Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201412 yıl comment_225512 Yemek tarifleri diye ayrı başlık mı açsak. Madem engelleyemiyoruz bayi kendimiz yapmaya çalışalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225609 @Serdar Eryürekli, Adam yiyor ama çalışıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226049 mutfağa girişim profesyonel bir yemekle oldu çıkışım da aynı yemek ti I love papper steak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226052 mutfağa girişim profesyonel bir yemekle oldu çıkışım da aynı yemek ti I love papper steak Valla üşenmesem malzeme çok işçilik de var da. Makarna kolay geliyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226054 Valla üşenmesem malzeme çok işçilik de var da. Makarna kolay geliyo bizde de tam tersi malzeme var işçilik sıfır . hanım mutfağa giriş yassağı koydu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 201412 yıl comment_226060 bizde de tam tersi malzeme var işçilik sıfır . hanım mutfağa giriş yassağı koydu Boşver abi bilince de daha zor ihale hep bana kalıyor yoksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_226977 Tarifi çok kolay neredeyse hiç emek harcanmadan yapılan ve bol çeşit olan akşam ki yemeklerimizi açıklıyorum. Öncelikle şu manzara eşliğinde: Evet geldik tarifine: Amcanız sizi akşam yemeğe çağırıyor, sizde işten çıkıp direkt davet yerine gidiyorsunuz ve masaya balıklama atlıyorsunuz. İşte bu kadar. Sonra yiyin gari Soldan sağa: Pastırma, Beyin, Çeri domates, Kaşar O yoğurtlu olan semiz otlu yoğurt Açıklamaya gerek yok Arnavut ciğeri, kızartma ve ekrana yakın olan malum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_227025 Tarifi çok kolay neredeyse hiç emek harcanmadan yapılan ve bol çeşit olan akşam ki yemeklerimizi açıklıyorum. Öncelikle şu manzara eşliğinde: Evet geldik tarifine: Amcanız sizi akşam yemeğe çağırıyor, sizde işten çıkıp direkt davet yerine gidiyorsunuz ve masaya balıklama atlıyorsunuz. İşte bu kadar. Sonra yiyin gari Soldan sağa: Pastırma, Beyin, Çeri domates, Kaşar O yoğurtlu olan semiz otlu yoğurt Açıklamaya gerek yok Arnavut ciğeri, kızartma ve ekrana yakın olan malum Yarasın gocum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_227026 Yarasın gocum Sağolasın gel beraber götürelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_227041 Sağolasın gel beraber götürelim Afiyet olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın