Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ecomode ayarlanabiliyor mu? Nedir ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

http://www.ford.com....donanim-tablosu

benim arabamda standart olarak sunulan bir özellik ecomode titanium serisinde

Olabilir zaten yol bilg. gördüğünüz sürece oraya buraya bakmaya da gerek yok :)

cümlemi yineliyorum

İlk satışlarda bazı karoser ve motor'da yoktu yani eğer yoksa niye yok diye şaşırmayın ;) Sonrası yukardaki gibi zaten onda sıkıntı yok.

Gerçek örnek veriyorum; ilk satışlarda 5K'larda ecomode yoktu..

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 96,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Sabah sabah gene biraz açıklayıcı bilgi yazmak geldi içimden.... Ecomode nedir diye sorulmuştu... Ecomode ekonomik kullanım ile ilgili geniş çaplı bir verit tabanından elde edilmiş verilerle

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Siz ayağınızı kontrol ediyorsunuz yani vites değiştirme ikazına göre vites değişikliği yaparsanız buna uymuş oluyorsunuz, yapmazsanı uymamış oluyorsunuz. Kitapçığınızdan; Nedir ?

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Ben eco modu ayarlıyorum arkadaşlar.Hemen tarif edeyim yakıt tüketim ortalaması ekranını açıkken sağa doğru basıyorsunuz ve size üç adet seçenek çıkıyor şu an aklımda değil ama dileyen olursa videosun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

style'da da var... sadece titanium değil..

var evet ben sadece kendi arabamın serisinde olduğunuda belirtmek istedim. Bilmediğimden sürekli öğrenmek için srular soruyorum. ilk satış dediğiniz sanırım geçen sene ağustostan sonra çıkan yeni modellerde değil mi yakup modum. benim araç daha 2 aylık. yazılarında ne anlamaz şeysin sen baskıları hissettim modum anlayış göster lütfen bu araba teknolojik yavaş yavaş öğreneceğiz mazur gör :)

Yanıtlama zamanı:

Az önce tekrar inceledim ve yanıldığımı fark ettim tüm sistem sadece bilgi amaçlı fakat kişinin kullanımına göre vites değiştirme uyarısı tekrar ayarlanıyor beni yanıltanda bu olmuş dedim ya aracımı ilk aldığımda 1500 devirden sonra vites değiştir ikazını alıyordum.Bu ekranı kurcaladım sonra baktım ki vites değiştirme uyarsı üst devirlerde 2000 ve 3000 devirde vermeye başladı bende ayar yaptığımı zannettim.

Sonuç olarak sadece bilgi amaçlı bu gösterge ama kesin olan bir şey var gerekli ayarı araç kişiye göre ayarlıyor. :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ecomode'da neyi değiştirdğini anlamadım. Ben de videolu eğitim istiyorum.

Abi bişey değiştirmiyormuş sadece bilgi amaçlıymış üstte yazdım niçin yanıldığımı
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Olabilir zaten yol bilg. gördüğünüz sürece oraya buraya bakmaya da gerek yok :)

cümlemi yineliyorum

İlk satışlarda bazı karoser ve motor'da yoktu yani eğer yoksa niye yok diye şaşırmayın ;) Sonrası yukardaki gibi zaten onda sıkıntı yok.

Gerçek örnek veriyorum; ilk satışlarda 5K'larda ecomode yoktu..

yakup modum birşey soracağım yine şimdi bu özellik benim aracımda standart sunulan bir özellik ve bende yoksa hakkımı arayabilirim değil mi?

Yanıtlama zamanı:

yakup modum birşey soracağım yine şimdi bu özellik benim aracımda standart sunulan bir özellik ve bende yoksa hakkımı arayabilirim değil mi?

Size satarken faturada ve o zamanki donanım listesinde yoksa tabi ki hak arama şansı yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

faturaya bakmadım ama o zamanki donanım listesinde de vardı...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bunun için uğraşmaya değmez eğer yoksa da

niye ki ama bize o zaman verdikleri ford broşüründede vardı kullanma kılavuzundada yazıyor. ben bulamadım bilgilendirme ekranından felan bakılıyormuşta gidip sorcam bayiiye ecomode o kadar önemsenecek birşey değil mi dersin...

Yanıtlama zamanı:

Az önce tekrar inceledim ve yanıldığımı fark ettim tüm sistem sadece bilgi amaçlı fakat kişinin kullanımına göre vites değiştirme uyarısı tekrar ayarlanıyor beni yanıltanda bu olmuş dedim ya aracımı ilk aldığımda 1500 devirden sonra vites değiştir ikazını alıyordum.Bu ekranı kurcaladım sonra baktım ki vites değiştirme uyarsı üst devirlerde 2000 ve 3000 devirde vermeye başladı bende ayar yaptığımı zannettim.

Sonuç olarak sadece bilgi amaçlı bu gösterge ama kesin olan bir şey var gerekli ayarı araç kişiye göre ayarlıyor.

Aynen öyle tamamen bilgi amaçlı sizin vites değiştirme ikazınızın daha yüksek devirlere taşınması kullanım tarzınızdan, önceden aracınıza kıyamayıp yavaş gaza basıyormuşsunuz ve sistem bu hızlanma seviyesinde bir üst vitese geçmenizde mahsur görmüyor ve geçmenizi söylüyordu.Şimdi ise biraz daha sert hızlanma yapıyorsunuz ki sistem bir üst vitesin bu performansı düşük devirde karşılayamayacağını düşünerek daha yüksek devirde vites değiştirme ikazını veriyor.İsterseniz deneyin örnek 3 viteste hızlanırken yavaş yavaş hızlanın size 1600 devirlerde vites artırma işareti verecek vitesi artırmayın gaza abanın ve vites değiştirme işaretinin söndüğünü , 2500 3000 devirlere taşındığını göreceksiniz.Kısacası sizin sürüş tarzınız agrasif sportif ekonomik değil :sofeer:
Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle tamamen bilgi amaçlı sizin vites değiştirme ikazınızın daha yüksek devirlere taşınması kullanım tarzınızdan, önceden aracınıza kıyamayıp yavaş gaza basıyormuşsunuz ve sistem bu hızlanma seviyesinde bir üst vitese geçmenizde mahsur görmüyor ve geçmenizi söylüyordu.Şimdi ise biraz daha sert hızlanma yapıyorsunuz ki sistem bir üst vitesin bu performansı düşük devirde karşılayamayacağını düşünerek daha yüksek devirde vites değiştirme ikazını veriyor.İsterseniz deneyin örnek 3 viteste hızlanırken yavaş yavaş hızlanın size 1600 devirlerde vites artırma işareti verecek vitesi artırmayın gaza abanın ve vites değiştirme işaretinin söndüğünü , 2500 3000 devirlere taşındığını göreceksiniz.Kısacası sizin sürüş tarzınız agrasif sportif ekonomik değil :sofeer:

Aynen öyle bu gün bu dediğinizi zaten denemiştim.Gaza hafif basınca erken veriyor ikazı.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ecomode u buldum arkadaşlar :) ortalama tüketim ekranından giriliyormuş ben başka şekillerde arıyordum bulamamıştım:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.