Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101957 Sen dene bi bilader tutarsa bana haber ver bende deniyeyim Sen de de mi yok? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101958 Sen de de mi yok? Plus paket yoksa yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101959 Sen de de mi yok? Bende var sağ ayak Şehir içi şehir dışı aktif güvenlik. Bu arada bu sene içinde yada seneye bi iş var bizim kesin olucak allahın izniyle hiç sevmediğim şey ama alıcam bi tane a5 veya c serisi gelicem senin yanına aaaa sende şu yok mu bu yokmu diye akşama kadar başını etini yiyecem Sanki titanium x+x+x paket aldın daha bi sony nin bile yok seni zavallı :) Bu arada sende xenon far yoktu değilmi aklıma geldi sorayım dedim Noldu ses seda yok toprağım. Toprağım ses ver merak ettim seni kaç izmirliyiz zaten bu forumda korkutma beni Temmuz 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101961 Bende var sağ ayak Şehir içi şehir dışı aktif güvenlik. Bu arada bu sene içinde yada seneye bi iş var bizim kesin olucak allahın izniyle hiç sevmediğim şey ama alıcam bi tane a5 veya c serisi gelicem senin yanına aaaa sende şu yok mu bu yokmu diye akşama kadar başını etini yiyecem Sanki titanium x+x+x paket aldın daha bi sony nin bile yok seni zavallı :) Bu arada sende xenon far yoktu değilmi aklıma geldi sorayım dedim Noldu ses seda yok toprağım. Toprağım ses ver merak ettim seni kaç izmirliyiz zaten bu forumda korkutma beni :kıhkıh: :kıhkıh: Sıkma canını gel ben sana titanium göstereyim bir ara Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101962 :kıhkıh: :kıhkıh: Sıkma canını gel ben sana titanium göstereyim bir ara Gelirim ayıp ettin toprağım ama koltuk ısıtman yoksa oturmam bak koltuğuna ona göre darılmaca yok :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101963 Gelirim ayıp ettin toprağım ama koltuk ısıtman yoksa oturmam bak koltuğuna ona göre darılmaca yok :) izmir 50 derece ne yapıcan koltuk ısıtmasını? daha da mı ısıtmak istiyosun? Valla verelim X pack ısıtma var deri koltuk var ışıklar renk değiştiriyor dediler ne yapayım ben bunları izmirde dedim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101964 :kıhkıh: :kıhkıh: Sıkma canını gel ben sana titanium göstereyim bir ara Geyiği bırakalımda ben biraz sonra tavan kaplatma için hem bilgi almak amaçlı hemde fiyat almak için alsancakta bir yer var oraya gidicem görüşmeye.Düşünürsen 2 aracımız var deyip ona göre pazarlık yapayım ne dersin. 150 tl ye falan biter gibi geliyor bana http://www.artarackaplama.com/page11.php incele bi bu link i Temmuz 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101965 izmir 50 derece ne yapıcan koltuk ısıtmasını? daha da mı ısıtmak istiyosun? Valla verelim X pack ısıtma var deri koltuk var ışıklar renk değiştiriyor dediler ne yapayım ben bunları izmirde dedim? xenon farda gündüz farı damı lazım değil izmirde toprağım Temmuz 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101966 Geyiği bırakalımda ben biraz sonra tavan kaplatma için hem bilgi almak amaçlı hemde fiyat almak için alsancakta bir yer var oraya gidicem görüşmeye.Düşünürsen 2 aracımız var deyip ona göre pazarlık yapayım ne dersin Beyaz olsa düşünürdüm belki yakışıyor beyaza. Kolay gelsin kardeşim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101967 xenon farda gündüz farı damı lazım değil izmirde toprağım Ona üzülüyorum işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101970 Ona üzülüyorum işte Sen bilirsin ben belki araç içi konsol uda kaplatabilirim sadece vites bölümünü siyah carbon kaplama ile Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102033 Arkadaşlar city stop ile mi açılıp kapanıyor bu özellik? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102034 Arkadaşlar city stop ile mi açılıp kapanıyor bu özellik? Evet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102039 Bendede city stopdu. Simdi yeni ekranla birlikye LS safety oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102041 Bendede city stopdu. Simdi yeni ekranla birlikye LS safety oldu Aaa Evet Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın