Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Keskin

Üye
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Keskin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    focus 2
  • Meslek:
    inş.müh
  • Cinsiyet:
    Bay

Mustafa Keskin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Kendi haline bırakınca sağa kaçıyor
  2. Benim öyle bir sevdam yok aslında. Böyle bir sorunla karşılaşınca, aklım hep o konuya takıldı. düz yol görünce deneme yapmadan duramıyorum. yoksa hız merakım falan da yok. 110 km hızı kolay kolay geçmem. şimdi arabamı başka bir arkadaşa verdim. denemesi için, bana göre sorun yok diyor. gayet emniyetli ve kontrollü olduğunu söylüyor. ben de kendimi telkin etmeye çalışacağım. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  3. servis dışında bu arabayı nereye götürmeliyim. rotçu çözemedi durumu?
  4. Ben de anlamadım bu işten. düzelsin diye ne gerekiyorsa yapın dedim. amartisörden dediler. sağ sol ön martisör değişti. eskisine göre düzelme var , ancak tamamen düzelmedi. yani 120-130 giderken direksiyonu bırakınca gaza yüklenmezsem dümdüz gidiyor. gaza yüklenince sağa gitme eğilimi gösteriyor. sizin fokuslarda böyel bir durum var mı? direksiyonu bırakınca ve gaza yüklenince dümdüz mü gidiyor?
  5. Şimdi servisten geldim. Eskisine göre biraz düzelme var. Ancak, direksiyonu bırakınca, biraz gaza yüklenince arabada sağa doğru gitme eğilimi var. servisle beraber test sürüşüne çıktık. elemanlar bunun normal olduğunu söylediler. fokuslarda 1-1,5 derece sağa ayarlı diyorlar. ben ikna olmadım. başka bir fokusa bindin. onu denedim aynı şekilde onda da var. sizin araçlarda durum nedir? araba 120-130 falan giderken, direksiyonu bırakıp gaza yüklenince sağa doğru gitme eğilimi var. direksiyonu hafif tutunca bu hissedilmiyor. acaba ben mi kuruntu yapıyorum. araba çekişteyken dümüdüz gitmesi gerekmiyor mu? lastikler yeni. rot ve balans ayarlaru yapıldı. lastikler saü sol, ters her türlü denendi.
  6. aracımı servisten aldım. bin küsür tl masraf çıkmış. bir kısmını garanti kapsamında değiştirmişler. indirim yaptılar. arabam oldu diye sevinerek yola çıktım. ancak sıkıntı devam ediyor. şimdi sabahtan tekrar servise götüreceğim. umarım bu sefer hallederler. kafaya takmış durumdayım.
  7. Bundan önce kullandığım araçlarda da vardı. Ancak bu bariz bir şekilde üflüyor. sanki fan 3. kademe çalışır gibi. Cevaplar için teşekkür ederim. Araçta sorun olmadığını anlamış oldum. Izgaraları kapalı konuma getirmek en sağlıklı çözüm anlaşılan.
  8. Servisten şimdi aradılar. Amortisörün biri yamukmuş. değişmesi gerekiyormuş. o da tek olmuyormuş. ikisi birden değişmesi sağlıklıymış. bi sürü masraf. bakalım kaça patlayacak?
  9. Bu sağa çekme hala devam ediyor. lastiklerin alışacağı falan yok. Bu gün tekrar servise götüreceğim. Sorun çözülmeden de almayacağım. Resmen arabadan soğudum.
  10. Teşekkürler.. Sabah denedim tekrar. İç devir daim çalıştırıldığı zaman, hava girişi olmuyor. Bundan sonra ona dikkat edeceğiz demek ki.
  11. Selam; Fan kapalı durumday ken, araç hızlanınca üfleme ızgaralarından içeriye hava üflüyor. Hızlandıkça da üfleme artıyor. Cam açınca üfleme daha da artıyor. Bu bana normal gelmedi. Daha önce kullandığım araçlarda az bir üfleme oluyordu, ancak bunda üfleme çok fazla. 3 kademe üfleme açık gibi içeri hava giriyor. Sizn araçlarda durum nedir? bir arıza mı var acaba?
  12. aracın herhangi bir kazası veya değişeni yok..
  13. Servisin söylediği bana da inandırıcı gelmedi. Ancak lastikleri taktırdığım yer de bir miktar kullan sonra yine gel bakalım dediler. Rotlarda ve alt takımda sorun yok diyorlar. Dışarıda daha fazla para harcamak istemiyorum. mecburan lastikçiye ve servise gidiyorum. rot ayarı yaptırdığım yere tekrar mı gitsem. sonuçta 40 tl verdim. bir daha baksınlar diyorum.
  14. Arabaya servis baktı. Rot ayarını yaptık dediler. Ancak tam olarak düzelmedi. Lastiklerin biraz daha alışması lazım diyorlar. 1000 km kadar daha kullanıp tekrar baktırmamı söylediler. Ben de kafaya fazla takmamaya karar verdim. Direksiyonu bırakınca önce hafiften sağa yöneliyor, sonra kendiliğinden şerit değiştiriyor gibi sağa manevra yapıyor. Direksiyonu hafifçe tutsan bile fark edilmiyor. Eşime durumu anlattım. Arada o da kullanıyordu. Ben hiç fark etmedim diyor. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
  15. servisten randevu aldım. yarın götürüp göstereceğim. sonucu burada paylaşırım. ilgilenen herkese teşekür ederim
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.