahtarı sağa doğru çevirin gösterge ışıklarının yükseldiğini göreceksiniz. ancak şunu da belirtmekte fayda var. farları yaktığınızda gösterge ışıkları gece gözlerinizi yormasın diye otomatik kısılıyor ki, bu da focuslara has bir özelliktir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201213 yıl comment_121751 muhtemelen Yakup'un yazdığı sebeptendir. anahtarı sağa doğru çevirin gösterge ışıklarının yükseldiğini göreceksiniz. ancak şunu da belirtmekte fayda var. farları yaktığınızda gösterge ışıkları gece gözlerinizi yormasın diye otomatik kısılıyor ki, bu da focuslara has bir özelliktir. benim bindiğim her arabada öyleydi grande punto dahil Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201213 yıl comment_122277 Yaklasik 5 yil kullandim, ilk gunler birkac kez baktim direksiyona.kullandikca elim oyle bir alisti ki birdaha bakmadim. F3 te aydinlatmali ama hic bakmiyorum, olmasa da olurmus elim hemen alisti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201213 yıl comment_125249 merhaba arkadaşlar; Bugün farlarım açık olduğu halde cd player aydınlatması çalışmadı, diğer tümü aydınlandı oysa ki. Bunun ayrıca bir sigortası filan var mı ki? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın