Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Arif Yılmaz

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Arif Yılmaz Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    2011 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    Teknik servis
  • Cinsiyet:
    Bay

Arif Yılmaz's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Nerdeyse hepsinin olması gerekir bence ve dediğiniz gibi ilk olarak kesinlikle Titanium pakette Sony müzik sisteminin standart olması diğerleride olursa tadından yenmez
  2. Aynı sorun bendede olmuştu bağajı açınca sol tarafta yaümur giderinin olduğu yerde kablolar var elektrikçi eliyle koymuş gibi buldu kesip bantladı sorun düzeldi Sedan araçlarda oluyor genelde.
  3. Ya siz yanlış biliyorsunuz yada ben yanlış biliyorum. Benim bildiğim pasta vurulan yüzey matlaşır ve parlaklığını yitirir kesinlikle pastadan sonra cila atılması gerekir pasta kılcal derin olmayan çizikleri gidermek için yapılan işlemdir diye biliyorum bu konuda biraz araştırma yapmıştım araca cila yapmadan önce ordan hatırlıyorum.
  4. Sanırım bizim sorunumuz aynı ben aracımı 2. el aldığım için durum biraz değişiyor tabi sıfır araç kaskosu biraz daha makul olmalı diye düşünüyorum bende. Birde benim aldığım aracın 1 adet kazası varmış suçlu aldığım araçtaymış ondanda olabilir diye düşünüyorum.
  5. En düşük yapı kredi verdi ful kasko için 1600 TL peşin fiyatına her ay 200 TL çekecekler kredi kartı limitini rehin almaksızın yaptırdım daha ucuzunu bulamadım malesef teşekkürler tekrar.
  6. Pardon o kadar dikkat etmemişim arkadaşın turbo bitmiş yazısını görünce dizel sandım aracı başıma gelen talihsizlik aklıma geldi paylaşmak istedim fikir açısından
  7. Aynı kasadan benimde vardı uzun yola çıktığımda şu kronik sorun olan plastik turbo hortumu delinmişti ve araç gaz yemiyordu resmen belki fikir olur diye yazıyorum araç tamamen çekişten düşüyor ve gaza bastığınızda motor sesi var ama ivmelenme yok son olarak aşırı derecede duman atıyordu öyleki arka bagaj kapağı ve çamurluk simsiyah olmuştu dumandan.
  8. Bende sizin gibi sonax hızlı ciladan yapıyorum her zaman her ay yaparım kesinlikle pasta olayını bilmediğim için hiç bulaşmıyorum. Bu arada kuş pisliği gördüğüm anda kesinlikle hemen silerim çünkü boyaya çok zararı olduğunu bizzat kendim arkadaşımın arabasında gördüm.Kesinlikle kuş pisliği gördüğümüz an arabayı yıkamasakta hemen bez alır silelim 3/4 gün durduğu zaman sıkıntı yaratabiliyor gerçekten.
  9. Cila basit bir işlemdir ve boya üzerinde parlak bir tabaka oluşur ki buda hem boyayı dış etkenlerden korur hemde parlak bir görüntü sağlar cilalı arabayı temizlemeside çok basittir pasta çizikleri gidermek için yapılır ve aracın boyasını inceltir ylda 1 defadan fazla yapılması bence zararlıdır. Kaporta boya ustası bi abimin demesine göre pril ve el sabunları aracın boyasına zarar veriyormuş ya saf su ile yada cilalı şampuan ile yıkamakta fayda varmış.
  10. Teşekkürler cevabınız için dediğiniz gibi birkaç firmadan daha teklif alayım artık en düşük hangisi teklif verirse ona yaptıracağız mecburen bu arada ben İstanbul da ikamet ediyorum bununla alakası olabilir mi ?
  11. Bildiğim kadarıyla değerle alakalı değil ikinci el birde ilk arabam , ilk kasko , ilk sigorta olunca böyle çıkıyor sanırım bir başkasının üzerine denediğimizde 1200-1400 arası çıkıyor.
  12. 2011 titanium tdci hb focus aldım 55 plaka ve kasko yaptırmak istedim kasko değeri 42.000 TL ilk aracım ve ilk kaskom ikinci el aldım aracı en düşük 1800 TL fiyat verdiler ve 3000-4000 teklif verenler oldu çok kızdım. Bunun sebebi ne olabilir ehliyetim 7 senelik daha önce 1 defa kaza yaptım ama araç benim üzerime değildi sadece tutanakta benim ehliyetim geçiyordu acaba bundan olabilir mi diye soru işareti kaldı aklımda TTNET kampanyasından teklif istedim bakalım %20 indirimle sigortam.net ne kadar fiyat verecek.
  13. Bence aracı kullanırken anlık yakıt tüketiminde kullanmayın çünkü insanın gözü hep yol bilgisayarında oluyor buda gerçekten trafikte dikkatsizlik yaratabiliyor ben çok kafama takardım o kısım açık olduğunda bu yüzden bir karar aldım birdaha o şekilde araç kullanmıyorum size tavsiyem dikkatli olun bazen gerçekten insan çok kafaya takıyor orda yazan miktarları
  14. Bende titanium dizel aracımı 2000 devirde değiştiriyorum aracı yeni aldım kullanırken hassas kullanıcıyımdır vites değiştirdiğim esnada yeşil ışık yandığını fark ettim acaba dedim vites değiştirdiğimi takipmi ediyor meğerse vites değiştir lambasıymış beğendim açıkçası benim vites değiştirme zamanıma birebir uymasıda hoşuma gitti.
  15. 2011 Focus tdci titanium Hb Fırtına Grisi Km : 26.500
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.