Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl Yazar comment_21795 Kill yaparken normal arabanın ıslak yüzeyi ilemi yapıyorsunuz ? bide keçe kullansaydınız keşke güzel detay olmuş altını yıkama olayını özellikle beğendim Kılcal çiziklere polisaj (keçeyle birlikte ) şart . elle çıkarmak çok zor, su zımparası biraz cesaret ister işten anlamıyorsanız bence ellemeyin eder eder..Bir önceki sayfada çocuklar araba tozlanınca beni yıka felan yazarlar ya( ) onla ilgili yüzeysel çizikler vardı kaputta...Onlar yapılan işlemlerle neredeyse yok oldu...Araba sıfır gibi oldu... Sorumu görmedin sanrıım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21796 masterchief geldi hesap soruyor........... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 201114 yıl comment_21828 Kill yaparken normal arabanın ıslak yüzeyi ilemi yapıyorsunuz ? bide keçe kullansaydınız keşke güzel detay olmuş altını yıkama olayını özellikle beğendim Kılcal çiziklere polisaj (keçeyle birlikte ) şart . elle çıkarmak çok zor, su zımparası biraz cesaret ister işten anlamıyorsanız bence ellemeyin ıslak zemine yapmışlar abi....Ben yapmadım ama ben sorduğumda ıslak zemine yaptık demişlerdi..... Alt yıkama olayı bana da süper geldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 201114 yıl Yazar comment_22066 masterchief geldi hesap soruyor........... ıslak zemine yapmışlar abi....Ben yapmadım ama ben sorduğumda ıslak zemine yaptık demişlerdi..... Alt yıkama olayı bana da süper geldi... anladım kill i quick detailer ile yaparsa daha iyi sonuç alabilir normalde ama ellerine sağlık güzel olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201114 yıl comment_23507 Evet arkadaşlar...Yeni bir yazıyla tekrar aranıza dönüyorum.. ( Sanki dün yoktum ) Dün araba çok kirlenmişti bir yıkayayım dedim.Nasıl yıkadığımı çekemedim maalesef...Bugünde camlarla jantları parlattım..Bakalım sizce nasıl olmuş.. Bunlar Bonus.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201114 yıl comment_23510 İci temiz görünüyor. iPhone Yolladı dışı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201114 yıl comment_23561 dışı... Ben mesazjı yazarken sadece içinin resmi vardı Hasan'cım. Espri olsun diye yazdıydım Şimdi dışının resimlerinide eklemişsin, dışıda çok temiz duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl Yazar comment_24585 reset atmaya geldim özel karışım hehe Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201114 yıl comment_24588 Maşallah kataloglardan fırlamış gibi duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201114 yıl Yazar comment_24897 fotolarda shop yoktur bu arada yanlış anlaşılma olmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201114 yıl comment_24898 Vay vay vay..Jantlara bak.. Maşallah katalog fotoğrafları bile böyle çıkmaz bunun.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın