Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Alt Koruma Boya Koruma Iç Koruma Motor Koruma Ve Fiyat

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aspirin sögüt agacından yapılır arkedeş...... :kıhkıh:

• Yanıt 57
  • Görüntüleme 13k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kusura bakmayın ama bu korumaların hepsinin asıl amacı yapanın kazancını korumak, yeni araç alanların titizliğinin ve hevesinin suistimal edilmesinden öteye bir şey değildir. Kaç tane kardan tuzdan

• Bora geldiğinda Baro dan kovulmuştu....ne günlerdi....azmı yattı sitede...yako ozaman forumdaki çöplük teki leri satıp para alıyordu...çöp olsundiye ne geyikler yapıyorduk..foruma sponsor buldu bizi d

• hakikaten saglam cıktık ha...deme vala...2010 gelmişim siteye 2012 temmuz vaybe...yako koşamıyordu o zamanlar..cünkü bezi maxiydi cok ses yapıyordu....

Yanıtlama zamanı:

Abi bide Adana tarafında kabak çiçeğine sarıp dolmasını yapıyorlar o da güzel bak :D:dead:

(Konu sahibi birazdan terlikle kovalar bizi)

hmm onu denemedim bak..

(başlık sahibi ile kalsa iyi, yönetim tarafından banlanmazsak iyi)

Yanıtlama zamanı:

nasıl olmam Bora geldi...aslında Aydının bıyıklarda yeni terliyordu diyecektim hadi dedim sataşmayayım...akşam cok güzel serin biryere gittik havuz başı tekirdağlar...sac kavurmalar mezeler kıltüy...iyi geçti ondandır....

Korkma korkma; nerdesin sen şimdi?

Yanıtlama zamanı:

Bora geldiğinda Baro dan kovulmuştu....ne günlerdi....azmı yattı sitede...yako ozaman forumdaki çöplük teki leri satıp para alıyordu...çöp olsundiye ne geyikler yapıyorduk..foruma sponsor buldu bizi dışladı.. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Korkma korkma; nerdesin sen şimdi?

uşakta öbür hafta izmirdeyim uzun birsüreeeeeeeeeee...aydın yeni araba yeni cdler kordon mutlaka buluşuyoz gelen gelir...ama...sorun şu zaten ben herfhafta sizlerle buluştuğum için bu kez zor olucak eşimden izin almam...yani onunla birlikte karşılaşırsan yenge verdiğin izinler için sagol..Tevfik abisiz hertoplantı geçmiyor iyiki izin veriyorsunde bazı geceler kalıyoruz falan de... :kıhkıh:

Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben geldiğimde buralar gözünün gördüğü kadar heeep dutluktu...şuralar da bataklıktı, kim derdi ki şimdi bu kadar değerlenecek.. dedeme şuranın dönümü 10 lira demişler de almamış, alsaymış şimdi acayip zengindik..

Yanıtlama zamanı:

eveeeet, o malum kastamonu türküsüne tekrar dönüş yapabiliriz o zaman..

Manda Yuva Yapmış Söğüt Dalına: Reloaded..

The rise of mandas (buffalos ):D ....

Yanıtlama zamanı:

uşakta öbür hafta izmirdeyim uzun birsüreeeeeeeeeee...aydın yeni araba yeni cdler kordon mutlaka buluşuyoz gelen gelir...ama...sorun şu zaten ben herfhafta sizlerle buluştuğum için bu kez zor olucak eşimden izin almam...yani onunla birlikte karşılaşırsan yenge verdiğin izinler için sagol..Tevfik abisiz hertoplantı geçmiyor iyiki izin veriyorsunde bazı geceler kalıyoruz falan de... :kıhkıh:

Hadi toplantılara inanır da fordçular gece kalmalı toplanıyoruz dersek yemez. Hele 2 aylık bebeği olan birine hiç inanmaz gece kalmaları falan.

Yanıtlama zamanı:

Hadi toplantılara inanır da fordçular gece kalmalı toplanıyoruz dersek yemez. Hele 2 aylık bebeği olan birine hiç inanmaz gece kalmaları falan.

abi 2 aylık bebek filan değil hiçbir şart ve koşul altında hanımlar öyle bir bahaneyi yemez... mümkün değil.. ^_^

Yanıtlama zamanı:

abi sen hı de...ben eklerim...sadece...yeterli...aslında Aydın senin araba lansman da yer alıyordu ya...led far koysannnnn osürmeler gidicek...yani jantları napıcan sen onları debize...9mb4d.jpg

Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İş toplantıları yapıyorduk dersiniz, siteye yabancılar ortaklık teklif etti sabahlara kadar onu konuştuk dersiniz :P Bunu yiyen kadın varsa elini öpün başınıza koyun :D

Yanıtlama zamanı:

İş toplantıları yapıyorduk dersiniz, siteye yabancılar ortaklık teklif etti sabahlara kadar onu konuştuk dersiniz :P Bunu yiyen kadın varsa elini öpün başınıza koyun :D

2 yıldır yiyen birini yakınen tanıyorum....yada ben öyle sanıyorum.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

2 yıldır yiyen birini yakınen tanıyorum....yada ben öyle sanıyorum.... :kıhkıh:

Abi o yediren arkadaşa imrendim yav biz 1 saat geç kalsak; direk karanlık odaya alınıyoruz, sandalyeye oturtuluyoruz, şlak diye tepemizde spot yanıyor bir anda ve şu saatte neredeydin vs gibi sorular mermi gibi üzerimize yollanıyor. Lanet olası federaller bir kerede zamanında yetişin :D

Yanıtlama zamanı:

Ozan konunu kirlettik sen yokken cene yapmıyorduk temizleriz sonra..ben aldıgımda alt koruma yaptrdım tavsiye ederim sanada...nerde diyeceksen ben otokoçta yaptırmıştım şimdi olsa yaptırırmıydım hayır...neden cünkü 2 sene sonra sattım altkoruma var üstkoruma yan bilmemne hatta uzatılmış garanti bile bana kaçtı ve bu sitedearabasını alan herkese o yüzden bence içine harca o parayı yada yaz günü bin gez...en güzeli o...satarken hiçbir anlamı yok cünkü...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.