Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90960 20 mayıs yani 2 ileti öncesini görmüşüm özür bugun akşam aracın yanına gittim bagaj lambası yanmıyordu. sanırım uzun süre sonunda elektriği kesmiş araç. Bugun servisi aradım durumun normal olmadığını getirmem gerektiğini söylediler. bakalım cumartesi günü götürecem servise. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90961 bugun akşam aracın yanına gittim bagaj lambası yanmıyordu. sanırım uzun süre sonunda elektriği kesmiş araç. Bugun servisi aradım durumun normal olmadığını getirmem gerektiğini söylediler. bakalım cumartesi günü götürecem servise. Mantıklı, baksınlar bakalım.Geri dönüş'ü bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91192 Bence büyük bir eksiklik, bunu bir servise danışayım... Teşekkürler... Ekleme: Az önce Ankara Tur Oto ile görüştüm; bu özelliğin güvenlik amaçlı olarak Ford tarafından iptal edildiğini söylediler. Yarına randevu aldım. Aracıma bakacaklar ve eğer uygulanabilir ise kilitleme özelliğini devreye sokacaklar. Servisten şimdi geldim. Maalesef otomatik kapı kilitleme özelliği için seçenek bırakılmamış. Bu arada Tur Oto'nun servisinden hiç ama hiç memnun kalmadım, garanti kapsamındaki işlemler dışında burayı tercih edeceğimi hiç sanmıyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Teşekkürler... Ekleme: EEPROM versiyonu 20,202 çıktı. En son19,202 var deniliyordu. Bilginize... Haziran 20, 201214 yıl Emre YAKUT tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl Yazar comment_91269 Servisten şimdi geldim. Maalesef otomatik kapı kilitleme özelliği için seçenek bırakılmamış. Bu arada Tur Oto'nun servisinden hiç ama hiç memnun kalmadım, garanti kapsamındaki işlemler dışında burayı tercih edeceğimi hiç sanmıyorum. Kimseye de tavsiye etmiyorum. Teşekkürler... Ekleme: EEPROM versiyonu 20,202 çıktı. En son19,202 var deniliyordu. Bilginize... Son yazilimi yuklettiniz mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91272 Son yazilimi yuklettiniz mi ? Yok yükletmedim, kendim kontrol ettiğimde gördüm... Dh'de en son 19,202 versiyonu olduğu söyleniyordu, belki güncelleme yapmak isteyen olur diye düşündüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl Yazar comment_92250 Mantıklı, baksınlar bakalım.Geri dönüş'ü bekliyoruz. Bugun gittim servise.bagaj kilidi degisecekmis ellerinde parca olmadigi icin siparis verecekler haftaya gelir dediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl comment_92259 Bugun gittim servise.bagaj kilidi degisecekmis ellerinde parca olmadigi icin siparis verecekler haftaya gelir dediler YUh be annem 8 yılda şu kilidi düzeltememişler mi hala Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201214 yıl Yazar comment_94332 bugun tekrar servise gittim, geçtiğimiz pazartesi aramışlardı kilit geldi diye. yeni kiliti taktılar bagaj lambası problemim çözüldü. serviste beklerken ve sonrasında çektiğim fotolar: kilit değişim işlemi bittikten sonra aracım yıkama sırasında bekliyor Ve yıkama sonrasında temiz ve problemi giderilmis hali Bu da aracımı beklerken gördüğüm servisin park alanında duran pert olmuş bir yeni focus , içim acıdı valla görünce. kimsenin aracının başına böyle bişi gelmesin. Aşırı hızdan kaçınalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97091 Günaydın... Özellikle eğimli yollarda (Düz yolda dahi yapabiliyor) araba bazen birinci viteste olmasına rağmen turbo devreye girene kadar motor boğuluyormuş gibi zorlana zorlana gidiyor. İlk defa dizel araba kullanıyorum ve C-max'ların kavrama noktası yukarıda olduğu için henüz alışamadım. Acaba bu durum bir sorun mudur, yoksa benim bir kullanım hatam mı var ? Teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97094 Biraz devri yüksek tutun alışırsınız kavramaya hafif yukardadır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl comment_97095 Biraz devri yüksek tutun alışırsınız kavramaya hafif yukardadır. Araba yeni ya, kıyamıyorum herhalde basmaya... Umarım kavramaya kısa sürede alışabilirim, yoksa baskı balatanın ömrü çok uzun görünmüyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 201214 yıl Yazar comment_97096 Günaydın... Özellikle eğimli yollarda (Düz yolda dahi yapabiliyor) araba bazen birinci viteste olmasına rağmen turbo devreye girene kadar motor boğuluyormuş gibi zorlana zorlana gidiyor. İlk defa dizel araba kullanıyorum ve C-max'ların kavrama noktası yukarıda olduğu için henüz alışamadım. Acaba bu durum bir sorun mudur, yoksa benim bir kullanım hatam mı var ? Teşekkürler... Kullanimdan kaynaklidir diye dusunuyorum bende daha onceden atmosferik benzinli kullaniyordum hafif gaz dokunuslari yetiyordu ancak turbo dizele gecince ozellikle egimli yerlerde cekisten dusme gaz yememe problemleri yasadim suan ayagim alistigi icin bir sikinti cekmiyorum basta biraz daha fazla gaz verme araci canlandiriyor birde vites gecislerini daha seri yapiyorum eskiye gore. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97417 Trend 1.6L 125 PS benzinli modelimize ek olarak Trend 1.6L 115PS dizel modelimiz de ürün gamına eklenmiştir. Ayrıca Trend donanım seviyesinde araç almak isteyen müşterilerimiz için Otomatik Park Opsiyonu da açılmıştır. Başlıca Özellikler Ø16’’ alaşım jant ØKarartılmış arka camlar ØÖn sis farları ØIsıtmalı yan aynalar ØHız Kontrol sistemi & hız sınırlandırıcı ØBluetooth ve Türkçe sesli kontrol sistemi ØYan perde hava yastıkları otomatik park opsiyonu ØOtomatik Park Sistemi ØÖn &arka park sensörleri ØElektrikli katlanır yan aynalar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201214 yıl comment_97455 cmax tdci trend çok iyi olmuş ama bakalım nasıl fiyatlayacaklar .. normalde fordda aynı donanımın dizeli ile benzinlisi arasında 9 bin fark oluyordu. Cmaxte ise üst donanım dizel ile alt donanım benzinli arasında 9bin fark vardı. Şu an tit cmax 57 liste fiyatlı olduğuna göre (arada az buz fark yok ) trend dizel en fazla 53-54 falan olmalı ..Acaba 50den düşük bir fiyata verilir mi ? O zaman bence fordun en iyi F/P arabası olur. Camx trend -tit farkları: deri direksiyon, 4 yönlü ve bel destekli yolcu koltuğu, SONY CD çalar, manüel klima, kararan ayna, kol dayama, koltuk arkası masalar, far sensörü, yağmur sensörü, yokuş kalkış desteği... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın