Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201313 yıl comment_177053 Valla s-dizayn danda bakmanizi tavsiye ederim omsa dan daha iyi yarim kalmiyo tam oturuyo butun kivrimlara bence Baktım ben birisi 83TL birisi 158TL. Taktıran olursa bakarız memnuniyetine. Ben apaçi işi bişey gelir diye tırsarım açıkcası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177144 Baktım ben birisi 83TL birisi 158TL. Taktıran olursa bakarız memnuniyetine. Ben apaçi işi bişey gelir diye tırsarım açıkcası. Ben taktim arabama abim omsa takti ondan daha guzel oldu tabi herkesin zevki farkli onada yorum yapamam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177149 Ben taktim arabama abim omsa takti ondan daha guzel oldu tabi herkesin zevki farkli onada yorum yapamam Fotoğraf var mı? Görsek fikir edinsek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201313 yıl comment_177387 Fotoğraf var mı? Görsek fikir edinsek. Ic-dis gorunumde style paketin kromla dansi adli baslikta paylastim arabanin fotolarini oradan bakabilirsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın