Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tebrikler Galatasaray

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Güzel bir maç oldu diyebiliriz. Yoğun stress her iki tarafın oyuncularının üzerindeydi. Yer yer sertlikler olsada maç Galatasarayın lehine sonuçlandı.

Bizede Fenerbahçe taraftarı olarak tebrik etmek düşer. :nazar:

sampiyon-galatasaray-resim.jpg

Yanıtlama zamanı:

ŞAMPİYONUM CİMBOMUM SESİM GİTTİ VALLA :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Galatasaray'ı tebrik ediyorum... Avrupa da ülkemizi temsil edecek bütün takımlara başarılar....

Yanıtlama zamanı:

Galatasaray'a yıl boyunca oynadığı hırslı ve başarılı futbolu için tebrikler, şampiyonluk kupası ile ödüllendirilmesi şık oldu.

Fenerbahçe de zor şartlarda sonuna kadar pes etmeden uğraştığı için kutlanmayı hak ediyor.

Bence herşeyden önce spor kazandı.

Artık uluslararası başarılara odaklanma zamanı...

Yanıtlama zamanı:

Galatasaray'a yıl boyunca oynadığı hırslı ve başarılı futbolu için tebrikler, şampiyonluk kupası ile ödüllendirilmesi şık oldu.

Fenerbahçe de zor şartlarda sonuna kadar pes etmeden uğraştığı için kutlanmayı hak ediyor.

Bence herşeyden önce spor kazandı.

Artık uluslararası başarılara odaklanma zamanı...

kesinlikle, iki takımı da tebrik ediyorum ama benim için kutlama kısmı Avrupa daki başarılardan sonra başlar. Ligin kalitesi son birkaç yıldır ciddi düştü. Birbirlerini yenmişler, yenilmişler çok da umurumda değil...

Yanıtlama zamanı:

ya ne sporu.12 yaşındaki çocuğu,Fb yöneticisinin oğlunu sırf üstünde fb forması var diye bıçaklıyorlar.Polis arabalarını yakıyorlar yıkıyorlar.Suçsuz esnafın camlarını taşlıyorlar.Polisleri taşlıyorlar.Devlet malına,özel mala zarar veriyorlar.Bu mu spor? bu mu futbol?

Silah atıyorlar halt varmış gibi 15 kişi vurularak yaralanmış 6 kişi ölmüş.Sırf bu maçta kalp krizinden 3 kişi ölmüş.Dahada artacak rakamlar eminim...

Tamam takımlara tebrikler.Ama spor artık sporluktan çıktı holiganlığa magandalığa döndü.Devletin artık el atması lazım.

Yanıtlama zamanı:

12 Yaşındaki üzerinde Fenerbahçe forması var diye bıçaklanan o çocuk hayatını kaybetmiş diye okudum. Doğruysa böyle sporun, böyle futbolun ta içine edeyim.

Buna rağmen sevinebilmek zor, ancak tebrik ederim Galatasarayı.

Yanıtlama zamanı:

tabiki Galatasarayı bende tebrik ediyorum.Sahadaki oyuncunun suçu yok.Fakat spor artık spor olmaktan çıktı.Hangi takım olursa olsun.hangi siyasi parti olursa olsun hatta ne olursa olsun çocuğa dokunulmaz.Yazık günah ya.Hap karşı çıktığım başka bir olayda spor müsabakalarında devletin polisinin ne işi var? devlet neden oraya kendi polisini koyuyor.Tutsunlar özel güvenlik.Devletin polisinin başka işimi yok orda güvenliği sağlıyor ?

Yanıtlama zamanı:

12 Yaşındaki üzerinde Fenerbahçe forması var diye bıçaklanan o çocuk hayatını kaybetmiş diye okudum. Doğruysa böyle sporun, böyle futbolun ta içine edeyim.

Buna rağmen sevinebilmek zor, ancak tebrik ederim Galatasarayı.

Yanlış okumussunuz. Ölmedi

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

Yanıtlama zamanı:

Gün gelir bekleriz , GÜN GELİR KÜKRERİZ herkes yerini bilsin. !!!!

tebrik edenlere teşekkürler inceliğinden dolayı , haftalardır atar yapan fenerlilerede bu kapak olsun diyorum

saygılar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.