Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91237 Allahım sana geliyorum. :sofeer: Bu nasıl bir güzelliktir ya.. :claps: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91239 Aston olmasın hocam...gerçekten güzelmiş james bondun arabası... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91249 Abi geçen bi niyetlendimde ingilterede baktım arkası ufak geldi çocuklu adama gelmez bu araba :)Bide iç mekan malzeme kalitesi düşük geldi adamlar masraf olur diye azcık tuş koymuş yakıştıramadım aston a Haziran 20, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91251 Martin asmış ama tam asmış. Aslında Ne pistte ne kullanımda saf kan bir spor otomobil üretemiyor Aston Martin, ama İngiliz tarzı öyle bir asaleti var ki, için eriyor. Cenk onunda bunu mu almaya karar verdin, öyle mi anlamalıyım bu mesajı? Ölüm ani, hayat fani, sen de şunu alıp kullansan ne olur yani? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91252 olmaz 1.0 ecomartını çıkacak onu bekleyecekmiş..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91254 Sanırım araç gözlerimi kamaştırdı; vitesi göremiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl Yazar comment_91255 O ile I yan yana ya, tabii bakmadan yazamıyorum, gözler de yaşlılıktan bozuk , arabanın verdiği heyecanla da tuşa yanlış basmışım. Bir yönetici düzeltirse memnun olurum. Avrupanın güzel yollarında bir aston kiralayıp 2-3 gezmeden ölmek istemiyorum hayatta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91257 Bakalım o seni isteyecekmi....yaşlııııııııı yaşlıııııııııı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91260 O ile I yan yana ya, tabii bakmadan yazamıyorum, gözler de yaşlılıktan bozuk , arabanın verdiği heyecanla da tuşa yanlış basmışım. Bir yönetici düzeltirse memnun olurum. Avrupanın güzel yollarında bir aston kiralayıp 2-3 gezmeden ölmek istemiyorum hayatta. Sana şimdilik bir DBS verelim, ısınma turları at.... Yeterince ısındıysan şimdi hayal et: Bu senin olacak! Ve şimdi biri sormaz mı: "Bunun için ne kadar günah işlersin?" diye.... Haziran 20, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91275 Ingiliz arabalarina karsi nedense ayri bir ilgim var .Harika cizgileriyle,konforuyla,zerafetiyle hayran birakicak arabalar yapiyorlar Ingiltere menseili otomotiv firmalari.Her ne kadar teknik verileriyle cok basarili bir araba olmasada aston martin`in durusu yeter. Birde su ingiliz arabalari cok sorunlu araba olmasa tam olucak ama gulu seven dikenine katlanirmis. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın