Fazıl Arslangiray Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Bana tarif edebilecek bir arkadaşımız var mı bu ecomode ayarlanıyor mu nasıl ayarlanıyor bir türlü beceremedim:S 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 style'da da var... sadece titanium değil.. var evet ben sadece kendi arabamın serisinde olduğunuda belirtmek istedim. Bilmediğimden sürekli öğrenmek için srular soruyorum. ilk satış dediğiniz sanırım geçen sene ağustostan sonra çıkan yeni modellerde değil mi yakup modum. benim araç daha 2 aylık. yazılarında ne anlamaz şeysin sen baskıları hissettim modum anlayış göster lütfen bu araba teknolojik yavaş yavaş öğreneceğiz mazur gör 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Hayır hayır est. Konulardaki cevaplar genel cevap niteliğinde çünkü hepsi aylar sonra da okunacak detaylı açıklama Sebebi sadece bu 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 (düzenlendi) Az önce tekrar inceledim ve yanıldığımı fark ettim tüm sistem sadece bilgi amaçlı fakat kişinin kullanımına göre vites değiştirme uyarısı tekrar ayarlanıyor beni yanıltanda bu olmuş dedim ya aracımı ilk aldığımda 1500 devirden sonra vites değiştir ikazını alıyordum.Bu ekranı kurcaladım sonra baktım ki vites değiştirme uyarsı üst devirlerde 2000 ve 3000 devirde vermeye başladı bende ayar yaptığımı zannettim. Sonuç olarak sadece bilgi amaçlı bu gösterge ama kesin olan bir şey var gerekli ayarı araç kişiye göre ayarlıyor. Temmuz 4, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Ecomode'da neyi değiştirdğini anlamadım. Ben de videolu eğitim istiyorum. Abi bişey değiştirmiyormuş sadece bilgi amaçlıymış üstte yazdım niçin yanıldığımı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Olabilir zaten yol bilg. gördüğünüz sürece oraya buraya bakmaya da gerek yok cümlemi yineliyorum İlk satışlarda bazı karoser ve motor'da yoktu yani eğer yoksa niye yok diye şaşırmayın Sonrası yukardaki gibi zaten onda sıkıntı yok. Gerçek örnek veriyorum; ilk satışlarda 5K'larda ecomode yoktu.. yakup modum birşey soracağım yine şimdi bu özellik benim aracımda standart sunulan bir özellik ve bende yoksa hakkımı arayabilirim değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 yakup modum birşey soracağım yine şimdi bu özellik benim aracımda standart sunulan bir özellik ve bende yoksa hakkımı arayabilirim değil mi? Size satarken faturada ve o zamanki donanım listesinde yoksa tabi ki hak arama şansı yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 faturaya bakmadım ama o zamanki donanım listesinde de vardı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 faturaya bakmadım ama o zamanki donanım listesinde de vardı... Bunun için uğraşmaya değmez eğer yoksa da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Bunun için uğraşmaya değmez eğer yoksa da niye ki ama bize o zaman verdikleri ford broşüründede vardı kullanma kılavuzundada yazıyor. ben bulamadım bilgilendirme ekranından felan bakılıyormuşta gidip sorcam bayiiye ecomode o kadar önemsenecek birşey değil mi dersin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Kılavuzda 50 tane fazla özellik var aldığımız katalog kriter değil aylar önceden de basılmış olabilir.. İnternetteki o anki bilgi geçerli yani bunla uğraşılmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Az önce tekrar inceledim ve yanıldığımı fark ettim tüm sistem sadece bilgi amaçlı fakat kişinin kullanımına göre vites değiştirme uyarısı tekrar ayarlanıyor beni yanıltanda bu olmuş dedim ya aracımı ilk aldığımda 1500 devirden sonra vites değiştir ikazını alıyordum.Bu ekranı kurcaladım sonra baktım ki vites değiştirme uyarsı üst devirlerde 2000 ve 3000 devirde vermeye başladı bende ayar yaptığımı zannettim. Sonuç olarak sadece bilgi amaçlı bu gösterge ama kesin olan bir şey var gerekli ayarı araç kişiye göre ayarlıyor. Aynen öyle tamamen bilgi amaçlı sizin vites değiştirme ikazınızın daha yüksek devirlere taşınması kullanım tarzınızdan, önceden aracınıza kıyamayıp yavaş gaza basıyormuşsunuz ve sistem bu hızlanma seviyesinde bir üst vitese geçmenizde mahsur görmüyor ve geçmenizi söylüyordu.Şimdi ise biraz daha sert hızlanma yapıyorsunuz ki sistem bir üst vitesin bu performansı düşük devirde karşılayamayacağını düşünerek daha yüksek devirde vites değiştirme ikazını veriyor.İsterseniz deneyin örnek 3 viteste hızlanırken yavaş yavaş hızlanın size 1600 devirlerde vites artırma işareti verecek vitesi artırmayın gaza abanın ve vites değiştirme işaretinin söndüğünü , 2500 3000 devirlere taşındığını göreceksiniz.Kısacası sizin sürüş tarzınız agrasif sportif ekonomik değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2012 Aynen öyle tamamen bilgi amaçlı sizin vites değiştirme ikazınızın daha yüksek devirlere taşınması kullanım tarzınızdan, önceden aracınıza kıyamayıp yavaş gaza basıyormuşsunuz ve sistem bu hızlanma seviyesinde bir üst vitese geçmenizde mahsur görmüyor ve geçmenizi söylüyordu.Şimdi ise biraz daha sert hızlanma yapıyorsunuz ki sistem bir üst vitesin bu performansı düşük devirde karşılayamayacağını düşünerek daha yüksek devirde vites değiştirme ikazını veriyor.İsterseniz deneyin örnek 3 viteste hızlanırken yavaş yavaş hızlanın size 1600 devirlerde vites artırma işareti verecek vitesi artırmayın gaza abanın ve vites değiştirme işaretinin söndüğünü , 2500 3000 devirlere taşındığını göreceksiniz.Kısacası sizin sürüş tarzınız agrasif sportif ekonomik değil Aynen öyle bu gün bu dediğinizi zaten denemiştim.Gaza hafif basınca erken veriyor ikazı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 ecomode u buldum arkadaşlar ortalama tüketim ekranından giriliyormuş ben başka şekillerde arıyordum bulamamıştım:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 ecomode u buldum arkadaşlar ortalama tüketim ekranından giriliyormuş ben başka şekillerde arıyordum bulamamıştım:) İlk mesajımda göstermiştim. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Çok dikkat etmiyorum fakat şehiriçi 2000 devirde işaret verirken uzun yolda altıncı vites uyarısı 2500 devirde veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Fazıl Arslangiray
Bana tarif edebilecek bir arkadaşımız var mı bu ecomode ayarlanıyor mu nasıl ayarlanıyor bir türlü beceremedim:S
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
13
12
11
Popular Days
Tem 4
22
Ağs 6
18
Mar 26
8
Mar 15
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 14 posts
Fazıl Arslangiray 13 posts
Cem Boneval 12 posts
Ozan Kar 11 posts
Popular Days
Tem 4 2012
22 posts
Ağs 6 2013
18 posts
Mar 26 2015
8 posts
Mar 15 2014
8 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Sabah sabah gene biraz açıklayıcı bilgi yazmak geldi içimden.... Ecomode nedir diye sorulmuştu... Ecomode ekonomik kullanım ile ilgili geniş çaplı bir verit tabanından elde edilmiş verilerle
Yakup Ç. A.
Siz ayağınızı kontrol ediyorsunuz yani vites değiştirme ikazına göre vites değişikliği yaparsanız buna uymuş oluyorsunuz, yapmazsanı uymamış oluyorsunuz. Kitapçığınızdan; Nedir ?
ferhat tezcan
Ben eco modu ayarlıyorum arkadaşlar.Hemen tarif edeyim yakıt tüketim ortalaması ekranını açıkken sağa doğru basıyorsunuz ve size üç adet seçenek çıkıyor şu an aklımda değil ama dileyen olursa videosun
Posted Images
Bu soruda 161 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap