Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80708 direksiyon nasıl sökülüyor, onu bilsem sıkıntı yapmayacağım ama problem bu.Hiç bişey orjinali gibi olmaz diye düşünüyorum.Siz nasıl düşünüyorsunuz. Herşeyden önce yanlış düşünüyorsunuz. Takacakları da orjinal direksiyon. Nasıl sökülüyor konusuna gelince, biliyorum kendiniz yapmayacaksınız ama genede bilgi olsun diye yazayım dedim. 1- Kornanın sigortasını sökün yoksa kafanız şişer. 2- Direksiyonu derinlik ayarlama zımbırtısını kullanarak sonuna kadar kendinize doğru çekin, 3- Göstergenin önüne ufak bir ayna koyun. 4- Direksiyonun arkasında iki tane tel var. İster tornavida ile isterseniz kargaburun gibi birşeyle o iki teli birbirine yaklaştırın. Bu airbag in serbest kalmasını sağlayacak. Airbag i arkasını görebilecek kadar kendinize doğru çekin. 5- Direksiyonun üst tarafına gelecek şekilde kablo bağlantısı var onu sökün. Tırnaklı o fiş. Direk kabloyu çekmeyin ağlarsınız, 6- Airbagi söktükten sonra direksiyonun tam ortasındaki komacan vidayı sökün. Yanlış hatırlamıyorsam bunun için metrik 36 lokma takımına ihtiyacınız olacak. Direksiyon komple çıkmış olur. Eğer gelen direksiyonda tuşlar varsa birşey yapmanıza gerek yok. Ancak yoksa kendi direksiyonunuzun üzerindeki tuşları ona aktarırsınız. Atla deve bir iş değil 2 tane torks 20 vidası var hepsi o. Vidaları söktüğünüzde zaten onlar çıkıyor. Direksiyonun sökülmüş halinin fotoğrafını da ekleyeyimde tam olsun bari. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80719 Herşeyden önce yanlış düşünüyorsunuz. Takacakları da orjinal direksiyon. Direksiyon ne ki? Bu gün,yarın Mertol'un aracını komple sökeceğiz .. niHAHAHOOO (Bkn.Sadistik Kahkaha) Esas o eylemin resimlerini koymak lazım forum'a. Not:Ben takip edemedim, "malum" parça gelmiş mi Mertol? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80732 Bilmem. Sizden arayan arkadaş cumadan önce gelmez demişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80750 Bilmem. Sizden arayan arkadaş cumadan önce gelmez demişti. soruyorum (telefondayım) ... bağlansın (telefon) diye bekliyorum .. çalıyor .. çalıyor (nerde bu dallama?neden açmadı telefonunu?) .. hah,açtı. Ben-Nerde lan Mertol'un parçası O-Bilmem,bakiim Ben-Bak ...çıt,çıt.pıt-pıt (bilgisayarda bakar) O-Baktım Ben-Ee? O-Ne ee'si? Ambardan çıkış yapmış,bu gece yada yarın bizde olur. Ben-İyi,kapat telefonu O-dıt-dııt-dıt-dııt (telefon kapanır) ... ne zaman getiricen kuzu'yu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80754 Yarın sabahın köründe getireyimmi? Eğer müsait değilseniz Cumartesi sabahta çökebilirim. En olmadı halıyı bana verin kendim değiştirip eskisini size getireyim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80783 Cumartesi olsun daha iyi, Yaşar'a hatırlatırım ... halleder. Cumartesi müsait değilim dersen Cuma'da getirebilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80789 Cumartesi sabah bırakalım daha iyi olur. Cuma arabayı bırak, oradan işe gel (Şişli) akşam geri dön falan filan uzun iş. Cumartesi sabah gelirim. Tekrar teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80811 Bi dakka yavv ne arabası ... Mertol önce focusu sonra da mondy yi satmadın mı sen ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80927 Bi dakka yavv ne arabası ... Mertol önce focusu sonra da mondy yi satmadın mı sen ? Mertol'da bir tane mi araç var sanıyorsun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80933 bence değiştirin ama serviste.sonuçta yıllara kullanacaksınız ve kopuk parça dahada büyüyebilir, sonrada servis keşke zamanında getirseydiniz diyebilir. Bu arada konu başlığını görünce otobüs şöförlerinin yolda direksiyon değişimleri aklıma geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80939 Bi dakka yavv ne arabası ... Mertol önce focusu sonra da mondy yi satmadın mı sen ? Satıyom alıyom bu mahallenin delisi benim.. Hatta az evvel bir tane 2005 corsa Van aldım. Eşşek niyetine binecem.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 201214 yıl Yazar comment_81417 bugün parça gelmiş gittim inceledim arkadaşlar.komple direksiyon simidi gelmiş. tuşlar üstünde. Artı çok temiz..... leke yok üzerinde. yarın servise 9 da gidip değiştireceğim. bu arada direksiyonun ücreti:1020 tl . yuh dedim ya. çok pahalı geldi bana..sizi bilmem ama.eğer airbag de değişse demekki 3 milyarı bulacak.Allah kaza bela vermesin. herkese iyi sürüşler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201214 yıl Yazar comment_81567 parçayı değiştirdim. süper bir işçilik ve sorunsuz.tşk ford servisleri.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın