Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Macbook Kulanıcıları Buraya :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hayy allah neyse idare edicez zaten fazla oyun oynamıyorum.

aynı modelin 256 mb versiyonu var ondan dedim onunkini alıp buna takılır mı diye demek ki olmuyormuş.

Engin laptop böyle bişey değil...Onu sök bunu tak :D Aynı marka ve model chipler felan farklı ise uyum sağlar belki ama onboard değilse.. özünsözü almadan bakmak lazım öyle şeylere..Hala oyunmu oynursun sende.. boşver :)

• Yanıt 470
  • Görüntüleme 60k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sayın Yakup Çağatay bu başlığa beklenmektedir. Yakup abi birazdan gelip yardımcı olur sanırsam. Mac mac diye bitiremedi.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

MBP 13.3 11 Early'ye SSD kurulumu yapmaya başladım. M.Lion Temiz Kurulum sonrası yorumlarımı aktaracağım. Kurulumu da anlatacağım tabi ki Edit: Anlatım   ilk snow leopard kurdum çünkü içinde gel

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sen bunlara zor diyorsan eğer ohoo winzortlu pc'ye bir mac kur bakalım 1 haftadan evvel bitirebilecekmisin

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hayır sadece merakımdan sordum oyun oynamıyorum :)

onboard değil ekran kartım

geforce 8600gt 128 mbgddr3

Yanıtlama zamanı:

hayır sadece merakımdan sordum oyun oynamıyorum :)

onboard değil ekran kartım

geforce 8600gt 128 mbgddr3

Onboard demek sadece bu tür onboard değil, bazı kartlar ana karta göre dizayn edilir ve ona göre oturtulur alternatif olmaz.. Bu tür onboard.. yani geforce olup onboard olan modelde var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onboard demek sadece bu tür onboard değil, bazı kartlar ana karta göre dizayn edilir ve ona göre oturtulur alternatif olmaz.. Bu tür onboard.. yani geforce olup onboard olan modelde var.

onboard olmadığını söylüyorlar bu model için ondan dedim :)

senin dediğin gibi de oluyor biliyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Başardımmmm... ^_^

EkranResmi2012-06-17113550.png

Yanıtlama zamanı:

Şu an herşey sorunlu. :D :D Wifi yok, ekran kartı çalışmıyor(yukarıdaki çubuk saydam değil), ses yok. :D :D Ama güzel. Hallederiz yavaş yavaş. Hiç olmazsa açabildim. :) Yanlız w,q,x gibi karakterler normal yerlerinde değiller, soru işaretinin yerine felan gitmişler, birde @ işareti altgr + ü harfine gitmiş bulana kadar belim çatladı. :kıhkıh: Onları düzenlemenin bir yolu var mıdır? :)

Yanıtlama zamanı:

Bilmem :) orada sorsana.

Sordum vala bekliyorum öyle. :) Gene yardımcı oldular sağolsunlar da işin hepsini biz yaptık onlara kalsa bi 10–15 lira gidecekti tutup flash aldıracaklardı bana. :kıhkıh: :kıhkıh: Google amca sağolsun. :)

Yanıtlama zamanı:

Sordum vala bekliyorum öyle. :) Gene yardımcı oldular sağolsunlar da işin hepsini biz yaptık onlara kalsa bi 10–15 lira gidecekti tutup flash aldıracaklardı bana. :kıhkıh: :kıhkıh: Google amca sağolsun. :)

Tabi herkesin bilgisi bir değil - kime denk gelirsen..

O yüzden aklı olsun, araba konusunda da emin değilsen ; yorum yapmaktan sakınmak gerekir veyahut emin değilim ama, ibaresi kullanılmalı :)

Yanıtlama zamanı:

Engin abi kullandigin ya da tavsiye ettiğin ssd hangi marka?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.