Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89603 hayy allah neyse idare edicez zaten fazla oyun oynamıyorum. aynı modelin 256 mb versiyonu var ondan dedim onunkini alıp buna takılır mı diye demek ki olmuyormuş. Engin laptop böyle bişey değil...Onu sök bunu tak Aynı marka ve model chipler felan farklı ise uyum sağlar belki ama onboard değilse.. özünsözü almadan bakmak lazım öyle şeylere..Hala oyunmu oynursun sende.. boşver Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl Yazar comment_89617 hayır sadece merakımdan sordum oyun oynamıyorum onboard değil ekran kartım geforce 8600gt 128 mbgddr3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl comment_89634 hayır sadece merakımdan sordum oyun oynamıyorum onboard değil ekran kartım geforce 8600gt 128 mbgddr3 Onboard demek sadece bu tür onboard değil, bazı kartlar ana karta göre dizayn edilir ve ona göre oturtulur alternatif olmaz.. Bu tür onboard.. yani geforce olup onboard olan modelde var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201214 yıl Yazar comment_89637 Onboard demek sadece bu tür onboard değil, bazı kartlar ana karta göre dizayn edilir ve ona göre oturtulur alternatif olmaz.. Bu tür onboard.. yani geforce olup onboard olan modelde var. onboard olmadığını söylüyorlar bu model için ondan dedim senin dediğin gibi de oluyor biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90070 Wi-Fi'da sorun var galiba ? Sevdin mi mac'i Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90075 Şu an herşey sorunlu. :D Wifi yok, ekran kartı çalışmıyor(yukarıdaki çubuk saydam değil), ses yok. :D Ama güzel. Hallederiz yavaş yavaş. Hiç olmazsa açabildim. Yanlız w,q,x gibi karakterler normal yerlerinde değiller, soru işaretinin yerine felan gitmişler, birde @ işareti altgr + ü harfine gitmiş bulana kadar belim çatladı. Onları düzenlemenin bir yolu var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90078 Bilmem orada sorsana. Sordum vala bekliyorum öyle. Gene yardımcı oldular sağolsunlar da işin hepsini biz yaptık onlara kalsa bi 10–15 lira gidecekti tutup flash aldıracaklardı bana. :kıhkıh: Google amca sağolsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90079 Sordum vala bekliyorum öyle. Gene yardımcı oldular sağolsunlar da işin hepsini biz yaptık onlara kalsa bi 10–15 lira gidecekti tutup flash aldıracaklardı bana. :kıhkıh: Google amca sağolsun. Tabi herkesin bilgisi bir değil - kime denk gelirsen.. O yüzden aklı olsun, araba konusunda da emin değilsen ; yorum yapmaktan sakınmak gerekir veyahut emin değilim ama, ibaresi kullanılmalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90106 Bu alttaki kabı kullanıyorum, taşırken vs çok faydalı oluyor. Düşürmediğiniz sürece iyi bir koruma sağlıyor. Tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90488 Engin abi kullandigin ya da tavsiye ettiğin ssd hangi marka? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90609 Arkadaşlar ML için yeni update yayınlanmış. 1.08gb cık. İndiriyorum. Haziran 18, 201214 yıl Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın