Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aslana Özel Uçak.


Ümit Vaysaloğlu

Önerilen Mesajlar

http://kralspor.ensonhaber.com/gsaraya-ozel-ucak-2012-09-01.html

Bence süper olur. Neden bizim takımlarımız özel uçakla seyahat etmesinler. Tebrik ederim, umarım gerçek olur. Ama bu uçağı neden pegausus hazırlamamış ki, hem kendi yöneticisi galatasarayın. Ondan beklerdim bu adımı.

Ve haberin altındaki yorumlardan birisi aynen şu şekilde. "bu şirket cok uyanık geleceği görebiliyor bılıyorkı bu ucak bırgun şampıyonlar lıgı şampıyonunu getırecek oa buyuk reklam yapacak" helal olsun bu yorumu yapana. İnanmak diye buna derim ben. :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben Galatasaray'lı değilim. Evet, bazı şeylerin parasını devlet vermiş olabilir. Muhtemelen bunu vergiden de düşebilirler ama, marka olmak, büyük marka olmak bu tür şeyleri gerektirir diye düşünüyorum. Yanlışmıyım. Bence gayet hoş olmuş. Umarım yaparlar. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş yani uçakla gitsinler. nolur yani.

  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ne sarsacak aylık yiyecek içecek ve harcı rah paraları o uçağın kirasının 100 katıdır vergide kullanır diye ufak hesaplara düşmez büyük finansörler yapılmaması zaten reklam ve pazarlama departmanlığının ayıbı bu gayet normal bir şey ama bundan haber yapan bence çok muhtaç bu habere taraftarlılıkla fanatizimle kıskandırmakla alakası olmayan basit haber bence gereksiz haber paraya ihityacı var o muhabirin galatasaray ve büyük takımlar gerekirse gökyüzüne batman gibi ışık tutacak büyük takımlar reklamı heryerde yapmalı ve yapıyorda bunu..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Parasını devlet verir artık ;)

Vermesinmi senin benim bizim markamızı taşıyorlar bunun neresi garip.Aynı başarıyı fb gs bjk olsun hepsine özel uçak yapılsın.

Hatta kazandıkları her maçın ardındanda ikramiye versinler.En büyük reklamdır bu tür organizasyonlar gs uefa yı aldığında onları dolayısıyle türkiyeyi dünya tanıdı.Bence bu tür ufak masraflar başka yönlere çekilmemeli mesele gs nin meselesi değil TÜRKİYENİN meselesidir.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında sporcular için tüm imkanlar kullanılmalı....Yıllarca zor şartlarda çalışan sporculardan başarı bekleyen bizler değilmiyiz....Her şekilde sporumuzun başarı ve gelişmesi için onlara sağlanacak imkanlar çok görülmemeli............Sporcunun kişisel imkanlarına değil ona sağlanan imkanlara bakmak lazım...........

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Konunun bu denli tartışılacak bir konu olmadığını düşünüyorum, nedenine gelince Türk Hava Yolları Barça'nın sponsoru olduğunda nasıl gururlanmıştık. Yani bir Türk şirketi İspanyol Futbol takımına sponsor oldu, artık Barça'yı Türk Hava Yolları uçuracak falan diye gururlanmadık mı, buna hiç küfreden oldu mu, bu kadar para Barça'ya harcanıyor diyen oldu mu? Sanmam. Olmamıştır.

Eeee. Ne değişti, bir şirkette gelmiş bir Türk Futbol takımına böyle bir jest yapmış. Parasının nereden geldiği umrumda değil, kimin ödediği umrumda değil. Yine söylüyorum koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Çok belli etmesemde, bu konuda çok yorum yapmasamda, Beşiktaş kümeye de düşse emin olun takımımı elimden geldiği kadar destekledim, desteklerim, ama bu milli takım gibi bişey, Galatasaray avrupada bir başarı elde ederse kim bundan mutsuz olur. Ben UEFA kupasını aldıklarında hatırlıyorumda ağlamaklı olmuştum, gidip süper kupayı aldıklarında göğsüm kabarmıştı. Tamam rekabet iyidir de avrupada da Türk takımlarına karşı rekabet etmeyelim, bırakın Galatasaray ile Fenerbahçe final oynasın ne olur. Kim bundan gurur duymaz, yapmayın arkadaşlar, her iki takımda bizim takımlarımız. Destek olalım, yine yorumumun arkasındayım, Bu uçak Galatasaray'a çok yakışmış. Benim çok hoşuma gitti.

Ama şunu da itiraf etmeden edemeyeceğim, bu uçağın Beşiktaş için hazırlanmış olanını isterdim, Hem daha yakışırdı, siyah bir uçak. Kara Kartal havalandı falan güzel olmaz mıydı?

Avrupadaki temsilcilerimize başarılar diliyorum. Şimdikilere de, bundan sonrakilerede.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Parasını devlet verir artık ;)

Alışkın onlar bizim vergilerimizle bir şeyler sahibi olmaya.

100 kere yazdım buraya; türkiyenin 3. büyük kenti izmirde 2 stad var biri 70 bin kişilik biri 10 bin kişilik.

biri çok büyük biri çok küçük doğru düzgün maç oynanacak 25-30 bin kişilik bir stad yok.

Başarı yok ondan demeyin; tarlada oynanan futboldan başarı mı bekliyorsunuz?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.