Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl Yazar comment_104810 ufak bişey canınızı sıkmaya degmez. imkan olunca yaptırırsınız. yada orjinal taktıracaksınız bence 200 daha fazla verip bi kasko yaptırın yaptırdıktan sonra aynayıda aradan çıkarırsınız. 1200 tl demeye çalıştınız galiba yanlış anlaşılma olmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104811 yokyok ucuz kaskolar var 1800 asla tutmaz..sizi keklemişler...ankara sigorta falan yapar grupama falan...yad şekerbankın faln..olurmu ne bu...sen benim dediğimi yap 12 ay taksitte yaparlar...700-800 tutar enfazla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104812 Sende her yol var onu biliyoruz Sonra gelir toplum niye boyle düzeltmeye mı ugrascaz der... Kültür başkanının teklife bak ya.. Kültür moduysak enayi degiliz..adam zora düşmüş kardeşimize yardım edicez işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl Yazar comment_104815 Kültür moduysak enayi degiliz..adam zora düşmüş kardeşimize yardım edicez işte... teşekkür ederim kasko işini araştıracağım...aracı aldığımda trafik sigortasını yaptırırken kaskosunuda sormuştum 1800 tl gibi bir şey demişti (sigortacı tanıdık...) Ne demişler dost ile ye iç alışveriş etme Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104816 Teyfik abi bağzı kaskolar aracın resimlerini istiyor yaw nolucak sök plakayı tak aynı renkteki bir arabaya cek ne dümenler biliyomda..ben ...söyleymiuom.... yok camını kırık gösterip para alanlarmı istersin...pertlik adamlarmı..ohooooooooo...dirty madmax yüzümde var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104817 teşekkür ederim kasko işini araştıracağım...aracı aldığımda trafik sigortasını yaptırırken kaskosunuda sormuştum 1800 tl gibi bir şey demişti (sigortacı tanıdık...) Ne demişler dost ile ye iç alışveriş etme izmirliymişin sen..neredensin...otokoctanmı aldın...ikinci elmi..yok dostun değil o...birdaha görüşme...istersen git otokoça sigortamı orda yptrdım ben hep...bir sor istersen kadının adını unuttum ama..hatırlarız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl Yazar comment_104818 izmirliymişin sen..neredensin...otokoctanmı aldın...ikinci elmi..yok dostun değil o...birdaha görüşme...istersen git otokoça sigortamı orda yptrdım ben hep...bir sor istersen kadının adını unuttum ama..hatırlarız.. izmir-güzelbahçe aracı 2.el olarak babamın arkadaşından aldık şubat ayında... önerileriniz varsa dinleyebiliriz Tüm arkadaşların ilgi ve alakası için tekrar teşekkür ederim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104820 teşekkür ederim kasko işini araştıracağım...aracı aldığımda trafik sigortasını yaptırırken kaskosunuda sormuştum 1800 tl gibi bir şey demişti (sigortacı tanıdık...) Ne demişler dost ile ye iç alışveriş etme Kasko için exper arkadaşım ile tüm sigortaları araştırdık 3300 ile 1600 tl idi halk kaskodan 1600 e yaptırdık Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104822 sigortam netten bir fiyat almakla başla bakalım ilkönce..konuşuruz yine... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104827 İbrahim bey şimdi sizde bunların hangisi kırık veya çalışmıyor bilginiz var mı ? 1.sinyal 2.aynanın gövde kısmı 3. aracın rengine uygun kapak kısmı 4. ayna. sadece ayna mı kırık değil ? 450 liraya boyasız (kapak) şekilde tüm parçaları buldum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104829 Size bu ürünleri özel mesaj olarak atıyorum.. Hangisi lazım ise sorunsuz alıp kullanabilirsiniz. Kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201214 yıl comment_104831 izmir-güzelbahçe aracı 2.el olarak babamın arkadaşından aldık şubat ayında... önerileriniz varsa dinleyebiliriz Tüm arkadaşların ilgi ve alakası için tekrar teşekkür ederim... Bendede daha önce focus 2 vardı ve garantisi bittiği için devamlı parçacılarla işim olurdu.İşyerimde karabağlarda olunca çevre tamirci ve mobilyacı arkadaşlarla dolu.Siz bana aracın tam modelini söyleyin hatta şasi nosunu özleden msj atın hem orjinal hem kaliteli yan sanayi hemde iş görcek yan sanayi fiyatı alıp size msj atarım. Bizim karabağlardaki ustaların bir lafı var.Bana motor bloğunu beyni ve şaseyi getir sana yan sanayi parçalardan komple focus 2 yapayım derler Canınızı sıkmayın mutlaka yan sanayisi vardır. Temmuz 28, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_104949 Geçmiş olsun...Gördüğünüz gibi forumu bu yüzden çok takdir ediyorum...Tüm herkez elimizden ne gelir yarışında...Teşekkürler Focusclubtr yönetim ve üyeleri.... :claps: :claps: :nazar: :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl Yazar comment_104996 son resim biraz bonus oldu ama sol arka sis lambası sanırsam oda kırık ama o az beklesede olur bence gövde ve sinyalin değişmesi lazım diğer parçalar sağlam gibi duruyor. ilginiz için tekrar sağolun... Temmuz 29, 201214 yıl Ibrahim Ince tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_104997 124 lira işte o 2 parça fakat kapağa astar ve boya gerekli onu sanayide yaparlar.. Alt'daki sis kapağı bizimde kırılmıştı sadece kapağı serviste 60-70 lira felandı sanırım. O da 45 lira dediğim yerde..link atıyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın