Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88327 aracınız 4.5 lt ortalama ile yol yapıyor bu ortalamayı hiç göremedim malesef bu ortalama içim 6. viteste 75- 80 le gitmem lazım ki yine görebileceğimi sanmıyorum sizlerin bu kadar az bir yakıt ortalamasıyla kulanmanız çok güzel.Keşke bende yapabilesem Böyle hesap yapmamıştım hiç :D Ama şu an ortalamam 4,5 :D toplam 150-170 arası bi km yapmışımdır sıfırlayalı. Bunun 50 km si falan şehir içi :D Her ne kadar dişlerimi Ecoboost diye gıcırdatsamda bu değerler yüzümde sırıtık bir ifade oluşturup ecoboost gıcırtısını engelliyor :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201214 yıl comment_88496 Ortalama Yakıt Tüketimi ile Paralel olarak çalışır gidilecek mesafe... Örneğin; Kalan Mesafe 1000km. iken ekonomik kullanımda bu mesafe dahada artar.. Kalan Mesafe 1000km. iken Performans'lı kullanımda 800km. yol'da katedebilirsiniz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93708 Bildiğim tek şey dizelde basmazsan çok yol yaptığı...tabii buda biraz sabır istiyor..... 2011 titanium Tdci HB focusumu yeni aldım 25.000 km de motoru o kadar güçlüki en dik rampalarda araçlar vites düşürürken ben vites yükseltiyorum o gücü hissetmek çok güzel gerçekten. Uzun yolda biraz sabredip bu araca az yaktırmak istiyorum ama dediğiniz gibi sabredebilirmiyim bilmiyorum açıkçası ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın