Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Madmax5 - RockerRoller - Usta Aşıklar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Konularda başlıklardan şaşmayalım böyle fazla ...

Karı Kız muhabbeti heryerde geçmeye başladı.Çok şikayet alıyorum.Bilginiz olsun.

Kaliteli paylaşım ve ortam için burayı kurduğumuzu unutmayalım..Yeterince ilgili başlıklar mevcut :naughty:

Saygılar

Kanka biz saydfamıza kaçalım,admin yine kızdı..Hadi admin lütfen bu yazdıklarımızı da bizim sayfaya taşıyıver sana zahmet ya...Bundan sonr kanka sayfalardaki konuları dağatmayalım,nasılsa admin sağolsun kendi sayfamızı açtı,orada ful:full donanım yaparız...Hadi kanka... :kıhkıh:

• Yanıt 180
  • Görüntüleme 24,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sanat için ......ikim feda olsun canııım ne olcak..Yalnız bu çalışmaları yapanlar hemcinsim diildi,çok keyifli ve verimli çalışmalar yaptık....

• öldürcen beni.....artık kabus gibi girdi bu sony kıyma alıcam migrostan sony teypli mi acaba düşüncesi geciyor aklımdan...hahahahaa...artık g noktası yerine kör nokta aramaya başladım....zaten hastayı

• Senin yazdıkların boş olunca kızdı admin,hep senin yüzünden madmax,suçlu sensin...Beni de kirli emellerine alet ediyorsun,gencecik bir kızın hayatıyla oynuyorsun,hemde uluorta...Geneleve,şey pardon ge

Yanıtlama zamanı:

Biz o hatunların yanına geldiğimizde Hatunlar önce Focusumuzun muhteşem,heybetli duruşuna bakacak ve "Aman Tanrım,hiç bu kadar harika,diri ve kaliteli "Focus" görmemiştik diicekler..Bizde "Götürelim" o zaman sizi-gittiğiniz yere kadar dicez...Sen ecoboostunla aynı etkiyi yapamazsın emin ol B)) :kıhkıh::naughty:

dizilerden EZELİ motorlardan DİZELİ ....KOCUM BAK KEYFİNE SEN.......biz biliriz...bu işleri bagdat caddesi cocgu degiliz biz........jacco gibin....

Şimdilik sizlere cevap vermiyorum Yakup hocamın uyarısı üzerine yollarda görüşecez sizle :guitar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yakup mu??? oda kim rocker hey dostum sen böle birini tanıyormusun....birara sanki adını duymuştum.....uvvv beybiiiiiiiiiii.....ben sadece papagan biliyom yakup diye bagıran............

Yanıtlama zamanı:

Bir insan ömrü boyunca Yetişkin 1 fil ağırlığı kadar et tüketir... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

şu şikayet edenler bizi bize bi şikeyet etseler de görsek....hangini şikayet ediyor lennnnnnnnnn....:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

yakup mu??? oda kim rocker hey dostum sen böle birini tanıyormusun....birara sanki adını duymuştum.....uvvv beybiiiiiiiiiii.....ben sadece papagan biliyom yakup diye bagıran............

Sohbet bölümünü kullanın lütfen :kıhkıh:

Şimdilik sizlere cevap vermiyorum Yakup hocamın uyarısı üzerine yollarda görüşecez sizle :guitar:

Teşekkürler :naughty:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sohbet bölümünü kullanın lütfen :kıhkıh:

olmaz senkızıcanki bizde olalım..........yoksa konuşamyızki...önemli olan senin kızman bize........

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ya rocker harbi atıyon ha harbi gecen ben okdum bu lafı gittiğim bir sinemada yazıyordu 6 fil di sen 5 ini yiyip 1 e indirmişin ya yuhhh diyorum sana yuhhh...acgözlü...:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kesilen sakal gibiyiz gürleşip cıkarız be boss....

son dakika.kankamla aldıgımız karara göre artık bu söylemlerimize BOSS umuza laf gelmemesi ugruna son vermiş bulunuyoruz....cünkü onu cok seviyoruz focustan bile.........

Yanıtlama zamanı:

ya rocker harbi atıyon ha harbi gecen ben okdum bu lafı gittiğim bir sinemada yazıyordu 6 fil di sen 5 ini yiyip 1 e indirmişin ya yuhhh diyorum sana yuhhh...acgözlü...:kıhkıh:

Ehehehehe..sazan düştün işte sazaaaannnnn.....Bak yine konu dağılacak Allaaam yaaaa...Tutamıyom kendimi napiim....ehehehehehe...Tuvaletteki reklmları dikkatli okuyanlar nasılda ortaya çıkıyor haa...eheheheheeehaahaooooo..... :naughty:

Yanıtlama zamanı:

Yok abi,adminden mi korkucaz hıh..Ben sadece bize ait sayfanın reytingleri yükselsin diye artık yalnızca 18 yaş üstü ve Bizim sayfadan cevap vericiim ... :kıhkıh: Admini garibim sabah akşam yatmıyor uyumuyor bizim yüzümüzden forumda bize kızmaktan. eheheheüüüeee.... :naughty:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

olum ben dikkatli okumuşum sen onu bile yapamamışın napıyordun o anda şakşak sesleri geliyormuş kabininden devamlı .........:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

olum ben dikkatli okumuşum sen onu bile yapamamışın napıyordun o anda şakşak sesleri geliyormuş kabininden devamlı .........:kıhkıh:

Yok o anda avm de bir mağzadan tavladığım hatunu yakından tanıyordum,içli dışlı olmuştuk,sadece filin hortumu konusunu konuşuyorduk :naughty: O yüzden gerisini dikkatlice okuyamamışım ehehehehehüüüüü....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.