Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uygulamalarımızı bu başlıkta toplayalım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kill yaparken normal arabanın ıslak yüzeyi ilemi yapıyorsunuz ? bide keçe kullansaydınız keşke güzel detay olmuş altını yıkama olayını özellikle beğendim :D

Kılcal çiziklere polisaj (keçeyle birlikte ) şart . elle çıkarmak çok zor, su zımparası biraz cesaret ister işten anlamıyorsanız bence ellemeyin :kıhkıh:

eder eder..Bir önceki sayfada çocuklar araba tozlanınca beni yıka felan yazarlar ya( :P ) onla ilgili yüzeysel çizikler vardı kaputta...Onlar yapılan işlemlerle neredeyse yok oldu...Araba sıfır gibi oldu... :)

Sorumu görmedin sanrıım ?

• Yanıt 169
  • Görüntüleme 60,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Geçen hafta sonu arabayla biraz uğraştım ,dış temizlikten sonra ,clay bar(kill hamuru) uygulaması ,çizik olan yerlere bölgesel pasta ve son olarak cila yaptım.Sırasıyla kullandığım malzemeler(jelatinl

• allahım sana geliyorum Hemen bir iki ufak detay fotoğrafları ekleyip artık finish e geçiyoruz Maltepe Sahile fotoğraf çekmeye gittik , maltepe sahilde otopark k

• Bakırtaş Sonax Boya Koruma Yüzeyde gram çizik kalmadı ve yumuşacık yani pürüzsüz oldu. Bir iki gün sonra yağmur varmış bakalım performans

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

masterchief geldi hesap soruyor........... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Kill yaparken normal arabanın ıslak yüzeyi ilemi yapıyorsunuz ? bide keçe kullansaydınız keşke güzel detay olmuş altını yıkama olayını özellikle beğendim :D

Kılcal çiziklere polisaj (keçeyle birlikte ) şart . elle çıkarmak çok zor, su zımparası biraz cesaret ister işten anlamıyorsanız bence ellemeyin :kıhkıh:

ıslak zemine yapmışlar abi....Ben yapmadım ama ben sorduğumda ıslak zemine yaptık demişlerdi..... :) Alt yıkama olayı bana da süper geldi... :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

masterchief geldi hesap soruyor........... :D

:D

ıslak zemine yapmışlar abi....Ben yapmadım ama ben sorduğumda ıslak zemine yaptık demişlerdi..... :D Alt yıkama olayı bana da süper geldi... :D

anladım kill i quick detailer ile yaparsa daha iyi sonuç alabilir normalde ama ellerine sağlık güzel olmuş

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Evet arkadaşlar...Yeni bir yazıyla tekrar aranıza dönüyorum.. ( Sanki dün yoktum :D ) Dün araba çok kirlenmişti bir yıkayayım dedim.Nasıl yıkadığımı çekemedim maalesef...Bugünde camlarla jantları parlattım..Bakalım sizce nasıl olmuş.. :)

100_3125.jpg

100_3126.jpg

100_3127.jpg

100_3128.jpg

100_3129.jpg

100_3132.jpg

100_3135.jpg

100_3143.jpg

100_3144.jpg

Bunlar Bonus.. :)

100_3149.jpg

100_3138.jpg

Yanıtlama zamanı:

İci temiz görünüyor. :)

iPhone Yolladı

dışı... :)

Yanıtlama zamanı:

dışı... :D

Ben mesazjı yazarken sadece içinin resmi vardı Hasan'cım. Espri olsun diye yazdıydım :D

Şimdi dışının resimlerinide eklemişsin, dışıda çok temiz duruyor. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
:):D fotolarda shop yoktur bu arada yanlış anlaşılma olmasın
Yanıtlama zamanı:

Vay vay vay..Jantlara bak.. :) Maşallah katalog fotoğrafları bile böyle çıkmaz bunun.. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.