Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Anahtarsız Çalıştırmada Ilk Seferde Çalışmama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamamen ayni durum 15.000 bakiminda artik 10.000 oldum zaten :) sen servise gidersen haberleri bekliyorum

Pazartesi gününe randevu aldım ,bir aksilik olmassa gidicem,haber ederim ama benim pek umudum yok açıkcası.

• Yanıt 91
  • Görüntüleme 15,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haset etme ne olur, sabret senin de olur! Yahu ne zaman başka arabaya binsem parmak uzanıp düğme arıyor, bazen de yanlış anlaşılıyor... Verimsizliğini bilemem de fena alışkanlık yapıyor

• Yaklaşık 1 sene önce aldığım bilgiyi tekrar anlatacağım, Ford bu sistemi çevirmeli yönteme geçirebilir... Yine anahtar algıma sistemi olacak yani bir yere yerleştirme olayı yok.. Sadece düğme ipt

• Ne kadar basınca

Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende de var geçenlerde servise ilk 1 yıllık bakımına götrdm bu konuyuda açtım bana debraja tam basılmağından kaynaklanıyor , yalnız çok nadir oluyor bu olay hayılrlısı bakim:)

Yanıtlama zamanı:

bu konuda geçmişte...anahtarla çalıştırmanın daha verimli olduğunu hatta bugatti de bile hala var demiiştim..yakoda mıymıy yapmıştı..eeeeeee işte..anahtarla çalıştırma sistemi halen en geçerli sistem bence...

Yanıtlama zamanı:

bu konuda geçmişte...anahtarla çalıştırmanın daha verimli olduğunu hatta bugatti de bile hala var demiiştim..yakoda mıymıy yapmıştı..eeeeeee işte..anahtarla çalıştırma sistemi halen en geçerli sistem bence...

Yahu bir daha bassan ne olacak, verim ? :S

Bugatti vs ile bu arabaya kıyaslanmaz,otoriterler öyle diyor . Atlamissiniz galiba :D aahaha cahil seni..... Vah vahhh

Yanıtlama zamanı:

öyle cahilim ben.eğit beni...ulen domdom birdaha diyorum verimsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......kim ne derse desin...cok ta tın... ^_^

Yanıtlama zamanı:

öyle cahilim ben.eğit beni...ulen domdom birdaha diyorum verimsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......kim ne derse desin...cok ta tın... ^_^

Duayenleri ara diyen sendin, şimdi sen ara don bana :)

Yanıtlama zamanı:

bildigim tek duayen sensin ama ki.....acı bana...du şimdi işim var byeeee görüşürüz..

Yanıtlama zamanı:

Haset etme ne olur, sabret senin de olur!

Yahu ne zaman başka arabaya binsem parmak uzanıp düğme arıyor, bazen de yanlış anlaşılıyor...

Verimsizliğini bilemem de fena alışkanlık yapıyor :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

yaşadık gördük bizde doktorum yabancı değiliz konuya... :kıhkıh:

herşeyi biliyorsunuz bunuda bilirsiniz bence...hangisi verimli...sizce...

Yanıtlama zamanı:

şimdi işim var..sen kaşınıyorsun ama ben sana uymayacağım yakommmmmmmm...bugaticem seni yoksam.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Yaklaşık 1 sene önce aldığım bilgiyi tekrar anlatacağım, Ford bu sistemi çevirmeli yönteme geçirebilir...

Yine anahtar algıma sistemi olacak yani bir yere yerleştirme olayı yok.. Sadece düğme iptal ÇÜNKÜ yüksek gerilim hatlarında bu sistem arıza göstermiş (mevcut)

Bilgilerinize arz ederim...

Sevgiler :)

Yanıtlama zamanı:

demiştim benim duayenim sensin demekki yanılmamışım...sayglar bizden de..yaşlıkurtu kenara atma sen... :dede:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Akü voltajından etkileniyor olabilir mi?

Abi pazartesiye randevü aldım bakalım nediyecekler,benim kafamda şekiilenen tek şey hatalı çalıştırmadığımı geriye kalan şans ne çıkarsa bahtımıza.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.