Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kontak Kapatır Kapatmaz Dış Ön Kısımdan Gelen Ses

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

birkaç aydır önemsemiyorum ama aracı ilk aldığımda sanki olmayan bir durumum var. motoru kapatır kapatmaz dışarda ön taraftan bir ses geliyor. komik olacak ama sanki leylek sesi gibi periyodik tık tık tık ediyor ve 5-10 sn sonra susuyor.

bana göre sanki çalışan bir şeyin plastik dişlileri arızalanmış birbirine sürtüp iş görmüyor gibi geldi. aracım benzinli model. yani ızgara açıp kapatan sistem yok.

Yanıtlama zamanı:

Izgara açılınca ne oluyor ki? Ben ızgaranın açılıp kapandığını anlamıyorum hiç....

Yanıtlama zamanı:

Bende niye yok o ses, o kadar para saydım, ben de isterim...

Kontağı kapat ama cam açık olsun, teyp kapalı kalsın :P kulağın focus noktası da önlerde kalsın :P

Bunlarla birlikte standart.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende niye yok o ses, o kadar para saydım, ben de isterim...

çoğunlukla ben de duymuyorum ama hep yaptığından eminim. özellikle kapalı ortamda stop ettiğiniz anda araçtan gelen sesi daha rahat duyabiliyorsunuz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Izgara açılınca ne oluyor ki? Ben ızgaranın açılıp kapandığını anlamıyorum hiç....

plastik bir dişlinin diğerini döndürmeden sürttüğünü düşünün öyle bir ses. klimadanmış. aktif ızgara olsaydı ondan şüphelenecektim. onu kastettim.

Yanıtlama zamanı:

plastik bir dişlinin diğerini döndürmeden sürttüğünü düşünün öyle bir ses. klimadanmış. aktif ızgara olsaydı ondan şüphelenecektim. onu kastettim.

aktif ızgara olsaydı derken? style'da var diye biliyorum.. yanlış mıyım? Master Yako?

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

aktif ızgara olsaydı derken? style'da var diye biliyorum.. yanlış mıyım? Master Yako?

Aktif ızgara comfort ta bile var diye biliyorum ben

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.