Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Xperia Arc S Aldım.. Forumda Kullanan Varmı??

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bugün, yenicarsim.com sitesi üzerinden sony xperia arc s aldım.. kampanya varmış, 1029 tl kdv dahil.. ilk kez böyle büyük ve pahalı:D) bir telefon aldım..inşallah rahat öderiz borcumuzu.. özelilkle fotoğraf ve video çekimlerin çok beğeniyorlar.. forumda bu telefonu kullanan arkadaş ve arkadaşlar var mı?

Yanıtlama zamanı:

xperia arc s değil ama ekran büyüklüğü hariç geri kalanı aynı olan xperia neo kullanıyorum.. arc'larda olan fabrika hatası kasa çatlama hadisesinin arc s ile çözüldüğünü biliyorum.. onun dışında gerek işletim sistemi, gerekse de arayüz olarak sorunsuz telefonlar xperia serisi.. umarım memnun kalırsınız.. güle güle kullanın...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürler, valla rahatladım,sevindim.. memnunsunuz yani.. o zaman size, elime geçince, takıldığım yerler için rahatsız edebilirim, dimi:))

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Android telefonlar hemen hemen aynı zaten. Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışırız. (Bir ara Arc kullanmıştım. Çok şekilli telefondur)

Alperen Bey ARC S ve Arc aynı kasaya sahip diye biliyorum, umarım sorunsuzdur.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Android telefonlar hemen hemen aynı zaten. Mümkün olduğunca yardım etmeye çalışırız. (Bir ara Arc kullanmıştım. Çok şekilli telefondur)

Alperen Bey ARC S ve Arc aynı kasaya sahip diye biliyorum, umarım sorunsuzdur.

kasa tip olarak aynı fakat kullanılan malzeme içeriği değiştirilmiş.. forumları takip ediyordum, orda görmüştüm.. arc s'te kasa çatlama problemi yokmuş...

Yanıtlama zamanı:

teşekkürler, valla rahatladım,sevindim.. memnunsunuz yani.. o zaman size, elime geçince, takıldığım yerler için rahatsız edebilirim, dimi:))

Engin Bey'in de dediği gibi android telefonlar aşağı yukarı aynı.. arayüzleri değişiktir sadece.. ama takıldığınız yer olursa memnuniyetle yardımcı oluruz..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ok, elime gelmesini bekliyorum. yorumlarınızı o zaman da alırım kısmetse.

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun, güle güle kullanın. :kıhkıh: Arc S güzel telefondur, hiç kullanmadım ama özellik bakımından öyle. :) Android zaten aynı mantalite ile çalıştığından, mümkün olduğunca yardımcı oluruz. :)

Yanıtlama zamanı:

Bir arc S kullanıcısı olarak hayırlı olsun telefonunuz. Ben yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum telefonu ve bu zamana kadar herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Oldukça keyifli bir telefon. Android İceCream Sandwich güncellemeside yayınlandı ve yükledim. Eğlenceli olan telefon güncelleme ile birlikte daha eğlenceli hale geldi. Ekranının görüntü kalitesi çok iyi. Sony kamera kalitesini tartışmanın hiçbir anlamı yok zaten. Cep telefonu bazında bakıldığında 2011 yılının en iyi kamerası bu telefonda ki piyasada 12 mp'lik bir nokia varken bu ödül alındı.

Yanıtlama zamanı:

Özelliğini kullanışlılığını bilemem ama akıllı telefonlar içerisinde tasarım olarak en hoşuma giden telefon xperia arc. Bence en yakışıklısı :smiley2k:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.