Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ne Oynayalım? Pc-Ps3-Xbox-Wii-Mobil

Oyun Platformları 55 üye oy kullandı

1. 1. Oyun oynarken hangi platform'u kullanıyorsunuz?

• Desktop
      23%
      17
    • NoteBook
      25%
      18
    • PS1
      0%
      0
    • PS2
      1%
      1
    • PS3
      27%
      20
    • PSP
      1%
      1
    • xbox
      2%
      2
    • Wii
      1%
      1
    • iPad / iPhone / iPod
      6%
      5
    • Android Tablet / Phone
      9%
      7

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

• Yanıt 217
  • Görüntüleme 31k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• PES 2012 XBOX 360

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Kandıran kendini kandırır abim, bana bişey yapamaz. Pamuk diyenler düşünsün, kandırılma varsa eğer

• günümüzdeki teknolojik gelişmelerin son durakları evimizdeki desktop ve notebooklar ve diğer oyun makineleri var...peki onlarda neler oynuyoruz,piyasaya yeni çıkan oyunlar ne yada çıkacaklar bende bun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

En yeni oyunlardan future soldier sadece oyunun artıları ve eksilerinden bahsedicem önce video

Artıları :

Muhteşem grafikleri

ateş hissi

silahlar ve modifiyesi

3 elemanı aktif şekilde kullanabilme(kime kime vuracağını söylüyorsunuz sizde bir hedef seçip susturucu silahlarla aynı anda 4 düşmanı indirebiliyorsunuz)

Yoğun çatışmalardaki gerçekçilik ve siper alma ve siperden sipere koşturma

Gece görüşü ultrasonik görüş ve görünmezlik(ultrasonik te duvarların ve siperlerin ardını görebilme)

Zorluk seviyesi(öyle elinizde silahla o siper senin o siper benim takılamazsınız anında indirir yapay zeka)

Ve kullanılan tüm ekipmanlar.

Şimdi eksileri

Yüksek sistem ihtiyacı(normal düzeydeki bilgisayarlar en düşük grafikte oynayabilir en fazla)

Bu tarz oyunlara alışık olmayanlar için oldukça zor

Kontrollerine alışmak biraz zaman alıyor

Uykusuz bırakıyor

:) :) :)

Aynı bu şekil artı ve eksiler olarak başka incelemelerim olucak şimdilik budur :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ghost recon mu bu...göremiyom ben video da...

Yanıtlama zamanı:

ghost recon mu bu...göremiyom ben video da...

evet abi yenisi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hımm biliyom....ilk serisini oynamştım çok araç gereç var...birde hiç acele edilmeden oynanacak bir oyun çünkü kafanı çıkarır çıkarmaz headshoot..o derece yani...bende spec opsu bitirdim güzeldi...ama hala max payneyi oynayamadım...inmedi ki bir türlü...

Yanıtlama zamanı:

CSR Racing'in videosunu çekmek istiyorum ama yanımda cihaz yok..

kalkışta geçiyor adam beni sonra arkadan kaptırım geçiyorum, yav çok zevkli... uhuuuuuu :D

Birde arabaya sticker, boya yaptır. Ekstra para veriyor kazandığın yarışlarda. Kalkışta patinaja düşmemek ve doğru devirde kalmak :)

Yanıtlama zamanı:

Birde arabaya sticker, boya yaptır. Ekstra para veriyor kazandığın yarışlarda. Kalkışta patinaja düşmemek ve doğru devirde kalmak :)

Şimdi t1 bitti t2 için m1 offer etti, kabul ettim.. o gelcek. onu boyarız :D

Yanıtlama zamanı:

EA Sports'un bu yıl FIFA serisine getirdiği en önemli yeniliklerden biri olan Kinect ile ses kontrolü özelliğini daha yakından görmek ve tanımak ister misiniz?

http://shiftdelete.n...timi-38863.html

Yanıtlama zamanı:
birde hiç acele edilmeden oynanacak bir oyun çünkü kafanı çıkarır çıkarmaz headshoot..o
Bundada aynen öyle abi elinde silah bi otarafa bi butarafa gezemezsin anında indiriyorlar ama işin zevkli yanıda o mecbur plan yapıyon mecbur uygun anı bekliyon.Bu arada max payne i bekletiyorum senin için arkadaşta :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bundada aynen öyle abi elinde silah bi otarafa bi butarafa gezemezsin anında indiriyorlar ama işin zevkli yanıda o mecbur plan yapıyon mecbur uygun anı bekliyon.Bu arada max payne i bekletiyorum senin için arkadaşta :)

bende spec opsu silmedim merak etme...

Yanıtlama zamanı:

bende spec opsu silmedim merak etme...

Abi ben onu buldum bi arkadaştan sen silebilirsin saolasın.Oyunu genel olarak çok beğendim fakat şimdi ghost recon a taktım çak fazla oynıyamıyorum.Ama şu kadarını söyliyim grafik ve kumlar altında kalmış dubai oldukça iyi.Hatta bi bölümde kumlar dev göktelenlere dayanmış bir sahne vardı bıraktım oyunu manzara seyrettim :)
Yanıtlama zamanı:
30.07.2012 - 16:13 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

CSR Racing'in videosunu çekmek istiyorum ama yanımda cihaz yok..

kalkışta geçiyor adam beni sonra arkadan kaptırım geçiyorum, yav çok zevkli... uhuuuuuu :D

Yeni Aracım..BMW 1'den sonra chavrlt alacaktım fakat bunu offer etti %50 ucuz mecbur aldım..

Mustang BOSS 302

Engin abi ben daha T3'e şimdi geçiyorum, kaç günde bitirdin sen bunu ? sıkılmaya başladım da :P

Yalnı bu aracın motor manyak, hep üst devirde geziyor.Motor sesi de aynı gerçek gibi...gooorrrrrr

IMG_5071.png
IMG_5072.png
Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay,Grafik ve gerçekçilik konularında müthiş bir oyun gerçekten.Telefonu aldığım ilk gün yükledim ama çok seyrek oynadığım için şu an T3'teyim.Benim araba da Ford Mustang Boss 302 :sofeer:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.