Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159628 selam arkadaşlar konuyla çok bi alakası yok ama sol aynadan tutuyo benim araçta sol ayna elle kapanmıyo sağ aynayı elle katladığımda kapatabiliyorum ama solu biraz daha fazla zorlamama rağmen kapatamıyorum. çok zorlayıp kırmak istemedim. sizce sorun ne olabilir? bide aracım ghia donanımlı. elektrikli katlanır ayna özelliği donanım olarak olması lazım ama sanırım standart donanım değil. opsiyonelmi? şoför tarafı iç kapı açma kolunda cam indirip kaldıran düğme yok galiba katlanır ayna düğmesi oraya takılıyo. bu konuda bilgisi olan arkadaşım varmı? sonradan bunu ekleten oldumu? maliyeti nedir? bide eğer yapılırsa sol aynadaki katlanma sorunu çözülür mü? bana çözülebilecek gibi gelmiyo? şimdiden teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164531 yapmayın be... uzun uğraşlar sonucunda araç sahibi olduk birde böyle olunca soğuyor insan... Allah beterinden saklasın ... çıkmacılara başvursan derim ama sen ne dersin bu duruma. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164541 iyi akşamlar arkadaşlar bende 2010 model ford focus 1.6 tdci trend hb araç var. geçenlerde hareket halindeyken önümde olan kaza sonucunda kaza yapan araçtan fırlayan bir parça sol ayna sinyalini kırmıştır.ayna kırılmamış fakat ayna plastiğinde kırıklar oluşmuştur. şu anda sinyal çalışmıyor bende aynayı plastik aksama koli bandıyla yapıştırdım şuan işimi görüyor ancak görüntüsünden çok rahatsızım. yeni ayna taktırmak ne kadara mal olur? yan sanayi ayna taktırmak mantıklı mıdır? selam arkadaşlar konuyla çok bi alakası yok ama sol aynadan tutuyo benim araçta sol ayna elle kapanmıyo sağ aynayı elle katladığımda kapatabiliyorum ama solu biraz daha fazla zorlamama rağmen kapatamıyorum. çok zorlayıp kırmak istemedim. sizce sorun ne olabilir? bide aracım ghia donanımlı. elektrikli katlanır ayna özelliği donanım olarak olması lazım ama sanırım standart donanım değil. opsiyonelmi? şoför tarafı iç kapı açma kolunda cam indirip kaldıran düğme yok galiba katlanır ayna düğmesi oraya takılıyo. bu konuda bilgisi olan arkadaşım varmı? sonradan bunu ekleten oldumu? maliyeti nedir? bide eğer yapılırsa sol aynadaki katlanma sorunu çözülür mü? bana çözülebilecek gibi gelmiyo? şimdiden teşekkürler... Oncelikle aracınızın şase numarasını verirseniz üstünde katlanır tip mi yoksa düz tip mi oldugunu anlarız . Ona göre yardımcı olmaya çalışırım. Mayıs 15, 201313 yıl ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın