Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 St Jantı Ve Beyaz Tampon&marşpiyel

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

:zha: Polisi ilgilendirmez, cam tavanlı araçlarda yukarda siyah boya var yazmıyor veya kaplama vs gibi..

Üflemiş diyen.

Yaaaanii :D konu sahibi gelsede sorum vardi havada kaldi :D

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 19,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Süper olmuş, çok beğendim, aslında ST jantlarını artık neredeyse arabesk bulmaya başladıysam da bu iyi bir örnek olmuş. Güle güle kullanın. Marşpiyellerin boyanması da iyi olmuş, ben de bir heves

• Sabri'nin otomatik mesajları 18 gördüğü hemen geliyor sorular

• 10 numara, spoiler takalım şuna hadi..Bulalım mı ucuz ?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yaaaanii :D konu sahibi gelsede sorum vardi havada kaldi :D

Soruların cevabı çok kez aldın sen...Ayrıca bilen cevaplar sabri, ilerisine yazı yazıldı diye unutulmuş olmaz yani..Takma kafana

Buarada yaşıt değilsin 29 yaşında :)

Birde yakışır mı diyorsun, 10 numara olur...

Yanıtlama zamanı:

Soruların cevabı çok kez aldın sen...Ayrıca bilen cevaplar sabri, ilerisine yazı yazıldı diye unutulmuş olmaz yani..Takma kafana

Buarada yaşıt değilsin 29 yaşında :)

Birde yakışır mı diyorsun, 10 numara olur...

Tabi ya komple arabayı değiştiren birşeyde işte asıl mesela şu insan isterki hem içine hem dışına harcasın ama kafamda sony panel+ekran+ Alpine ses sistemi veya o jant+lastikler

hem içi hem dışı yapamam ama sadece birini yapabilirim sence hangisi daha öncelikli olmalı? ilk jantı hallet mi yoksa ilk içi hallet mi ?

Yanıtlama zamanı:

Tabi ya komple arabayı değiştiren birşeyde işte asıl mesela şu insan isterki hem içine hem dışına harcasın ama kafamda sony panel+ekran+ Alpine ses sistemi veya o jant+lastikler

hem içi hem dışı yapamam ama sadece birini yapabilirim sence hangisi daha öncelikli olmalı? ilk jantı hallet mi yoksa ilk içi hallet mi ?

Jant, sonra birde sony panel ve çerçeve...

Hoparlör cart curt için hemen dalma bence..acelesi yok onun

Yanıtlama zamanı:

Jant, sonra birde sony panel ve çerçeve...

Hoparlör cart curt için hemen dalma bence..acelesi yok onun

Sony panel cerceve ve ekrani uyguna bulacagima inaniyorum kadran gibi :) Umuyorum :D illa jant diyosun yani haklisinda ya himpekste 1.800lira demislerdi 2 ay once lastikte tanesi 350den 1.400 temiz 3.000 lira :D

b2f00c5e-ae51-1a42.jpg

Yanıtlama zamanı:

Sony panel cerceve ve ekrani uyguna bulacagima inaniyorum kadran gibi :) Umuyorum :D illa jant diyosun yani haklisinda ya himpekste 1.800lira demislerdi 2 ay once lastikte tanesi 350den 1.400 temiz 3.000 lira :D

b2f00c5e-ae51-1a42.jpg

Benim için ses sisteminden çok daha önemli..Ses zaten çıkıyor arabadan yani bence lüks...

Bununla araban değişiyor :zha:

Yanıtlama zamanı:

Ne polisi abi arabanin kromajini siyaha cevirdin diye polis ceza mi yazicak anlamadim ??

Tavan kaplamasından bahsediyorsun sanmıştım yanlış mı anlamışım ben :)

Yanıtlama zamanı:

Tavan kaplamasından bahsediyorsun sanmıştım yanlış mı anlamışım ben :)

Birazcık abi :D Kromajdan bahsediyorduk bende ona siyah film çekmekten bahsetmiştim

Yanıtlama zamanı:

Birazcık abi :D Kromajdan bahsediyorduk bende ona siyah film çekmekten bahsetmiştim

Aslında ben ön farlarda kaş misali siyah mat kaplama istiyorum ama olmaz sıcaktan atar diyorlar :)

Titanium daki gibi değil yalnız üst tarafından aşağıya farın önü açık kalacak şekilde

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

jantlar görsel olarak çok yakışmış, süper. Fakat ben konforu bozacaksa cesaret edemem böyle bir modifikasyona.

araç14 aydır bende.yaklaşık 70 bine dayandı.jantların kattıgı güzellik hepsinini önünde şuan.tavsiye ederim...bi kere artık fiesta demiyorlar:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Beyaz rengi ilk defa yakistirdim F3e. Simdi Fatih yasit gibiyiz sanki bilemiyorum telefondan giriyorum. Aracim benimde titx tdci F3 HB ben lasman janti buldum 5 kollu 18" sence dezavantajlari goz onune alirsak deger mi ? Birde lastik 235 40 18 galiba yay var mi ?

ben işim gereği aracımlayım o halde hiç olumsuz sonuçlar yuzunden 16 ya dönmek istemedim.lastiklar 225-40-18,,yay yok düşünmüyorum.45 yanak nasıl olur onuda merka ediyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Süper olmuş, çok beğendim, aslında ST jantlarını artık neredeyse arabesk bulmaya başladıysam da bu iyi bir örnek olmuş.

Güle güle kullanın.

Marşpiyellerin boyanması da iyi olmuş, ben de bir heves boyacıma gittim boyatmak istiyorum dedim, başladı adam gülmeye, anlamsız anlamsız baktığımı fark etmiş olmalı, "abi senin araba zaten siyah, nesini boyatacaksın" dedi, ben de kös kös döndüm...

tesekkür ederim.eski 17 c-max jantı aradım aslında.Sonra dedim 18 olsun.18 oluncada st de karar verdim...sadelikten yanayım cok fazla üzerine değişikik yapmak istemiyorum.tavsiyelerinizle 1-2 olabılır

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.