Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25718 Tasarımı harikaymis. İci uçak kokpiti gibi. Bir tek direksiyonun alt kısmını beğenmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25719 daha önce bu fotoları eklediğimde direkt gösteriyordu artık link gösteriyor. Yakuuuuuuuuuppppppp Çok güzel ya Yusuf. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25722 bende beğendim...ama ds4 ü de begeniyordum resimlerden nolduki ...resimler aldatıcıdır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25723 vala cukurlu ve tümsekli yollarda pek fark yoktu bugün sürdüğüm arabada Aydın....mucidide olsa...hiçbişi hissetmedim..sürücü ve yanına ilişkin özellikleri güzel..ancak resimlerdeki kadar iştah kabartıcı gelmedi zaten görünce anlarsın dediklerimi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25724 Aldanmayın bu resimlere,fransız işte,tırt bunlar tırt Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25725 tırt dokturum tırt hele bir kromajları vardıki kokpitte..yürü git len..denilecek cinsten...ama yine tekrarlıyorum güneş siperlikleri gelecek tüm arabalarda kopyalanacaktır mutlaka..ve kokpit orta konsolde..otomatik vitesti kullandıgım derinlemesine güzel saklamışlar usb ve diger unsurları..güzel olan yönleride var...ama heybet yok.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25726 vala cukurlu ve tümsekli yollarda pek fark yoktu bugün sürdüğüm arabada Aydın....mucidide olsa...hiçbişi hissetmedim..sürücü ve yanına ilişkin özellikleri güzel..ancak resimlerdeki kadar iştah kabartıcı gelmedi zaten görünce anlarsın dediklerimi... Pnömatik süspansiyonlu bir C5 kullan abi, sonra kendi araban tahta gibi gelecek emin olabilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25729 daha önce bu fotoları eklediğimde direkt gösteriyordu artık link gösteriyor. Yakuuuuuuuuuppppppp Çok güzel ya Yusuf. Abi bbcode yoksa çıkmaz ama , eve gidince bakacam belki çıkıyordur emin değilim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25730 Pnömatik süspansiyonlu bir C5 kullan abi, sonra kendi araban tahta gibi gelecek emin olabilirsin. c5 i bilmiyom kullanmadım D segmentinden uzak duruyom aklım kalmasın diye....sen diyorsan eminim öyledir...ki..yinede aklım kızsalarda passatta kalıyor çünkü onu kullandım emiyor resmen darbeleri....belkide ben abartıyorumdur bilmiyom.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25731 Abi bbcode yoksa çıkmaz ama , eve gidince bakacam belki çıkıyordur emin değilim. yakup abi resimleri kopyala yapıştır yapınca çıkıyor.. Normal linkten çıkmıyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25735 Pnömatik süspansiyonlu bir C5 kullan abi, sonra kendi araban tahta gibi gelecek emin olabilirsin. Bu süspansiyon sistemi yanında passat hiçbirşey abi. Yanlız C5 2.0 motorlarda var son kasanın 1.6 larda yok henüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25738 Bu süspansiyon sistemi yanında passat hiçbirşey abi. Yanlız C5 2.0 motorlarda var son kasanın 1.6 larda yok henüz. Şimdi passatda DCC diye ayarlanabilir süspansiyon var...Sport-Normal-Comfort modundan oluşuyor.. Tabi citroeninki gibi değil ama onda da var yain.. Ekim 12, 201114 yıl Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25740 c5 i bilmiyom kullanmadım D segmentinden uzak duruyom aklım kalmasın diye....sen diyorsan eminim öyledir...ki..yinede aklım kızsalarda passatta kalıyor çünkü onu kullandım emiyor resmen darbeleri....belkide ben abartıyorumdur bilmiyom.. Abi benim aklımda nedense bu iki kelimede kaldı.. :D Ekim 12, 201114 yıl Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 201114 yıl comment_25742 bir denemek lazım o zaman yaşlanınca insan ...nasıl diyeyim yoldayken sarsıntı şudur budur hissetmek istemiyor arabadan beklentiler..sessizlik ve darbe emişlerine yöneliyor...diger tüm özellikler itibarını yitiriyor sanırım...birde güven elbette... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın