Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107948 Sabri'nin otomatik mesajları 18 gördüğü hemen geliyor sorular Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107951 Sabri'nin otomatik mesajları 18 gördüğü hemen geliyor sorular Hahaha iyi yakaladin oyle ama ya yorum alicaksin ona gore ses sistemi yok renkli ekran falan hikaye benim gonlumde 18 jant var uzun km kullanmis biri sorucam tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107961 10 numara, spoiler takalım şuna hadi..Bulalım mı ucuz ? Fazla varsa ben de aliyim ucuz Tatlı durmuş beyazda. Araç spor yapılıyor ama, herşey değişiyor o sportiflikte krom çok batıyor.. Bakınız ST'lerde krom yok. Katılıyorum ama sis farı çerçevesi ve ön ızgaradaki kromajı da değiştirmek gerekecek . Ağustos 2, 201214 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107969 Fazla varsa ben de aliyim ucuz Tatlı durmuş beyazda. Katılıyorum ama sis farı çerçevesi ve ön ızgaradaki kromajı da değiştirmek gerekecek . Yarın ilgilenmeye çalışacağım bulursak buradan bildiririm..İsteyen alır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_107976 Yarın ilgilenmeye çalışacağım bulursak buradan bildiririm..İsteyen alır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108015 Süper olmuş, çok beğendim, aslında ST jantlarını artık neredeyse arabesk bulmaya başladıysam da bu iyi bir örnek olmuş. Güle güle kullanın. Marşpiyellerin boyanması da iyi olmuş, ben de bir heves boyacıma gittim boyatmak istiyorum dedim, başladı adam gülmeye, anlamsız anlamsız baktığımı fark etmiş olmalı, "abi senin araba zaten siyah, nesini boyatacaksın" dedi, ben de kös kös döndüm... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108023 Araç spor yapılıyor ama, herşey değişiyor o sportiflikte krom çok batıyor.. Bakınız ST'lerde krom yok. Aynı fikirdeyim benim arabamda beyaz öyle bi düşünmüştüm takayımmı kapılara krom kime sorsam iyi durmaz demişti.Bende vazgeçmiştim. fakat onlar orjinal olduğu için sökme şansı olmaz gibime geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108085 Aynı fikirdeyim benim arabamda beyaz öyle bi düşünmüştüm takayımmı kapılara krom kime sorsam iyi durmaz demişti.Bende vazgeçmiştim. fakat onlar orjinal olduğu için sökme şansı olmaz gibime geliyor. Siyah parlak filmle kaplatir abi ustunu hem guzelde olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108106 Siyah parlak filmle kaplatir abi ustunu hem guzelde olur Evet ya benimde aklımda var o ama bir türlü cesaret edemiyom Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108107 Evet ya benimde aklımda var o ama bir türlü cesaret edemiyom Et abi nolucak yapiskan bisi begenmezsen sök gitsin. Benim stop farlarinda var uzun zamandir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108110 Et abi nolucak yapiskan bisi begenmezsen sök gitsin. Benim stop farlarinda var uzun zamandir Biraz araştırdım ben trafikte polisler sorun çıkartıyormuş.O manada cesaret edemiyorum Yoksa yakışacağına eminim Ağustos 3, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108112 Et abi nolucak yapiskan bisi begenmezsen sök gitsin. Benim stop farlarinda var uzun zamandir Ver gazı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108114 jant ve filim vazgeçilmez ikilinin süper uyumumu :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108124 Biraz araştırdım ben trafikte polisler sorun çıkartıyormuş.O manada cesaret edemiyorum Yoksa yakışacağına eminim Ne polisi abi arabanin kromajini siyaha cevirdin diye polis ceza mi yazicak anlamadim ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108125 Ne polisi abi arabanin kromajini siyaha cevirdin diye polis ceza mi yazicak anlamadim ?? Polisi ilgilendirmez, cam tavanlı araçlarda yukarda siyah boya var yazmıyor veya kaplama vs gibi.. Üflemiş diyen. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın