Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Güveç, pişmeye giderken... Pişikten sonra.... Afiyet olsun.... Yakın bir yerde olsan walla gece kar maskesi ile yolunu kesip kaçtı kaptı güveç yapardık Alperenimle de uzaktasın işte... :) :) :) :) : Ben bunları görmemişim yaw... Üstünden aylar geçmiş ama hala seni kürekle dövebilirim Ahmet.. Adana'ya kaçmış olman da önemli değil.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Ben bunları görmemişim yaw... Üstünden aylar geçmiş ama hala seni kürekle dövebilirim Ahmet.. Adana'ya kaçmış olman da önemli değil.. Birde soğan lazım bunun yanına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Birde soğan lazım bunun yanına Oyyhhşşş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Yönetim konu acilennn kitlensinnn,,,,, bir daha öyle yemeği yemek zorunda kalacağım nedir bu yaw...::) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Yönetim konu acilennn kitlensinnn,,,,, bir daha öyle yemeği yemek zorunda kalacağım nedir bu yaw...: :) Valla biraz daha resim ekliyecektim de site çöktü galiba yüklemiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Aboowww yemek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Babagannuş Muhammara Süzme cacık Rus salatası Tereyağlı hummus Süzme yoğurt Kalamar Buyrun sofraya afiyet olsun ) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Diyet ve spor bitti galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Babagannuş Muhammara Süzme cacık Rus salatası Tereyağlı hummus Süzme yoğurt Kalamar Buyrun sofraya afiyet olsun ) ZALIMSIN HOCA ZALIM Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Arabaşı'nı bilen var mı acaba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Diyet ve spor bitti galiba. Bu ara bitmişti tekrar başlıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Buyrun sofraya afiyet olsun ) Dayakliksin... Arabaşı'nı bilen var mı acaba Offf bilinmez mi yaa? Esim harika yapar bunu. Tabi kayinvalide de ayni sekilde. Asli tavsan etiyle yapilirmis. Ama simdi nerde bulunacak tavsan eti. Hatta bu koy odasinda yapilir, hamurunu tasin icine dusuren ilk kisi bir sonraki arabasini yaparmis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 (düzenlendi) Babagannuş Muhammara Süzme cacık Rus salatası Tereyağlı hummus Süzme yoğurt Kalamar Buyrun sofraya afiyet olsun ) Kalamarı çok severim Serdar abi ellerine sağlık Kasım 30, 2013 O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Dayakliksin... . Gelmiyorsun yahu )) Kalamarı çok severim Serdar abi ellerine sağlık Sağolasın fatihim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Bir tek rakı eksik orada, bira ile olmaz o iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap