Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fix Ceza Yazilan,radar Olan,çekilen Yerler

Featured Replies

• Yanıt 71
  • Görüntüleme 15,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Antalya'da park yasağı yok, yani var da ceza veya çekme yok, mesela hastane girişinde yolu tek şeride indirecek ve ambulans girişini zora sokacak şekilde bile park edebilirsiniz. Yanlış park nedeni

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Geçen sabah evden işe geliyorum dediğim noktada radar aracı yatmış pusuya tam o sırada arkamda 34 plaka bir audi a6 son sürat geliyor radara girmeye yakın tehlikesiz bir alanda kırdım önüne arabamı.Ad

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Biz satıcı değiliz içiciyiz deriz.

Yanıtlama zamanı:

Soyismimde tezcan sürhat tezcan iyi uydu ya sahne adım olsun benim bu :)

veeee karşınızdaaaaaa daaa daaa daaaa, rüzgarın oğluuu luuu luuu luuu, sürhaaatttt ttt ttt ttt tezcaaaaaaaannn nnn nnn nnnn....

Yanıtlama zamanı:

veeee karşınızdaaaaaa daaa daaa daaaa, rüzgarın oğluuu luuu luuu luuu, sürhaaatttt ttt ttt ttt tezcaaaaaaaannn nnn nnn nnnn....

Girişimde arabayla oluyor yanlıya yanlıya :)
Yanıtlama zamanı:

Radarda esas maksat ya da olması gereken maksat cezadan ziyade trafik kazalarının çok yaşandığı, hızlı gitmenin tehlikeli olduğu noktalarda sürücülere hız bilinci kazandırmaktır. Radar uygulaması yapılacak yerlerde uyarı levhası konulması bu sebeple zorunlu, 120-130 km/h hızları aşanların cezalandırması çok yerinde iken, bölünmüş yollardan kısa mesafeli tek yönlü yollara geçişde hız sınırlarının anlık degisimine sürücüler kolay ayak uyduramıyor, ne hikmetse böyle yerlerde uygulama çok oluyor. Gayet güzel yollarda 70 gibi komik hız sınırları yüzünden ceza yemek kötü birşey. Bana kalırsa 150 üstü hız sınırları icin ehliyete el konulmalı bu hızlarda yaşanan kazaların sonucları malum.

Yanıtlama zamanı:

fazla yanlamak iyi değil diyolla...

bu arada radar, ceza konusu baya pij oldu...

Geyik fazla uzadı konuya dönelim :)
Yanıtlama zamanı:

Radarda esas maksat ya da olması gereken maksat cezadan ziyade trafik kazalarının çok yaşandığı, hızlı gitmenin tehlikeli olduğu noktalarda sürücülere hız bilinci kazandırmaktır. Radar uygulaması yapılacak yerlerde uyarı levhası konulması bu sebeple zorunlu, 120-130 km/h hızları aşanların cezalandırması çok yerinde iken, bölünmüş yollardan kısa mesafeli tek yönlü yollara geçişde hız sınırlarının anlık degisimine sürücüler kolay ayak uyduramıyor, ne hikmetse böyle yerlerde uygulama çok oluyor. Gayet güzel yollarda 70 gibi komik hız sınırları yüzünden ceza yemek kötü birşey. Bana kalırsa 150 üstü hız sınırları icin ehliyete el konulmalı bu hızlarda yaşanan kazaların sonucları malum.

Sizde çok gaddar çıktınız 150 ile ehliyet giderse hemen arabalarımızı satalım hatta 1.6 ecoboost sahiplerinin arabalarını hemen trafikten men edelim :)

Size tek bir konuda katılıyorum oda geçen gün izmirde bornova asvaltı var bilen bilir 4 şerit li neredeyse otoban statüsünde yaya ve motorsuz araç girişi yasak olan bir yol ve dümdüz.O yolda 95 km hızla 2. seviyede ceza yedim 290 tl .Oranın hız sınırı 70 miş.Gelde gülme nasıl olsa yemişim cezayı bileydim 130 140 la falan giderdimde ceza yediğime değerdi.Bu arada radar gezici radarmış sabit değil :)

Yanıtlama zamanı:

150 artı %10 ile 165 km/h eder bunun üstünde araç sürmek ne kadar güvenli olabilir ki... Bu Ford değil Mercedes dahi olsa kar etmez. Süreli ehliyete el konulma diye bir ceza olsa 3 ay, 6 ay, 1 sene vs kimse cesaret edip bu hızlara ulaşamaz. Parası olanın hız yaptıgı bir ülke olabilir mi, adam basıyor cezası neyse öderiz diyor. :)

Yanıtlama zamanı:

sürhat kim abi? :smiley2k:

Memur bey hayatım da hiç sürhat (sürat) la işim olmadı gördüğünüz gibi yazamıyorum bile o çok tehlikeli kelimeyi.....yani .....peeeeeee :P :P :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.