Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2013 Emeğe saygı duyuyorum ama ben çocuğum olmadığındandır belki kılıfı çok gerekli bulmuyorum. Hiçbir arabamda kılıf kullanmadım. Koltuğun orjinal kumaşının kaydırmama, ne bileyim yanmama ve terletmeme gibi özellikleri oluyor bu kılıflar bunu sağlıyor mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ali K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Merhaba Focus 3 aracım için koltuk kılıfı almak istiyorum. Uyum konusunda hangisi daha iyidir? Veya alternatif önerilere açığım. Seçenek 1-) https://www.otomstore.com/oto-koltuk-kilifi/ford--focus--2012-sonrasi-hb/38578/-special-design--araca-ozel-kumas-koltuk-kilifi-siyah-j108.html Seçenek 2-) http://www.dosemecioglu.com.tr/orjinal-model/ford/ford-focus-3-oto-kilifi-dosemecioglu-oto-kilif/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alptuğ Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Kesinlikle Döşemecioğlu(diğer linkteki ürünü kötülediğimden değil). 24.06.2018 tarihinde yaptırdım Focus 3 aracıma ve çok memnunum. Kalıp gibi oturuyor emanet gibi durmuyor. Ayrıca diğer üründen daha ucuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 iki yil once dosemeci oglunda yaptirdim. hala ilk gunki kadar saglam. araca bakanlar koltuklars kilif taktir yipranmasin diyorlar, ? kilif oldugunu anlamiyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 ece marka bir kılıf var iki yıl önce 400 tl'ye aldım ithal ürün ancak ithalatçısı kendi ismini vermiş tek geçerim.Numaranızı özelden yazın araç üzerindeki fotoğraflarını yollayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Kızıltan Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Bende geçen hafta aldım döşemecioğlundan. Memnunum tam oturdu ve orijinal gibi. İlk defa yaptığım için montajı uğraştırdı yalnız ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Otomatik Mesaj Mevcut konular birleştirilmiştir. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ali K. Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Yardım ve destekleriniz için çok teşekkür ederim. Döşemecioğlu ile görüşeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap