Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201511 yıl comment_303785 47.000 km'deki dizel aracımın 45.000 bakımını garantisi dolduğundan dışarıda yaptırmayı düşünüyordum. golf 6 TDI aracımızda dpf sorunu bir türlü sona ermediğinden Focus'ta da yaşar mıyım korkusuyla serviste yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü dpf vw golf 'te çok kronik bir sorun ve dizel araçtan soğur hale getirdi. Ancak Focus'ta 0 km aldığımdan beri bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım İnşallah sonrasında da yaşamam. Ford 45.000 bakımında standart bakıma ilaveten dpf temizlik sıvısıyla temizliyor ve ilave 200 TL alıyor. Toplamda 385 TL bakım +200 TL dpf temizliğiyle 45.000 bakımı için Antalya Bilaller 585 TL fiyat verdi. Özel de mi yoksa serviste mi bakım yaptırmam konusunda önerilerinizi bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 20188 yıl comment_460976 27.06.2012 - 17:00 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Doğru yapılmış bir carbon clean'in size zararı olmaz. Şimdi olmasa bile bir sonraki bakımda yaptırabilirsiniz, motorun daha rahat çalışmasını sağlar, memnun kalırsınız diye düşünüyorum. DPF konusunda ise uyarının iptali yetmez, çünkü sıvı desteği olmadan filtrenin tıkanma olasılığı artar ve daha çok uğraştırır yenileme. Motor ikazı almadığınız sürece Eolys ekleme gereksinimi de yok zaten. Konuyu bildikten sonra aldatılma olasılığınız da yok, bence dert etmeyin. Cem bey. Yetkili servisten bir arkadaş 2014 Focus 3 TE eolys sıvısı tankı olmadığını söyledi. Bir bilginiz var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl comment_461997 Bir konu hakkında bilgilerinize başvurmak istiyorum. Elimde modifiyeli(tek swict) elm327 kablosu ve forscan programı var. Bilgisayar ile statik rejenerasyon yapmak istiyorum ama ilk denemelerim de hep %15'e kadar ilerleyip sonrasın da şu hatayı veriyor. Araçta yarım depo yakıt mevcut, burada ki şartlardan sadece yağ bakım zamanı geldi onun uyarısı var o mevcut. Ama ondan mı değil mi bilmiyorum bir türlü gerçekleştiremedim. %15'e kadar "katalizör ısıtılıyor" diyor beyaz duman atıyor ve motor 1500devire sabitleniyor, 15 e gelince yukarıda ki hatayı verip duruyor. Bir de bu akşam saat 21:00 gibi çarşıdan geldiğim de istop etmeden baktım rejenerasyon yapıyor istop etmedim bitmesini bekledim. 22:30 civarı tekrar çıkmam gerekti, gideceğim yere vardım(max 10 km) baktım yine rejenerasyon yapıyor. Bilgisayara bağlayıp öyle yapmayı denedim ama yine hata verdi ve bu sefer duman atmadı. Servis 100 TL, dışarı da bosch car servis 200 TL istedi bu işlem için. Kendim yapabilir miyim yoksa serviste mi yaptırayım? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın