Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90879 Tamamen ayni durum 15.000 bakiminda artik 10.000 oldum zaten sen servise gidersen haberleri bekliyorum Pazartesi gününe randevu aldım ,bir aksilik olmassa gidicem,haber ederim ama benim pek umudum yok açıkcası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90903 Aynı sorun bende de var geçenlerde servise ilk 1 yıllık bakımına götrdm bu konuyuda açtım bana debraja tam basılmağından kaynaklanıyor , yalnız çok nadir oluyor bu olay hayılrlısı bakim:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90905 Akü voltajından etkileniyor olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90909 bu konuda geçmişte...anahtarla çalıştırmanın daha verimli olduğunu hatta bugatti de bile hala var demiiştim..yakoda mıymıy yapmıştı..eeeeeee işte..anahtarla çalıştırma sistemi halen en geçerli sistem bence... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90916 bu konuda geçmişte...anahtarla çalıştırmanın daha verimli olduğunu hatta bugatti de bile hala var demiiştim..yakoda mıymıy yapmıştı..eeeeeee işte..anahtarla çalıştırma sistemi halen en geçerli sistem bence... Yahu bir daha bassan ne olacak, verim ? :S Bugatti vs ile bu arabaya kıyaslanmaz,otoriterler öyle diyor . Atlamissiniz galiba aahaha cahil seni..... Vah vahhh Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90920 öyle cahilim ben.eğit beni...ulen domdom birdaha diyorum verimsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......kim ne derse desin...cok ta tın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90923 öyle cahilim ben.eğit beni...ulen domdom birdaha diyorum verimsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz......kim ne derse desin...cok ta tın... Duayenleri ara diyen sendin, şimdi sen ara don bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90925 bildigim tek duayen sensin ama ki.....acı bana...du şimdi işim var byeeee görüşürüz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90927 bu konuda geçmişte...anahtarla çalıştırmanın daha verimli olduğunu hatta bugatti de bile hala var demiiştim..yakoda mıymıy yapmıştı..eeeeeee işte..anahtarla çalıştırma sistemi halen en geçerli sistem bence... Haset etme ne olur, sabret senin de olur! Yahu ne zaman başka arabaya binsem parmak uzanıp düğme arıyor, bazen de yanlış anlaşılıyor... Verimsizliğini bilemem de fena alışkanlık yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90928 yaşadık gördük bizde doktorum yabancı değiliz konuya... herşeyi biliyorsunuz bunuda bilirsiniz bence...hangisi verimli...sizce... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90929 Verim derken ben bastan beri anlamadım.. Bugatti hariç hepsinde düğme var sanırım eheheueeueheueuueuueh Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90930 şimdi işim var..sen kaşınıyorsun ama ben sana uymayacağım yakommmmmmmm...bugaticem seni yoksam.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90931 Yaklaşık 1 sene önce aldığım bilgiyi tekrar anlatacağım, Ford bu sistemi çevirmeli yönteme geçirebilir... Yine anahtar algıma sistemi olacak yani bir yere yerleştirme olayı yok.. Sadece düğme iptal ÇÜNKÜ yüksek gerilim hatlarında bu sistem arıza göstermiş (mevcut) Bilgilerinize arz ederim... Sevgiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90937 demiştim benim duayenim sensin demekki yanılmamışım...sayglar bizden de..yaşlıkurtu kenara atma sen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl Yazar comment_91287 Akü voltajından etkileniyor olabilir mi? Abi pazartesiye randevü aldım bakalım nediyecekler,benim kafamda şekiilenen tek şey hatalı çalıştırmadığımı geriye kalan şans ne çıkarsa bahtımıza. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın