Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_67924 Selam; Fan kapalı durumday ken, araç hızlanınca üfleme ızgaralarından içeriye hava üflüyor. Hızlandıkça da üfleme artıyor. Cam açınca üfleme daha da artıyor. Bu bana normal gelmedi. Daha önce kullandığım araçlarda az bir üfleme oluyordu, ancak bunda üfleme çok fazla. 3 kademe üfleme açık gibi içeri hava giriyor. Sizn araçlarda durum nedir? bir arıza mı var acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 201214 yıl comment_67931 Bende de durum aynı sormuştum burdan normal demişlerdi,içerdeki havayı temizlemesi için öyle yapmışlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl Yazar comment_68055 Teşekkürler.. Sabah denedim tekrar. İç devir daim çalıştırıldığı zaman, hava girişi olmuyor. Bundan sonra ona dikkat edeceğiz demek ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68087 İç devir daimde sürekli açık kalmaz belli bi süre sonra devreden çıkıyor. Nisan 25, 201214 yıl Engin U. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68105 Uzun yolculuklarda arabanın içinde boğulmamak için çok gerekli ve önemli bir uygulama. Anormal bir durum yok. Hız arttıkça giren hava basıncı arttığından, pencere açıldığında da kabin içi basınç düştüğünden ve akım sağlandığından artması da normal. Rahatsız ediyorsa havalandırma ızgaralarındaki düğmeleri kapatabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68108 Bu kabin basıncı düşünce tavandan maskelerde iniyormu hocam? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68111 benim 2004 focusdada aynı durum var fan kapalı olmasına rağmen her zaman hava girişi oluyor sanırım araç içinde havasızlıktan insanların kafasının güzel olmasını engellemek amaçlı diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl Yazar comment_68131 Bundan önce kullandığım araçlarda da vardı. Ancak bu bariz bir şekilde üflüyor. sanki fan 3. kademe çalışır gibi. Cevaplar için teşekkür ederim. Araçta sorun olmadığını anlamış oldum. Izgaraları kapalı konuma getirmek en sağlıklı çözüm anlaşılan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201214 yıl comment_68138 Focus 3 lerde otomatik klima iç hava sirkülasyonunu belli bir zaman sonra iptal ederek dışardan hava girişini açıyor...F2 lerde de böylemi bilmiyorum..Hiç hava girmesin istiyorsanız hava girişlerini elle kapatın.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın