Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86314 hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Ya da petrolün çeşmesinde = bedava.. :kıhkıh: :kıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86315 hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: o zaman saka su değil... birinden biri yanlış... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86316 hayır 5 krş..cünkü evden doldurdum.... :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: OOOOOOo...yoooooooooooo........ :P :P :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86319 yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86320 yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda... Alemsiniz...çok yaşayın... :P :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86321 silecek suyunun seviyesini kaputu acınca ben göremedim siz görebildinizmi, çamurluğun içinde kalıyor Görmene gerek yok boş vaziyette 5 lt su alır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86325 Ne tür su koyuyorsunuz aracınıza ? mavi renkli kokulu camsil suları var bunun bir zararı olurmu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86326 Ne tür su koyuyorsunuz aracınıza ? mavi renkli kokulu camsil suları var bunun bir zararı olurmu ? springwater.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86330 Ne tür su koyuyorsunuz aracınıza ? mavi renkli kokulu camsil suları var bunun bir zararı olurmu ? Olmaz,koyabilirsiniz antifirizli olursa kışın daha iyi olur..Bildiğin suya biraz camsil karıştırıp da ekleyebilirsin, hepsini cam sil eklesende olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86386 yaww insan istedikten sonra öndekinden bile arkaya attırır suyu..nevar ben bazen öle yapıyordum diğer arabalarda... Herkes attıramıyor işte önden arkaya kadar, sende özel yetenek var Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın