Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2012 biliyorum yapıldıgını ama kalite ses vermiyorki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Sadece hoperlör değiştirip bas yani woofer ve anfi almadan bir sistem kuracaksan.Çıkardığın orjinal hoperlörlerin çerçevelerini kesip yeni aldığınız coaxial hoperlörleri içine yerleştirip o şekilde kapılara orjinalde olduğu gibi sıfır şekilde monte ederseniz orjinalinden çok daha iyi fakat asla anfi ve woofer destekli bir ses sistemi kadar iyi olmayan bir ses elde edersin. Coaxial hoperlörlerde üzerinde kendi tweeter birimi olan hoperlörlerdir.Mid ve tiz ses verirler ama dediğim gibi orjinal montajı gibi kaplara sıfır olarak monte edilirse ses yanlardan kaçamıyacağı için içeride bir boğuntu oluşur bu boğuntuda sana bas sesi olarak gelir. Benim arkadaşın hep yaptığı iş seni yönlendireyim hafta sonu uğra benim selamımı ve ne istediğini anlat o sana en uygun şekilde ayarlar.Sana bilgileri msj olarak atıyorum. Senin arkadasa gittim ama bi teklik dedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2012 (düzenlendi) Senin arkadasa gittim ama bi teklik dedi Tam olarak nasıl bir sistem istediğini Söyledin peki Anfisiz bir sistemden bahsediyorsan Çok fiyat demiş Kasım 9, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mithat yüce Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2013 active subwoofer takmayı planlıyorum pıoneer 200w ne yapmalıyım ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Pioneer TS-WX77A Amplifikatörlü Subwoofer aldım dün sanıyorum çarşamba günü falan gelecek, yer kaplamaması açısından ideal olacağını düşünüyorum. Aranızda ampli baglatan arkadaslar aküden aldıkları elektrik kablosunu aracın içine nereden sokuyorlar? Torpitonun orada motordan aracın içine kablo giriş yeri varmı? Ben bizim araçlarda yok diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum. Bu kablo konusu kafama takılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Pioneer TS-WX77A Amplifikatörlü Subwoofer aldım dün sanıyorum çarşamba günü falan gelecek, yer kaplamaması açısından ideal olacağını düşünüyorum. Aranızda ampli baglatan arkadaslar aküden aldıkları elektrik kablosunu aracın içine nereden sokuyorlar? Torpitonun orada motordan aracın içine kablo giriş yeri varmı? Ben bizim araçlarda yok diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum. Bu kablo konusu kafama takılıyor. Surucu kapisini açtığınızda torpidonun çıkıntılı yerindeki kapağı sökün motordan gelen kablo grubunu goruceksiniz. En azından ben taktirirken sormuştum adam göstermisti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2013 Teşekkürler sabri montajı yapınca resimleri paylaşacagım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 Teşekkürler sabri montajı yapınca resimleri paylaşacagım. Montaj adımlarınıda resimlerseniz süper olur. Ben kendim yapmayı planlıyorum. Güzel bir step by step guide olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 Abi güzel olmuş emeğine sağlık . Hoparlörlerin çapı kaç cm ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2013 Abi güzel olmuş emeğine sağlık . Hoparlörlerin çapı kaç cm ? 16.5 cm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 (düzenlendi) 16.5 cm Saol abi. Peki arka kapılar ? Şubat 20, 2013 Umut Akbaba tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 16.5 cm Saol abi. Peki arka kapılar ? Kapıların hepsi aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Saol abi. Peki arka kapılar ? Çerçeve olmadan oturmuyor yalnız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Çerçeve olmadan oturmuyor yalnız. Onuda teypci halletsin artık o kadar para veriyoruz ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 16.5 cm Saol abi. Peki arka kapılar ? Arkalarda ayni ama coaxiel yani kendinden tweeterli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap