Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201214 yıl Yazar comment_114677 Aynen abi o yuzden zimpara ve macun gerekir saglikli olabilmesi icin dediler arkadaş o işlemleri yaptı.ilacı varmış.ama nedir bilmem.macunmu yoksa farklı bişeymi.oda bana direk boyamayalım demişti.ama yakın ardaşım oldugu için aldıgı para gerçek değeri oldugunu düşünmüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 201214 yıl comment_114705 arkadaş o işlemleri yaptı.ilacı varmış.ama nedir bilmem.macunmu yoksa farklı bişeymi.oda bana direk boyamayalım demişti.ama yakın ardaşım oldugu için aldıgı para gerçek değeri oldugunu düşünmüyorum. Anladim benim tek dusuncem plastik oldugu icin ozu bir yere carptiginda boya kirilacak ve zamanla dokulucek ama yaptirmak istiyorum arka disinda heryeri Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl comment_126587 2013 Ford Focus Roush http://www.youtube.com/watch?v=0XORUWbHmo4&feature=related Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201213 yıl comment_136033 Araba çok iyi olmuş.Görünüm 10 numara.Allah kaza bela vermesin.Nazar değimesin inş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın