Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86873 C-Max'e +1 Fiyat da çok uygun Al Aydın al... Hayırlı olsun şimdiden! Valla Alayım Cem abi; hele birde ona atlayıp gelsek adrasan-çıralı taraflarına, ne güzel olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86877 Valla Alayım Cem abi; hele birde ona atlayıp gelsek adrasan-çıralı taraflarına, ne güzel olur Aynen, Yako duymasın ama ben yarın sabahtan Çıralı'ya kaçıyorum, arınma zamanı! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86878 Aynen, Yako duymasın ama ben yarın sabahtan Çıralı'ya kaçıyorum, arınma zamanı! http://www.hotelodile.com/tr/index.html şurda harika bir tatil geçirmiştik arkadaşlarımızla. Buz gibi bir bira içersiniz artık denize doğru Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86904 Telekom Personel kampanyası Haziran ayında devam etmektedir. Haziran 8, 201214 yıl aylin bakır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97425 Babalar Günü’ne özel Yapı Kredi Kişisel Bankacılık müşterilerine yönelik hedef kitleli kampanyamıza Temmuz ayında da devam ediyoruz. 14 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında FordOptions kredisi ile Yeni C-Max, Mondeo, S-Max, Galaxy ve Kuga alan Yapı Kredi Bankasının Kişisel Bankacılık üyesi olan erkek müşterilere FKasko hediye ediyoruz. Tüm Transit Connect Kombi araçlarımızda, parolu müşterilerimize (paro kartı olmayan müşterilerimiz için aracın içinden çıkan parolu kart teslim edilebilir) tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 500 TL ek destek veriyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201214 yıl comment_112595 Biz aracı şubatta alırken liste fiyatı 69.000tlydi.bayide bize 64.000e kadar düştüler.aynı aracı başka şehirlerde başka bayilere fiyat sorduk en çok düştükleri 67.000tl idi.fiyatlar bayi ile samimiyete göre değişiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201214 yıl comment_112731 %3 %5 lerden bahseden arkadaşlar var... kota tutturmak için verilen düşük marjlıymış gibi gözüken örnekler aslında kaydadeğer geri dönüşleri sağlayan satışlardır... Kazanmıyoruz şeklinde yapılan söylemlerin hiçbiri etik değildir zira zorunlu vazifelerinden birisi kazanmak olan ticari bir işletme kazanmadığında anlamsızlaşır... Bu söylem özünde sıfır faiz kandırmacasından çok farklı değildir, bi parça alışverişten haberdarsanız masaya parayı koyduğunuzda nasıl vade farkını görecekseniz, şirketin ne kadar kazandığını görmeniz için ise şirkette üst düzey yönetici (ki onlar dahi kendi alanları ile sınırlıdır) yada pay sahiplerinden olmanız gerekir ki, müşteri olarak iyi bir alış yapmanın ön şartı bunu bilmek değildir. Şahsi fikrim dönem sonu primleri, kota primleri v.s. gibi dolaylı olarak geri dönüşle edilen karlarda hesaba katıldığında genel olarak bayiler ortalama %20 marjın altında çalışmazlar, işletme giderlerine kabaca dışardan bakan bi işletmeci olarak daha altında o çarkın kaliteli ve nitelikli hizmetle dönmesi zorlaşacağını düşünüyorum... şahsi fikrimdir beni bağlar, sadece düşüncemi paylaşmak istedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201214 yıl comment_118514 vodafone kampanyamız sona ermiştir. Eylül 11, 201214 yıl aylin bakır tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136800 koç çalışanına facusta indirim nedir diğer forumlarda &15-20 deniliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201213 yıl comment_140584 koç çalışanına facusta indirim nedir diğer forumlarda &15-20 deniliyor %6 bende 15-20yi görünce havalara uçmuştum ama sonra 1 düşüş oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_224000 Bir de , Ford bu ay Doktorlara , Hemşirelere kampanya düzenledi. Ayrıca Otosan, Koç grubuna indirimlerinin yüzdeleri konusunda detayı yarın verebilirim. Mart 4, 201412 yıl Semah Ak tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_224106 Ben bu otosanı anlamıyorum. Araçlarla en yakın meslek grubu olan mühendislere hiç indirim yapmıyorlar. Varsa yoksa kamu görevlisi. Yarın otosanı arıyacağım hatta bütün tmmob'u gaza getircem az sonra otosanı arasınlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224157 Süresi 1 ay olup, Kimler Faydalanabilir? Sağlık sektörü çalısanları *Doktorlar *Dis hekimleri *Hemsireler *Sağlık Memurları *Veterinerler *Eczacılar *Sağlık Bakanlığı (Merkez) çalısanları *Laboratuvar Teknisyenleri Sunulan Fayda • Binek ve Transit Connect araçlarımızda %2 destek . Kampanya Kosulları • Araç ruhsatı, sağlık çalısanı üzerine olmalıdır; 1.derece yakınlar yararlanamaz. • Kampanya, diğer kisiye özel kampanyalarla birlestirilemez. • Aksi belirtilmedikçe kampanyamız, ilgili ayın pazarlama programlarına paralel olarak uzatılabilir. Kampanya İsleyisi • Araç ruhsat sahibinin, çalıstıkları kurumlardan asağıdaki belgelerden herhangi birinin aslını Yetkili Satıcıya ibraz etmesi gerekmektedir. o Maas bordrosu veya, o Tabi oldukları odalardan alacakları üyelik belgesi veya, o Sağlık Bakanlığı’ndan alınan personel kimlik kartı Askeri doktorlar ve askeri kurumlarda çalısan sağlık görevlileri de tıp alanında çalıstıklarını gösterir personel kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle indirimden yararlanabileceklerdir. • Satıs bildiriminde Yetkili Satıcılarımız, müsteri siparisini girerken indirimler baslığı altından “2014 Mart - Sağlık Kampanyası”nı seçer. • Yetkili Satıcı faturanın ekine sağlık personelinden almıs olduğu personel belgelerinden herhangi birinin aslını ekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224166 @, bilgilendirme için teşekkürler. Koç grubu 14 Mart nedeniyle her sene sağlıkçıları hatırlar. Çok iyi ama %2 kurtarmıyor, sağlıkta da kazançlar eskisi gibi değil, şunu %20 yapsınlar hemen Fiesta Ebenin otomatiğini almazsam... mühendislere hiç indirim yapmıyorlar Para kimdeyse ona mı yanaşıyorlar acaba? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın