Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201214 yıl comment_92670 Merhaba.Modüllerim hakkında merak ettiğiniz ve sormak istedikleriniz bu konudan yanıtlamaya çalışacağım.Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92823 amerikan park modülünü 2 ayrı bağımsız modül olarak üretirseniz elektrik tesisatı aksamının karışık bir düzeneğe sahip olmasını engelleneceği kanaatindeyim ayrıyeten f1 çakar led stop modülü üretmenizide beklerim far doktoru yazarsanız arama motorlarına orada var bir örneği frene basınca 3 sn kadar çakıp sonra sabit yanıyor hayırlı satışlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_92943 Teknik olarak bu mümküm Emir bey,ancak 2 kat maliyet ve fiyat olur ve daha önemlisi bu modül alışılagelenlerin dışında parlaklık ayarlı olduğu için tek noktadan kontrol edilmeli,yoksa eşit parlaklık ayarı tutturmak çok zor olur.Taş dirençli olanlara alışıldığı için böyle isteyebilirsiniz ama bunun montajı kolay,fazla kablo karmaşasıda yok aslında,bir arada olduğu için öyle görünüyor. Çakar led stop konusunda bir planım şu an için yok,hazırdaki çeşitlere ancak yetişebiliyorum,sizi de kırmak istemem ancak yakın zamanda bir olasılık görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl comment_92960 Konuyla alakasız ama bu aynaları katlanması olayı nasil olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201214 yıl Yazar comment_93045 Aynaları orjinalde katlanan bir modelde uygulanabilir diye düşünüyorum,üniversal olarak yapmak için önce mekanik aksamı halletmek gerekir.Daha öncede bu konuda istek oldu,nette de bu konu ile ilgili devre görmüştüm bir ara.Ama dediğim gibi elektronik kumanda sisteminden önce mekanik aksam daha önemli.Özellikle o konuda çalışma yapmadım,elektronik kısmı bir şekilde yapıldığı zaman her araç sahibi isteyecek,mekaniği ne olacak,ne kadar tutacak,yapılabilecekmi???.Bunları insanlara anlatmak çok zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93210 Uzun farı dimlemek için bir devreniz var mı? yada h1 yerine h15 uydurabilirmiyiz ? Saygılar Teknik olarak bu mümküm Emir bey,ancak 2 kat maliyet ve fiyat olur ve daha önemlisi bu modül alışılagelenlerin dışında parlaklık ayarlı olduğu için tek noktadan kontrol edilmeli,yoksa eşit parlaklık ayarı tutturmak çok zor olur.Taş dirençli olanlara alışıldığı için böyle isteyebilirsiniz ama bunun montajı kolay,fazla kablo karmaşasıda yok aslında,bir arada olduğu için öyle görünüyor. Çakar led stop konusunda bir planım şu an için yok,hazırdaki çeşitlere ancak yetişebiliyorum,sizi de kırmak istemem ancak yakın zamanda bir olasılık görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl Yazar comment_93326 Drl kontrol modülü ile aynı sistem,o modül biraz değişiklik yapılır ve güçlendirilirse olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139950 f3 için amerikan park , ve istanbul maslak otosaniyede sağlıklı bir biçimde taktırabileceğim usta varmıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201313 yıl Yazar comment_156037 f3 için amerikan park , ve istanbul maslak otosaniyede sağlıklı bir biçimde taktırabileceğim usta varmıdır ? Amerikan park montajı kolay bir modüldür Tolga bey,her oto elektrikçi rahatlıkla bağlar.El yatkınlığınız varsa kendiniz bile bağlayabilirsiniz.Telefonla yardımcı oluyorum.İstanbul da montaj için daha önceden görüştüğüm ustalarımız var ama far sensörü montajı yaptılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201313 yıl comment_156038 Ne modülü ben anlamadım? Bizim Focus 3'e taktığımız mercekli farların arıza ışığı yakmasını engeller mi bu modül? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201313 yıl comment_156046 Ne modülü ben anlamadım? Bizim Focus 3'e taktığımız mercekli farların arıza ışığı yakmasını engeller mi bu modül? yok abi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın