Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Makyajlı X Paket Hakkında Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sen o video'ya bakma sadece ;) Aksini gösteren diğer videolarda sitede mevcut.

Manuel araç da her şöför beceremez.Sen çıkarabiliyormusun ?

Yani bunlar (video) kriter değil verisi neyse o'dur.

Youtube'da ulaşabildiğim bu oldu ama boş bir zamanda sitedekilerede göz atıcam.Focus 3'de niyetlenmiştim ama ısınamadım araca :(
  • Yanıt 35
  • Görüntüleme 5,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben öğrenciliğe geri dönmek istiyorum

• Esp standart olmadı dediğiniz gibi opsiyondur.Belki vardır (Yol bilgisayarında menüsü mevcut) Tdci'lar da direksiyon mod seçimi yapılmakta.Aman aman farklar beklemeyin zaten yeterince sport

• Şimdi üniversiteyle evin arasıda baya uzak olduğu için dizel şart focus da tasarımıyla benim için en iyisi olucak diye düşünüyorum İnsignia almadan önce eski siteye bende üyeydim sedan siyah vardı ba

Yanıtlama zamanı:

alınca çok memnun kalacagın bir araç arkadaşım özelliklede performans ve ekonomiklik konusunda,özellikle yokuşlarda mükemmel performans veriyor araç..bu aracın tabiki esp li sini bulmak zor ..bir önceki kasa focuslarda esp standart değildir opsiyonludur onu da bulmak zor tabiki biraz .anahtarsız çalıştırma ise 2011lerde standarttır 2010 ların ise bazı modellerinde opsiyon olarak sunuluyordu.direksiyon konusuna gelince 3 farklı diroksiyon modu var yol bilgısayarından ayarlanıyor.normal-sport-confor..çok işe yarayan bir fonksyondur bu, özelikle hızlı kullanımlarda sport kullanımda direksıyon sertleşıyor ve sürücüye kolaylık saglıyor sehır içi yavas kullanımda da confor modu rahat bir sürüş saglıyor direksıyon daha yumuşuyor bu modda..benim 2 sene kullandığım bir araçtır ondan önce yine 2sene dizel focus kullandığım gerçekten çok güzel bir araçtır gerek yol tutuşu gerek performans gerek ekonomiklik şuan ise 1.6 180 ps ecoboost kullanıyorum gerçekten mükemmel bir araç performansı süper, tork değerleri dizel ile aynı olmasına ragmen dizelden daha performanslı tırmanıyor yokuşları buda 180 beygirin gücünden olsa gerek : )

Yanıtlama zamanı:

burdaki video da ibre 100 e gelmeden 3. vitese takıyor tabiki bu da zaman kaybettırıyor 0-100e çıkmasında..100 ü geçene kadar 2. viteste son gaz bassa birde 1. viteste biraz daha bekleyip 2ye taksa bence 0-100 daha iyi bir sürede gerçekleşir : )

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

alınca çok memnun kalacagın bir araç arkadaşım özelliklede performans ve ekonomiklik konusunda,özellikle yokuşlarda mükemmel performans veriyor araç..bu aracın tabiki esp li sini bulmak zor ..bir önceki kasa focuslarda esp standart değildir opsiyonludur onu da bulmak zor tabiki biraz .anahtarsız çalıştırma ise 2011lerde standarttır 2010 ların ise bazı modellerinde opsiyon olarak sunuluyordu.direksiyon konusuna gelince 3 farklı diroksiyon modu var yol bilgısayarından ayarlanıyor.normal-sport-confor..çok işe yarayan bir fonksyondur bu, özelikle hızlı kullanımlarda sport kullanımda direksıyon sertleşıyor ve sürücüye kolaylık saglıyor sehır içi yavas kullanımda da confor modu rahat bir sürüş saglıyor direksıyon daha yumuşuyor bu modda..benim 2 sene kullandığım bir araçtır ondan önce yine 2sene dizel focus kullandığım gerçekten çok güzel bir araçtır gerek yol tutuşu gerek performans gerek ekonomiklik şuan ise 1.6 180 ps ecoboost kullanıyorum gerçekten mükemmel bir araç performansı süper, tork değerleri dizel ile aynı olmasına ragmen dizelden daha performanslı tırmanıyor yokuşları buda 180 beygirin gücünden olsa gerek : )

Yorumlarınız için çok teşekkürler kafamdaki bütün soru işaretlerini kaldırdınız :)
Yanıtlama zamanı:

bulamıyacağın tek özellik aracın asfalt sesini araca iletiyor olması bunuda 300-500 tl gibi bir rakama izolasyon yaptırarak giderebilirsin..

yüksek hızlarda verdiği güven duygusu yol tutuşu savrulma seviyesinin çok düşük olması donanımsal olarak diğer markaların çok önünde olması (yeni çıkan modeller dahil),direksyon tepkilerinin o ağırlıktaki araca göre çok seri olması ağırlığından ötürü yola oturması,tasarruflu kullanımda yine altını çizerek aracın büyük motorundan ötürü yakıt sarfiyatının 1,3-1,4 litre araçlara göre az olması aracın kıç attığında kolay toparlanması alınca keşfedeceğin bir çok özellik seni bekliyor umarım vazcaymazsın...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.