Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 çok kaba olmuş kaliteli ama kullanışlı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Olmamış malzeme kalitesinde düşüş var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Ha Ha !! Hayatımdan 1 dakika 52 saniye çaldı bu adam...Birde dikkatimi çekti ; tam olarak nereye bakıyor o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2012 Ha Ha !! Hayatımdan 1 dakika 52 saniye çaldı bu adam...Birde dikkatimi çekti ; tam olarak nereye bakıyor o Bira apple'ı takip et 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 1.Bu adam göz kapaklarını kırpmıyor. 2.Bu adam hem göz kapaklarını kırpmıyor hem de kör bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 İzleyemedim.. ekran kaç inch. 4 ise ben almıyim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 İzleyemedim.. Fake video zaten. Ve evet 4.0 inç bekleniyor. 4.3 olsa ideal olurdu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Fake video zaten. Ve evet 4.0 inç bekleniyor. 3.2 inchlik wildfire ı aldığımda 3.7 inchlik iphonelar ve Desire bana dev gibi geliyordu. İnsanlar bu kadar büyük telefonu nasıl kullanıyor yahu diyordum kendi kendime . Şu an 4.3" lik sensation bana küçük geliyor. 4.7 ideal gibi yani s3 ve one X. İphone çok iyi gerçekten ama bana küçük geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Şu an 4.3" lik sensation bana küçük geliyor. 4.7 ideal gibi yani s3 ve one X. Kişiye göre değişiyor. Ama 4.7 hafif büyük geliyor tek elde kullanırken. 4.3 veya 4.5 daha uygun diye düşünüyorum. Geçen gün telefonumu kardeşime verip, 4s alacaktım. Gittik baktık, elimde evirdim çevirdim kıyamadım telefonuma. Yenisi bir aya gözükür, ama ondan da beklentim yok. One x'in genel kalitesinden çok çok memnunum. 1-1,5 ay içinde jb de gelecek. İyice hızlı ve optimize edilmiş bir hale gelecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 4.7 ideal mi ? Koca ekranları kulağa getirince komik olduğunu anlamak icin aynanın karşısına gecmek yeterli.. 2 elini kullanmak da öyle.. Bence ideal felan değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yani bu bir multimedya telefonu sadece kulağa götürüp konuşmuyorsun ki. Film izliyorsun kitap okuyorsun oyun oynuyorsun. Küçük ekranla bunlar iyi olmuyor. Yok bunları yapmayıp sadece konuşup mesaj atacaksan en fazla face e twittere gireceksen o iş için zaten çok uygun fiyatlı telefonlar var. Senin için olmayabilir ama 4,5 - 4,7 benim için ideal. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2012 iPad lazım New iPad hemde, tüm mobil cihazlarda görebileceğiniz en iyi çözünürlük ile..Şahane alet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar