Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159043 Perşembe günü sipariş vermiştim dün geldi. Bugün kendi çabalarımla. 5dk da montajını yaptım. Çok basitmiş. Teşekkürler Bu arada Er-Ol Otomotive ve Berk Bey'e teşekkürler en sorunsuz ve en hızlı alışverişimdir diyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159055 Aslına bakarsanız çok basit bir işlem. Style, trend, trendx kullanıcalarının yapabileceği bir çalışma; ilk olarak eski kapak üzerinden anlatıma başlayacağım. Aldığınız kromajlı kapağın dıştan görüntüsü bu şekilde (Eski kapak üzeriden anlatıyorum) Toplamda 4 tane tırnak tutuyor bu parçayı Buradaki tırnak üste duruyor, sökerken ve takarken üstündeki yazıya dikkat etmek gerekiyor. LH ve RH yazıları var. LH sol taraf kapağı, RH sağ tarafdaki kapağı temsil ediyor. İlk çıkarmanız gereken tırnak budur. Sağındaki, solundaki, alttaki tırnakla oynamanıza gerek yok. Bunu ince bir tornovida vasıtasıyla bastırdığırıp kendinize çektiğinizde zaten kapak elinize geliyor. Yukarıda bahsettiğim, tornavidayı sokacağınız yer burası. Müteakibinde de kapağı dışarı çıkarıdğınızda, yeni kapağı ittiridinizde tekrar yerine oturuyor. Sağlamlığını, çıkıp çıkmayacağını kontrol etmenizde fayda var. En montajdan sonraki görünümü... Not: Aracınıza verebileceğiniz zararlardan sorumlu olmadığımı belirtmek isterim! Kolay gelsin... paylaşım için teşekkurler.. fakat resımler açılmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201313 yıl comment_159182 Perşembe günü sipariş vermiştim dün geldi. Bugün kendi çabalarımla. 5dk da montajını yaptım. Çok basitmiş. Teşekkürler Bu arada Er-Ol Otomotive ve Berk Bey'e teşekkürler en sorunsuz ve en hızlı alışverişimdir diyebilirim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu biz tesekkur ederiz . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201313 yıl comment_159344 paylaşım için teşekkurler.. fakat resımler açılmıyor biliyorum resimleri bulamıyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201313 yıl comment_169696 BABAM SİPARİŞ VERDİ DE YARINA GELİR DİMİ YANİ BİR SIKINTI OLMAZ İNŞALLAH VERDİĞİMİZ TARİHTE GELİR ÇÜNKÜ BU SİTEDEN İLK SİPARİŞMİZ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201313 yıl comment_169701 Abdullah büyük harf ile devam etme lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174778 Yapamam demiştim ama gerçekten dediğiniz gibi çok basitmiş.. Yakup ve Egemen beyler teşekkür ederim Bende sis farı çerçevesi aldım montajı hakkında bilgi verir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_175048 Bende sis farı çerçevesi aldım montajı hakkında bilgi verir misiniz? çerçevenın üst kısmında tornavida aracılığıyla aşağıya doğru bastırın hemen çıkıyor ..çerçeveyi de yine içe doğru bastırarak oturtun .. için de L harfi yazan sol ,R harfi bulunan ise sağ a monte edilecek çok basit .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226353 Netten arattırdım burası çıktı ama fotoğraflar silinmiş yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226358 Netten arattırdım burası çıktı ama fotoğraflar silinmiş yahu Arşiv'e bakacağım, varsa yükleyeceğim ama çok zor değil işlemi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226359 Arşiv'e bakacağım, varsa yükleyeceğim ama çok zor değil işlemi. Sipariş verdim biraz önce akgür'den, tarife göre üstten bastırınca kendini bırakıyormuş, karıştırarak bulurum zannedersem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232506 Bende yok fotolar bulamadım ama çok basit sökmesi . Ali hocam değişti mesela ama kendisi foto çekmemiş sağolsun kırgınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232523 Fotoğraf gerektirecek bir uygulama değil ben de değiştirdim ama çekmedim fotoğraf falan Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın