Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Macbook Kulanıcıları Buraya :)

Featured Replies

• Yanıt 470
  • Görüntüleme 58,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sayın Yakup Çağatay bu başlığa beklenmektedir. Yakup abi birazdan gelip yardımcı olur sanırsam. Mac mac diye bitiremedi.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

MBP 13.3 11 Early'ye SSD kurulumu yapmaya başladım. M.Lion Temiz Kurulum sonrası yorumlarımı aktaracağım. Kurulumu da anlatacağım tabi ki Edit: Anlatım   ilk snow leopard kurdum çünkü içinde gel

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sen bunlara zor diyorsan eğer ohoo winzortlu pc'ye bir mac kur bakalım 1 haftadan evvel bitirebilecekmisin

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu bilgi yetmez everest programını indir sistem özetini al. iphoneyardim.net hacintosh bölümünde konu aç arkadaşlar yardım eder.

Açtım vala kimse yardım filan etmedi. Sen kur dene biz ona göre yorum yaparız havasındalar.

http://www.iphoneyardim.net/hackintosh_soru-cevap/56621-samsung_r522-hackintosh_uyumlulugu.html

Yanıtlama zamanı:

Açtım vala kimse yardım filan etmedi. Sen kur dene biz ona göre yorum yaparız havasındalar.

http://www.iphoneyardim.net/hackintosh_soru-cevap/56621-samsung_r522-hackintosh_uyumlulugu.html

Eve gidince rica ederim bekle biraz.. Acele etme birde çok kisi bilinçsizce soruyor onları da anlayışla karşıla :)

Yanıtlama zamanı:

Oluyor oluyor ben Furkan'ın İphone'a yazdım sabah.. 9xx tl ssd 240 gb kırmızı renkli olan yani yukarda 350 lira olanlar... Bu fark çok değil mı ? Ayıp vallahi

Evet fahiş fiyat, aslında almışken 512gb gibi birşey alınır o paraya ama çok büyük para,gereksiz.

Yanıtlama zamanı:

Oluyor oluyor ben Furkan'ın İphone'a yazdım sabah..

9xx tl ssd 240 gb kırmızı renkli olan yani yukarda 350 lira olanlar...

Bu fark çok değil mı ? Ayıp vallahi

Ben yazınca senin telefonda niye çıkmadı peki?

Yanıtlama zamanı:

Hasan Yakup yardım edebilir belki ama çok zor iş anakart ve diğer donanımların bazıları uyabiliyor, senin ki uymuyorsa baştan kaybediyorsun.

Benim ekran kartı ile wifi uymuyor galiba, ses işide güme gidecek gibi. :D Ben yenmiş elmayı göreyim yeter. :D Ama beceren var yabancı kaynaklarda, eski döküman ama (10.5.8 sürümünden bahsediyor). şu an İatkos L2 indiriyorum en uygunu o sistemler için deniyor. :)

Eve gidince rica ederim bekle biraz.. Acele etme birde çok kisi bilinçsizce soruyor onları da anlayışla karşıla :)

Doğrudur çok konu açan var hangisine yetişecekler ki. :) Ama insan cevap alamayınca da bozuluyor. :D

Yanıtlama zamanı:

Yakup bu aşağıdaki sayfa ssd sata seçimi için yeterli bilgiyi veriyor. Bizimkiler sata 3.0 uyumluymuş.

http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/macbook-pro-unibody-faq/macbook-pro-13-15-17-mid-2009-how-to-upgrade-hard-drive-ssd.html

Yanıtlama zamanı:

1 yıl ile kazandık :D

i5 itibarıyla destekliyor belli ki.. Bunu 2. Harddisk olarak takarsak sistemi buna kurabilirmiyiz acaba.. Neden olmasın ? Recovery li olanlar tekrar indirecek Okadar gibi gözüküyor

Yanıtlama zamanı:

İkinci hard disk olarak takmak için bir aparat almak gerekiyor. DVDyi çıkarıp oluşan boşluğa o parçayı takıyorsun. Üzerinde delikler falan var ssd uyumlu. Ben onun yerine 240gb gibi alıp üzerindeki hdd yerine takmayı düşündüm. Fakat bu diak image alıp yeni hard diske yükleme nasıl oluyor anlamam o işlerden. Yani mevcut hdd yi olduğu gibi kopyalayıp monte etmeden ssd^ye kopyalayacaksın. Sonra tak çıkar 5 dakika alır.

Veya (nasıl yapıldığını bilmiyorum ama var) usb lion boot disk hazırlayacaksın. SSD yi takıp usb den boot edip lion kuracaksın. Sonra time machine tüm dosyaları kopyalarsın. Fakat programları yeniden kurmak gerekebilir.

Senin dediğin gibi dvd yerine ssd koyup sistemi kuran, eski hdd'yi depolama amaçlı kullananlarda var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ekran kartı değişebiliyor mu ?

128mb GDD3ü 256mb GDDR3 yapabilirmiyiz ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hard disk,ram ve dvd harici değişiklik yapılamıyor.

hayy allah neyse idare edicez zaten fazla oyun oynamıyorum.

aynı modelin 256 mb versiyonu var ondan dedim onunkini alıp buna takılır mı diye demek ki olmuyormuş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.