Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende ilk denememde çalıştırmayı başaramadım süngerde denemiştim üzerinden geçtik fakat 2. denemede araç kazık fren yaparak durdu, araç stop etmedi. (bu arada araç powershift şanzumanlı)

• Yanıt 78
  • Görüntüleme 13,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tehlike anına girmemiş Çünkü sen zaten fren yapıp durabilmişsin

• Hangi sensörlerin algıladığının cevabı burada: Normalde park yerinin girişindeki bariyer çubuğu dahi algılar iken benimki son zamanlarda çalışmıyor, ama servise gidip araştıracak vaktim olmadı.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Aaaa bu çok iyi fikir hiç aklıma gelmemişti; buluşamıyoruz diyordu zaten benim kaputta buluşuruz işte

Yanıtlama zamanı:

Çok değişik bi frenleme yapıyor normal abs gibi değil.zıp diye duruyor araba.dün aktif şehir içi güvenlik sistemi olmasaydı giriyordum öndeki arabaya.. :)

Onur Çetinkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çok değişik bi frenleme yapıyor normal abs gibi değil.zıp diye duruyor araba.dün aktif şehir içi güvenlik sistemi olmasaydı giriyordum öndeki arabaya.. :)

10 km hızla giderken frene var gücünle basarsan eğer aynı şeyi elde edersin. ABS devreye girmezse daha iyi zaten bu durumlarda

Yanıtlama zamanı:

10 km hızla giderken frene var gücünle basarsan eğer aynı şeyi elde edersin. ABS devreye girmezse daha iyi zaten bu durumlarda

Hızım 30 kmydi ama

Yanıtlama zamanı:

Farketmez.Sen frene var gücünle basmıyorsun..Basınca anlarsın..

Yani ekstra olan birşey yok.

Güzel bi sistemmiş ama :D

Yanıtlama zamanı:

Çok güvenme sakın...

Yok ya güvensem 7 ayda ilk defa kullanmazdım :)

Yanıtlama zamanı:

Bende ilk denememde çalıştırmayı başaramadım süngerde denemiştim üzerinden geçtik fakat 2. denemede araç kazık fren yaparak durdu, araç stop etmedi. (bu arada araç powershift şanzumanlı)

Alparslan bey;iyi akşamlar bildiğim kadarı ile powershift şanzımanlı araçlarda aktif şehir içi güvenlik yok aman ha ona güvenmeyin sonra istenmeyen sonuçlar oluşabilir,sizde olan sanki EBA dedikleri acil durum fren sistemi devreye girmiş aman ha:-((
Yanıtlama zamanı:

Powershift'de ak.se.gu. Sunuldu.. Hepsinde yok tabiki.

Eba sürücünün adam gibi frene basmadığı durumlarda freni kuvvetlendirmek içindir.

Sevgili adminim,ford internet sayfası donanım kısmında ısrarla manuel vitesli araçlar diyor?
Yanıtlama zamanı:

Alparslan bey;iyi akşamlar bildiğim kadarı ile powershift şanzımanlı araçlarda aktif şehir içi güvenlik yok aman ha ona güvenmeyin sonra istenmeyen sonuçlar oluşabilir,sizde olan sanki EBA dedikleri acil durum fren sistemi devreye girmiş aman ha:-((

Uyarınız için teşekkürler aracımda ASG var ve çalışıyor ford sitesinde yok gibi görünebilir fakat bu aracın hikayesi biraz farklı

buradan okuyabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar zaten duran cisme felan sistem devreye girmiyor , kullanma klavuzunu okudun orda özellikle belirtmiş sistem duran cisimlere hatta kamyonu bile algılamıyor.. sadece seyir halindeki binek araçlar için birde araba vistesteyken devreye giriyor.. ben 5 defa denedim hepside başaralı.. vites boştaykende devreye girmiyor..

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar zaten duran cisme felan sistem devreye girmiyor , kullanma klavuzunu okudun orda özellikle belirtmiş sistem duran cisimlere hatta kamyonu bile algılamıyor.. sadece seyir halindeki binek araçlar için birde araba vistesteyken devreye giriyor.. ben 5 defa denedim hepside başaralı.. vites boştaykende devreye girmiyor..

Öyle bişey yok.(vitesten bağımsız)

Duran cisme tabi ki duruyor..

Sitemizde 5-6-7 adet video mevcut.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.