Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 bende ne salagım.......bu cocuk geriyor beni.....bende övgü bekliyom helal sana bu yollar falan adamın cevabınaz bak.......... Est. ben kötü birşey demedim ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Hangover 2 geldi Cuma günü http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventcity=2&eventdate=1307048400&eventid=9675 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 he x-men first class mutlaka seyredilecek.........cine bonusmu........afm mi....real 3 d mi........imax 3 d mi acaba birkez daha tekrarlıyalım..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 O salak sinemaların hiçbiri adam gibi değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 öneriniz nedir...efendim ona gidelim....hangover cok merak ediyom cinde geciyor galiba...şişkoyu özledim....yarın seyrederim mutlaka..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yarın mı Cuma günü giriyor sinemaya... :) Ben son zamanlarda hep AFM deyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Şunlara da bitiyorum döötttt dööttt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 yarın yarın izliycem hangoveri.....bufün hall pass izledim gırgır filim ama evli ciftlerin sıkılıp birhafta kendilerine izin vermesini anlatıyor...gırgır bölümler var ama sen eglenirmisin bilmem daha cok rockerroller için yapıllmış gibi geldi....azgın ama ev kuzusu........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 oyyyyyyy kıyamam onlara bende o filmdeki kıza....şanslı masa..............izle istersen big chiefff... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 bak burası bu kız....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 bak burası bu kız....... çok güzel dimi eheh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 ve bugün hınçal ulucun film hakkında yazdıkları daha dogrusu yazamadıkları 21.05.2011 sabah gazetresinden alıntı......bazılarına birşey ifade ediyordur umarım... Küçük Beyaz Yalanlar / Little White Lies / Les Petits Mouchoirs filminin son jeneriği de bitip ışıklar yandığı zaman yerimden kalkamadım uzun süre.. "Ben bu filmi yazmam.. Yazamam" dedim kendi kendime.. 24 saat yazamadım da.. Öyle çarptı beni.. Yaşam.. Arkadaşlık.. Dostluk.. Sevgi.. Aşk.. İlişkiler.. Yalanlar.. Yani "İnsan" böyle mi anlatılır?.. Yalanlar.. Yalanlar.. Yalanlar.. En sevdiklerimize söylediklerimiz.. Kendimize söylediklerimiz.. İnanmasak da, inanır gibi yaptıklarımız.. Küçük yalanlar.. Masum yalanlar.. Durumu idare etmek, kimseyi üzmemek için söylediğimiz yalanlar.. "Beyaz" yalanlar.. ..Ve final.. Tam bir "Gerçek anı" finali.. ..Ve de "Gerçek anı"nda bu yalanların hepsinin, hem de nasıl bir tokat gibi suratımızda patlaması.. Bizi darmadağın etmesi.. Ama "Gerçek anı" ne kadar gerçek?. O da bir başka yalan mı yoksa?.. *** 2011 yılında izlediğim en güzel, en çarpıcı film.. 2 saat 34 dakika nasıl geldi, nasıl geçti anlamadım bile. Harika oyunculuk.. Harika çekimler.. Harika müzik ve harika anlatım. Denedim bakın.. Olmadı.. Yazamadım filmi işte.. En iyisi siz gidin, kendiniz görün.. Ama mutlak görün.. Bu filmi hepinizin görmesi gerek.. Çünkü içinizde hepiniz varsınız.. Hepimiz varız.. Şu veya bu şekilde, ucundan, ya da kulağından, yalanlarımızdan kurtulup, gerçeklerle yüzleşebildiğimiz ölçüde hepimiz varız.. Okumayı bırakın.. Gidin, görün.. Hayatımda git gide azalan ve izlediğimde özenmeme neden insani ilişkiler varsa izlemeyeyim daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Hayatımda git gide azalan ve izlediğimde özenmeme neden insani ilişkiler varsa izlemeyeyim daha iyi. Nasıl yani , bizi beğenmiyon mu sen abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 büyük kayıp bence....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap