Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99424 ben de öyle biliyordum.. Şimdi okudum yakup un yazdığını.Demekki sadece dizel ve ecoboostlarda var.Çokta mattah bişey değil sadece kışın işe yarıyor motoru daha çabuk ısıtmak için.Benzinli motor zaten her halukarda dizel motordan daha çabuk ısınıyor.O yüzden gerek duymamışlardır.Yoksa aerodinamik olarak ufacık kapağın bir halta yarıyacağını sanmam.O işin pazarlama kısmı yok areodinamik falan Temmuz 17, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99425 1.6 Ti-VCT araçlardaki değişken sübab zamanlamasının dişlilerinden de bir ses gelir stop ettikten hemen sonra. Motor çalıştırma için orijinal konumuna geri gelir sübab zamanlamasını ayarlayan sensörler. Duyduğunuz bu ses de olabilir tabi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99434 Şimdi okudum yakup un yazdığını.Demekki sadece dizel ve ecoboostlarda var.Çokta mattah bişey değil sadece kışın işe yarıyor motoru daha çabuk ısıtmak için.Benzinli motor zaten her halukarda dizel motordan daha çabuk ısınıyor.O yüzden gerek duymamışlardır.Yoksa aerodinamik olarak ufacık kapağın bir halta yarıyacağını sanmam.O işin pazarlama kısmı yok areodinamik falan ya yok o kadar önemli değil olup olmaması benim için de ne sorsam o yok bu yok denilince yakında Hulk'a dönüşmem az kaldı.. hiçbir şeyde gözüm yok, arka tavan tutamacım olsa yeter.. istemiyorum arkadaş elektronik özellik, tutamaçlarımı verin bana... benim için en büyük donanım arka kapı tutamacı şuan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl Yazar comment_99498 az önce klimayı 2 dakika önce kapayıp motoru durdurdum ve ses gelmedi. Zaten arabada bir sıkıntı yok. aktif ızgara meselesinde benzinli araçlar için ben karşıyım zaten. önceki aracıma kışın karton koymuştum hava yaptı aracın soğutma sistemi allak bullak oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99515 Yusuf bey o hep olmuyor zaten arada sırada oluyor..Sıkıntı yok yani araçda.. Artı: Önder abinin dediğide olabilir (dinleyemediğimiz için net şudur diyemiyoruz) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın