Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fokkız'ımıza Yaptığımız Modifikasyonlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Yalnız bu sislerle karşıdan gelenin gözünü çok güzel oyarsınız. O kadar zaman İstanbul'da yaşadım sis farı yakmayı gerektirecek bir durum yaşamadım, hoş öyle de olsa zaten beyazlar hiçbir işe yaramaz siste. Ben trafikte denk gelirsem sellektörün dibine vururum şimdiden söyliyeyim.

Sisleri görünüm olsun diye xenon yaptık aydınlatmadan değil.Akşam sisleri yakmıyorum.Bende biliyorum göz aldığını.

Ayrıca benim için xenon olup olmaması önemli değil.Halojen far olupta bulutları aydınlatan farlar var.Benim uzunlar burda devreye giriyor işte ^_^

Tabi önümde arka sisleri açıp gidende varsa, direk uzunlar+sisler güzel oluyor :D

• Yanıt 106
  • Görüntüleme 31,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aykan Samet Uzun
    Aykan Samet Uzun

Led'li yan aynalar Beyaz şerit led kullanarak yaptık.Led'lerin olduğu kısım turuncu transparan folyo ile kaplı Video:

• Aykan Samet Uzun
    Aykan Samet Uzun

El yapımı Led Stoplar Stoplar sıfır alınarak uygulama yapıldı Geri vites ve sinyale göre plaket kesildi Ledler yandığında beyaz slikon kısmıda parlıyordu.Kirli görünmesin diye

• o yapılanların % 80 ini (babanın ) yaptığını hatırlatırım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kazasız belasız kullanmanız dileğiyle aracınız çok güzel :D

Teşekkürler ^_^
Yanıtlama zamanı:

Keşke benim elimde yatkın olsa böyle şeylere çok isterdim. Tebrik ederim hepsi çok güzel olmuş.

Stop farlarında daha kalın ledler kullanabilirmiydiniz? Varmı öyle birşey çok küçük ve aralıklı olmuş

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İmzam'da da söylendiği gibi :) çoklu alıntı ile 1 defa da herkese yanıt verebilirsiniz.

Pardon dikkat etmemişim :D

Keşke benim elimde yatkın olsa böyle şeylere çok isterdim. Tebrik ederim hepsi çok güzel olmuş.

Stop farlarında daha kalın ledler kullanabilirmiydiniz? Varmı öyle birşey çok küçük ve aralıklı olmuş

Teşekkürler ^_^

Stopun içi, yani Led'leri yapıştırdığımız kısım düz olsa daha farklı şeyler yapıcaktık ama böyle bişe çıktı ortaya...

Yanıtlama zamanı:

harşey çok güzel olmuş maşallah :D tek bir önerim var ama bu gündüz ledleri sanki biraz sırıtmış gibi tabiki zevk meselesi ama bence daha farklı bir uygulama yapabilirsiniz anladığım kadarıyla elektronikten anlıyosunuz insignia gündüz farını yapabilirsen çok çok güzel olur parklara

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

harşey çok güzel olmuş maşallah ^_^ tek bir önerim var ama bu gündüz ledleri sanki biraz sırıtmış gibi tabiki zevk meselesi ama bence daha farklı bir uygulama yapabilirsiniz anladığım kadarıyla elektronikten anlıyosunuz insignia gündüz farını yapabilirsen çok çok güzel olur parklara

Eyvallah kardeşim sağolasın :) Bana kalsa bende yaptırmazdım gündüz farını ama babamın işleri işte :D

Dediğin led'leri biliyorum.Hatta bi abimiz yapmıştı bizim aracın aynısı ve aynı renkti ama pek beğenemedim ben

Yanıtlama zamanı:

Eyvallah kardeşim sağolasın :) Bana kalsa bende yaptırmazdım gündüz farını ama babamın işleri işte :yazyaz:

Dediğin led'leri biliyorum.Hatta bi abimiz yapmıştı bizim aracın aynısı ve aynı renkti ama pek beğenemedim ben

ah bu babalar :) bizimki de aynı nikalej hastalığı var bizde de kapı kolu cam çıtası yapmadan içi rahat etmiyor :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ah bu babalar :) bizimki de aynı nikalej hastalığı var bizde de kapı kolu cam çıtası yapmadan içi rahat etmiyor :)

Ahahaaa :yazyaz:

Babamda bagaj çıtasını krom mu yapsak diyodu.Korkmaya başladım şimdi :)

Yanıtlama zamanı:

Ahahaaa :yazyaz:

Babamda bagaj çıtasını krom mu yapsak diyodu.Korkmaya başladım şimdi :)

iyi sizinki diyo yine bizimki yaptı bile :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iyi sizinki diyo yine bizimki yaptı bile :)

Ahahaa :yazyaz:
Yanıtlama zamanı:

Bir öneri de benden;

Gündüz farkarını sisler yanınca değil de parklar yanınca sönecek şekilde yaparsanız işlevsel olur. Öbür türlü akşam sis yakmıyorum demişsiniz. Bu durumda gündüz farları sislerden çok göz alır (işlevi bu zaten). Farlara mercek yapacak kadar hassas davrandığınıza göre bunu da ihmal etmezsiniz.

Bu arada diğer uygulamalar şahane olmuş :yazyaz:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bir öneri de benden;

Gündüz farkarını sisler yanınca değil de parklar yanınca sönecek şekilde yaparsanız işlevsel olur. Öbür türlü akşam sis yakmıyorum demişsiniz. Bu durumda gündüz farları sislerden çok göz alır (işlevi bu zaten). Farlara mercek yapacak kadar hassas davrandığınıza göre bunu da ihmal etmezsiniz.

Bu arada diğer uygulamalar şahane olmuş :yazyaz:

Teşekkürler :)

Gündüz farı o kadar kaliteli bişe değil.Akşamda göz almıyor...

Yanıtlama zamanı:

Uygulamalar harika, diğer herşey neyse de şu mercek uygulamana ve buna uyguladığın xenon uygulamana bayıldım.

Bana benim Focus 3 Tit x pack tan daha iyiymiş gibi geldi.

Yazımdan diğer yaptıkların önemsizmiş gibi bir izlenim çıkmış ortaya, asla böyle düşünmüyorum. Yaptığın bütün uygulamalar harika olmuş. Eline sağlık. .:):D :D :D

Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Uygulamalar harika, diğer herşey neyse de şu mercek uygulamana ve buna uyguladığın xenon uygulamana bayıldım.

Bana benim Focus 3 Tit x pack tan daha iyiymiş gibi geldi.

Yazımdan diğer yaptıkların önemsizmiş gibi bir izlenim çıkmış ortaya, asla böyle düşünmüyorum. Yaptığın bütün uygulamalar harika olmuş. Eline sağlık. . :D :D :D :D

Çok teşekkürlerrr :D

En güzel çalışmamızda farlar oldu bencede.Çok memnunum farlardan :)

Focus 3 X paketten daha iyi olamaz tabi ama o hissi veriyor bize :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.