Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

fan kapalıyken ızgaradan hava üflüyor.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selam;

Fan kapalı durumday ken, araç hızlanınca üfleme ızgaralarından içeriye hava üflüyor. Hızlandıkça da üfleme artıyor. Cam açınca üfleme daha da artıyor.

Bu bana normal gelmedi. Daha önce kullandığım araçlarda az bir üfleme oluyordu, ancak bunda üfleme çok fazla. 3 kademe üfleme açık gibi içeri hava giriyor.

Sizn araçlarda durum nedir? bir arıza mı var acaba?

Yanıtlama zamanı:

Bende de durum aynı sormuştum burdan normal demişlerdi,içerdeki havayı temizlemesi için öyle yapmışlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Teşekkürler..

Sabah denedim tekrar. İç devir daim çalıştırıldığı zaman, hava girişi olmuyor. Bundan sonra ona dikkat edeceğiz demek ki.

Yanıtlama zamanı:

İç devir daimde sürekli açık kalmaz belli bi süre sonra devreden çıkıyor.

Engin U. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Uzun yolculuklarda arabanın içinde boğulmamak için çok gerekli ve önemli bir uygulama.

Anormal bir durum yok.

Hız arttıkça giren hava basıncı arttığından, pencere açıldığında da kabin içi basınç düştüğünden ve akım sağlandığından artması da normal.

Rahatsız ediyorsa havalandırma ızgaralarındaki düğmeleri kapatabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Bu kabin basıncı düşünce tavandan maskelerde iniyormu hocam? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

benim 2004 focusdada aynı durum var fan kapalı olmasına rağmen her zaman hava girişi oluyor sanırım araç içinde havasızlıktan insanların kafasının güzel olmasını engellemek amaçlı diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bundan önce kullandığım araçlarda da vardı. Ancak bu bariz bir şekilde üflüyor. sanki fan 3. kademe çalışır gibi.

Cevaplar için teşekkür ederim. Araçta sorun olmadığını anlamış oldum. Izgaraları kapalı konuma getirmek en sağlıklı çözüm anlaşılan.

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 lerde otomatik klima iç hava sirkülasyonunu belli bir zaman sonra iptal ederek dışardan hava girişini açıyor...F2 lerde de böylemi bilmiyorum..Hiç hava girmesin istiyorsanız hava girişlerini elle kapatın....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.