Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120476 Merhaba arkadaşlar, aracım 2012 model style plus. Yeni gelen parti araçlarda şerit takip sistemi varmış. Şerit takip sistemini yetkili serviste sonradan ekletebilme gibi bir şansımız var. Zannediyorum ki camdaki sensör kutusunda şerit takip sisteminin kamerası var fakat içi boş... Oraya kamera takılıp, araca program atılarak yüklenebilir mi? diye düşünüyorum. Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevirim. Saygılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120485 Direksiyon titreşim motori ve Tork kontrol mekanizması bunlara ait modül ve tesisat da var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120486 Bilmiyorumki var mı? Sonradan ekletilebilir mi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120487 Olmaz diye birşey yok herşey olur fakat oldukça maliyetli olur bu kesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120493 Belki biraz düz mantık ama otomatik parkta direksiyonu kontrol eden motoru düşününce bu sistemin otomatik park donanımına sahip araçlarda belki sadece yazılımla kullanılabileceği geldi aklıma : ) Ama bu sadece benim düşüncem servis vb bir yerden bilgi almadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl Yazar comment_120496 Onur Bey bende sizin gibi düşünmüştüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120497 Biri titreşim ile çalışıyor biri direk yönlendirme ile.. Titreşim yaparken araba sallanmıyor yani.O yüzden farklı bunlar.. %100 bilen arkadaşlar varsa yorumlarını bekleyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120503 Merhaba arkadaşlar, aracım 2012 model style plus. Yeni gelen parti araçlarda şerit takip sistemi varmış. Şerit takip sistemini yetkili serviste sonradan ekletebilme gibi bir şansımız var. Zannediyorum ki camdaki sensör kutusunda şerit takip sisteminin kamerası var fakat içi boş... Oraya kamera takılıp, araca program atılarak yüklenebilir mi? diye düşünüyorum. Değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevirim. Saygılar. Sonradan ekletmek mümkün tabi. Yazılımın yanında bir de şu Büyük TFT ekranlı kadran gerekli. Ayrıca bir modül mü ne - öyle bişi işte- gerekli. Kamera zaten var içinin boş olduğunu size kim söyledi bilmiyorum ama benimkinde var. Hatta şerit takip haricin de bir de tabela okuma ve trafik bilgisi aktarma özelliği de mevcut. Tabi onun için de SYNC lazım. Kısacası kedi uzanamadığı ciğere mındar der misali benim bunlara verecek kadar param olsa da vermem. Kendi şeridimi kendim takip edebiliyor ve tabelaları okuyabilme gibi bir yeteneğim var. Trafik bilgimin de yaterli olduğum kanaatine varacak olursak da: Boş iş gereksiz masraf. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120504 Hatta bilen arkadaşlar mümkünse bu başlık altında otomatik kapanan uzun farlar ve levha okuyucu sistemin de devreye sokulup sokulamayacağı konusunda yardımcı olabilirlerse süper olur Özetle tekno paketi eski focusumuza nasıl ekleyebiliriz merak ediyorum . Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 201213 yıl comment_120505 Satıp yeni araç almak en mantıklısı orijinalde bu işletmeleri yapmanın ilk maliyeti ekran o da 1100 lira felan bu daha başlangıç hem Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201213 yıl comment_122275 Olmaz,yapamazssınız...Şerit takip asistanı için gerekli parçalar ve titreyen direksiyon için arabanın ön konsolunu tamamen sökmeniz ve bir sürü yeni kablo filan döşemeniz lazım,çok maliyetli ve hiçbir servisin uğraşmaycağı bir işlem....Şerit takip sistemi mükemmel bir sistem ve bende olmadığı için üzülüyorum açıkçası.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201213 yıl comment_122296 otomatik park ederken direksiyona müdahale edince direksiyon bir-iki kez titriyor ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201213 yıl comment_122301 Hiç dikkat etmemiştim, ama bahsedilen titreme daha farklıdır diye düşünüyorum, o çok daha şiddetli titreşim yapıyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201213 yıl comment_122310 Olmaz,yapamazssınız...Şerit takip asistanı için gerekli parçalar ve titreyen direksiyon için arabanın ön konsolunu tamamen sökmeniz ve bir sürü yeni kablo filan döşemeniz lazım,çok maliyetli ve hiçbir servisin uğraşmaycağı bir işlem....Şerit takip sistemi mükemmel bir sistem ve bende olmadığı için üzülüyorum açıkçası.... Bora'ya katılıyorum... Aslında üretim sürecinde yapılabilen her şey sonradan da yapılabilir. Ama bu teoride kalır. Çünkü ne gereken parçaları tam anlamı ile bilen, ne de parçalar bulunduğunda bunu takmaya yetecek hevesi ve bilgisi olan bir usta bulamazsınız, ya da haydi kapıyı kapatmayayım, bulmanız neredeyse imkansızdır. Maliyeti de cabası. Bir süre elinizdeki aracı kullanıp ileride daha oyuncaklı bir türevini almak en mantıklısı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201213 yıl comment_122313 Kamera zaten var içinin boş olduğunu size kim söyledi bilmiyorum ama benimkinde var. Şerit takip sistemi kamerası 3 numara ile gösterilen, gerçekten var mı yoksa LIDAR sistemi (1+2) ile mi karıştırıyorsunuz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın