Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracım Berlirli Hızlarda Titreme Yapıyor, Neden Olabilir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar aracım 90 a kadar hiç titreme yok 90 ve 100 arası titreme yapıyor 100den sonra geçiyor bu gün farkettim nedeni ne olabilr sizce ??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dikkatli olucam bundan sonra :) bilginiz varmı bu konuda??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

başka bişeyden olmaz yani dimi? zaten pazartesi bakıma giriricem onada baktırıcam aam ilk sizden bilgi almk istedim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İyi bir rot balanscıya gidip yaptırın. Genelde servislerde olmaz veya iyi yapamazlar.

çakmaklık sorunu çözdüm bu arda yarın halledicem foto çekerim :)

Yanıtlama zamanı:

izmirde bildiğiniz iyi biyer varmı?

bornova ağaçlı yolda bölasko var. yada manisa kavşağından büyük parka doğru giderken yine bölasko şubesi var.

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

izmirde bildiğiniz iyi biyer varmı?

İzmir karabağlarda benim önceki aracımın(focus 2) tüm işlerini yapan arkadaşım var seni oraya yönlendireyim istersen.İster yarın uğra benim selamımı ilet istersen pazartesi beraber gidelim(hemen bir sokak üstümde).Hem bakımını sorarsın hemde alt takımı bi gözden geçirirler.

Dediğiniz sorun ise ön balans gibi görünüyor eğer 120 den sonra yapmaya başlasaydı o zaman arka balansta sorun vardır demekti.

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İzmir karabağlarda benim önceki aracımın(focus 2) tüm işlerini yapan arkadaşım var seni oraya yönlendireyim istersen.İster yarın uğra benim selamımı ilet istersen pazartesi beraber gidelim(hemen bir sokak üstümde).Hem bakımını sorarsın hemde alt takımı bi gözden geçirirler.

Dediğiniz sorun ise ön balans gibi görünüyor eğer 120 den sonra yapmaya başlasaydı o zaman arka balansta sorun vardır demekti.

ferhat bey çok teşekür edrm salı günü kendi tamircime götürücem 6.sanayide eğer halledemzse haberleşirz beraber giderz müsait olduğunuzda tekrar çok teşkr edrm :)

Yanıtlama zamanı:

jantlarda eğrilik olabilir, lastik balansında problem olabilir. Sorun bunlar ile çözülmez ise on takım ve amortisörler kontrol edilmeli.

İyi bir lastikçi kontrol eder ve gereğini yapar.

Geçmiş olsun.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.