Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Ya da video da o kadar iyi görünüyor. X paketten iyi olamaz demeyin, sonuçta kullandığınız ürünler oldukça iddialı ürünler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2012 Ya da video da o kadar iyi görünüyor. X paketten iyi olamaz demeyin, sonuçta kullandığınız ürünler oldukça iddialı ürünler. Video'da geçici körlük olmuyor ama olsun Ne kadar iyi olsada orjinalini tutmaz ama orjinal bi-xenon'uda yokki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Demirel Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 aracınız gerçekten çok güzel olmuş. aynısından bendede var ama benim ki hb. bu bi xenon mercek olayı kaça patladı? çok hoşuma gitti bende yapmak istiyodum da bulamadım düzgün biyer.nerde yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim. Kazasız belasız sürüşler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Soyer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Maşallah... Emeğinize sağlık, çok zaman harcanmış belli oluyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2012 aracınız gerçekten çok güzel olmuş. aynısından bendede var ama benim ki hb. bu bi xenon mercek olayı kaça patladı? çok hoşuma gitti bende yapmak istiyodum da bulamadım düzgün biyer.nerde yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim. Kazasız belasız sürüşler.. Lütfen profil bilgilerinizi tamamlayınız yoksa üyeliğiniz durdurulabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 aracınız gerçekten çok güzel olmuş. aynısından bendede var ama benim ki hb. bu bi xenon mercek olayı kaça patladı? çok hoşuma gitti bende yapmak istiyodum da bulamadım düzgün biyer.nerde yaptırdınız bilgi verirseniz sevinirim. Kazasız belasız sürüşler.. Malzemeleri alıp kendimiz yaptık.Çıkma Titanium farı + malzemeler dahil 750 gibi bişe tuttu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Maşallah... :D Emeğinize sağlık, çok zaman harcanmış belli oluyor... Evet biraz emek var arabanın üstünde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salim Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 ah bu babalar bizimki de aynı nikalej hastalığı var bizde de kapı kolu cam çıtası yapmadan içi rahat etmiyor o yapılanların % 80 ini (babanın ) yaptığını hatırlatırım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salim Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Ya da video da o kadar iyi görünüyor. X paketten iyi olamaz demeyin, sonuçta kullandığınız ürünler oldukça iddialı ürünler. focus 3 ten çok çok iyi diyebilirim. gece aydınlatması ,şimşek gibi çakan selektörü,seri çalışması,isteğinize anında cevap vermesi, süper ötesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Salim Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bir öneri de benden; Gündüz farkarını sisler yanınca değil de parklar yanınca sönecek şekilde yaparsanız işlevsel olur. Öbür türlü akşam sis yakmıyorum demişsiniz. Bu durumda gündüz farları sislerden çok göz alır (işlevi bu zaten). Farlara mercek yapacak kadar hassas davrandığınıza göre bunu da ihmal etmezsiniz. Bu arada diğer uygulamalar şahane olmuş gündüz farlarını bi heves acele edip taktırdım fakat benimde hoşuma gitmedi.ama şimdi sıra onlarda 1 vat power led le onları yeniden yapıcam.hatta sislerin bulunduğu o plastik kapağın alt tarafına power ledleri yerleştirebilirsem çok iyi olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 gündüz farlarını bi heves acele edip taktırdım fakat benimde hoşuma gitmedi.ama şimdi sıra onlarda 1 vat power led le onları yeniden yapıcam.hatta sislerin bulunduğu o plastik kapağın alt tarafına power ledleri yerleştirebilirsem çok iyi olacak. Sislerin orda güzel durmaz bence ama şu an gündüz farının olduğu yerde güzel durabilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Samet arka stoplar harika olmuş valla ellerinize sağlık... Eyvallah abi Babamın fikriydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Mustafa Karaaslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 o yapılanların % 80 ini (babanın ) yaptığını hatırlatırım %100 ünü babam yaptı ama yapılanların yanında beğenmediğim noktayı söylüyorum herhangi dert yanma vs. yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykan Samet Uzun Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 (düzenlendi) Roadstar RD9000-FF Double Teyp ------------- Özellikleri ------------- 50W X 4 Maksimum Çıkış Gücü AM/FM Tuner DVD, DivX, CD, MP3, WMA Oynatma Kayar GUI Ekran Dahili Bluetooth USB SD iPod Bağlantısı Tam Kapsamlı Türkiye Navigasyon Haritası Ön AV Girişi 2 x RCA Ön-Çıkışı 2 x Video Çıkışı Subwoofer Çıkışı 2 x Ses Çıkışı 2 x Ses Girişi Arka Kamera Girişi TV Tuner RDS Ön-ayarlı Ekolayzır 16:9 veya 4:3 Ekran Modu Harici Uzaktan Kumanda Direksiyon kumandasına uyumlu TV Anten ve TV Tuner... Navigasyondan bir görüntü Harici kumanda Gece görüş özellikli geri görüş kamerası SD kart & Aux girişi Navigasyon SD kart & USB girişi GPS & TV anteni İPOD kablosu Mayıs 19, 2012 Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2012 Güzel güzel, çekimler güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap